Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olsun seni sormalı
ıyı tatlım sağol aynı degısen bıse yok beklıyorum

yok canım ben 4gun kullandım gunde 3 kere 12 tane var ıcınde eskıden 10 tane vardı 5 gun kullanılıyordu degıstı.5 gun kullandıgımda 3 gun sonra adet olmustum.bırkerede 4 gun kullanmıstım 10.gun adet oldum.
valla bende denızı kumu gunesı gorsem benıde carpardı herehlde dıkkat et kendıne canım ama keyfınıde cıkar

anladım canım..
benimkinin paketinde 12 tane vardı 5x2 kullandım 2 tane arttı
neyse inşallah başka nedenlerden dolayı daha çoooook beklersin adetini

offfff okudukça kafam karışıyooo beklemekten başka bişey gelmiyo elimden

aman canım bırak ya okuma boşuna en iyisi
zaten herkeste aynı etkiler olacak değil yaa

kızlar merhaba giremiyorum fazla .bugünde kaynanama gidiyorum hepinizi öpüyorum güzel haberler almak dileğiyle hoşçakalın

doğru söylüyosun arkadaşım bıraktım valla hiçbişey okumıcam.hakkımızda hayırlısı

kızlar merhaba giremiyorum fazla .bugünde kaynanama gidiyorum hepinizi öpüyorum güzel haberler almak dileğiyle hoşçakalın

şu kaynanaya gıtme gunlerı olmasa ne olurkıhoşcakal canım

Son düzenleme:
merhaba kızlar... ezgicim geçmiş olsun.
tabloma baksanıza dün filan çatladı gibi.
ama bu arada idrar yollarımda iltihap var çok acı çekiyorum. doktorun verdiği antibiyotiği kullansam mı idrar yolu enfeksiyonu için. az önce de lavobada idrar bittikten sonra kan geldi çok korktum ne yapayım sizce.
Gün derece saat
6. gün 36,3 06:30
7. gün 36,2 06:30
8. gün 36,3 06:30
9. gün 36,2 06:30
10. gün 36,2 06:30
11. gün 36,5 06:30
12. gün 36,2 04:30
13. gün 36,3 04:30
14. gün 36,3 04:30
15. gün 36,3 04:30
16. gün 36,5 04:30
17. gün 36,7 04:30

kızlar merhaba nasılsınız bakalım pempiq seni yakalamışken yaş 27 kilo 54 bat 15 tem ekleyiver

canım yaa aynı benim yaşadıklarımdan,antibiyotiği kullanmaktan başka çare yok gibi gözüküyor,munurol muydu neydi gebelere de verilen tek doz mu seninki

evet canım çatlamış gibi şimdilik ama yarın ve diğer günde yüksek çıkarsa kesin emin oluruz..
o idrar yolu enf. yok muuuu berbat bişey ben de hala tam anlamıyla atamadım arada nüksediyor, ama idrarda kanama varsa ilaca başla, zaten gebelik durumunda hamilelerin kullanabileceği antibiyotik veriliyor, daha da ilerlerde böbrekelerine sıçrar allah korusun

kızlar merhaba nasılsınız bakalım pempiq seni yakalamışken yaş 27 kilo 54 bat 15 tem ekleyiver

hoşgeldin canım.. eklerim şimdii

cok ıltıhabın varsa ıc ılacını saglıgın daha onemlı ben tedavı gorurken adetım yenı bıtmıstı doktorum bana kesınlıkle kullanma demıstı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…