canım yaa aynı benim yaşadıklarımdan,antibiyotiği kullanmaktan başka çare yok gibi gözüküyor,munurol muydu neydi gebelere de verilen tek doz mu seninki
evet canım çatlamış gibi şimdilik ama yarın ve diğer günde yüksek çıkarsa kesin emin oluruz..
o idrar yolu enf. yok muuuu berbat bişey ben de hala tam anlamıyla atamadım arada nüksediyor, ama idrarda kanama varsa ilaca başla, zaten gebelik durumunda hamilelerin kullanabileceği antibiyotik veriliyor, daha da ilerlerde böbrekelerine sıçrar allah korusun
hoşgeldin canım.. eklerim şimdii
kızlar ben şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz
cok ıltıhabın varsa ıc ılacını saglıgın daha onemlı ben tedavı gorurken adetım yenı bıtmıstı doktorum bana kesınlıkle kullanma demıstı
benim evdeki hamileler için olanı değil. daha yumurtlama döneminde kullansam bişey olmaz sanırım. sizde de idrarda kan oluyor muydu. ben ömrümde ilk defa gördüm. idrardan sonra geldi ama idrarla mı geldi bilemedim.
Selam şekerlerr nasılsınız,ben şöle bi geçmişi okuyum geliyorumm
yok canım tek dozluk değil ilacı da bulamıyorum pufff.. p ile başlıyordu.
evet şu an bi daha gittim ve gördüm ki baya kanlı geliyor idrar şimdi düşüp bayılacam. ilk defa böyle oldu. ilacı kullanıyorum ben gerçekten sağlık çok önemli.
hımmm doktora birdaha gitmeni ve gebelik olasığına göre bir ilaç yazmasını istemeni tavsiye ederim,ben dedim geçen de onuniçin munurol veririz demişti ma ben bol su içtim fiziksel rahatsızlığım geçti inşallah idrar yol. da temizlenmiştir bir daha gitmedim gitmek te istemiyorumm
canım ilacı kullanmadan hastaneye git bence, benimki gibi serumla mudahale gerekebilir, hem belki sendeki ilaç yetersizdir başka verir doktor, kenddin tedavi etmeye çalışma bence
bugün bunları kullanayım da yarın da doktora gideyim. ne verirse artık ya da eşim ürolojide çalışıyor doktorlara bi sorcak hemen gel derse giderim artık.
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz inşallah..
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz inşallah..
Karanfilcem çok geçmiş olsun,bencede doktora görünmeden ilaç kullanma,hem bak eşin ürolojide çalışıyormuş telefon edip söylesene,iki dk gidip bi idrar testi yaparsın bebek istediğinizi söylersin,ona göre ilaç verirler..
pembikom sanada geçmiş olsun tatlım,dikkat et kendine,bol bol sıvı gıdalar tüket,ılık duş al dinlen geçer inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?