Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

İsim Yaş Bat Durum
Hayal114 26 08 temmuz
Nsbhr 26 08 temmuz
Bdroner 29 10 temmuz
Hepberaber 12 temmuz
İstanbul_34 24 15 temmuz
Bakale 27 15 temmuz
Pembiq 28 17 temmuz
Karanfilce 25 17 temmuz
_hiranur_ 35 20 temmuz
Bebişimolsun 27 21 temmuz
Sare88 23 21 temmuz
Pourqua 25 24 temmuz
Beloved11 29 26 temmuz
Ozlmcr 28 29 temmuz
Mavusbebek 30 temmuz
Yasminkubi 27 30 temmuz
Mahrum 26 10 ağustos
Yaw 28

canım yaa aynı benim yaşadıklarımdan,antibiyotiği kullanmaktan başka çare yok gibi gözüküyor,munurol muydu neydi gebelere de verilen tek doz mu seninki

yok canım tek dozluk değil ilacı da bulamıyorum pufff.. p ile başlıyordu.

benim evdeki hamileler için olanı değil. daha yumurtlama döneminde kullansam bişey olmaz sanırım. sizde de idrarda kan oluyor muydu. ben ömrümde ilk defa gördüm. idrardan sonra geldi ama idrarla mı geldi bilemedim.

cok ıltıhabın varsa ıc ılacını saglıgın daha onemlı ben tedavı gorurken adetım yenı bıtmıstı doktorum bana kesınlıkle kullanma demıstı

niye öyle dedi anlayamadım.
ilacın adı piyeloleptyl.
kullanıyorum kızlar daha yumurtlama dönemim yeni bitti bişey olmaz herhalde.

benim evdeki hamileler için olanı değil. daha yumurtlama döneminde kullansam bişey olmaz sanırım. sizde de idrarda kan oluyor muydu. ben ömrümde ilk defa gördüm. idrardan sonra geldi ama idrarla mı geldi bilemedim.

canım bende oldu 1-2 sene önce artık hastaneye gitmiştim 1-2 gün kanlı yapınca, tahlilde aşırı iltihap çıktı ve sabaha kadar serum verdiler, sonra tabi ilaçlar falan anca geçti..
yani kan geliyosa tahmininden fazladır iltihap, doktora gitmediysen git ihmal etme

Selam şekerlerr nasılsınız,ben şöle bi geçmişi okuyum geliyorumm

yok canım tek dozluk değil ilacı da bulamıyorum pufff.. p ile başlıyordu.

hımmm doktora birdaha gitmeni ve gebelik olasığına göre bir ilaç yazmasını istemeni tavsiye ederim,ben dedim geçen de onuniçin munurol veririz demişti ma ben bol su içtim fiziksel rahatsızlığım geçti inşallah idrar yol. da temizlenmiştir bir daha gitmedim gitmek te istemiyorumm

evet şu an bi daha gittim ve gördüm ki baya kanlı geliyor idrar şimdi düşüp bayılacam. ilk defa böyle oldu. ilacı kullanıyorum ben gerçekten sağlık çok önemli.

evet şu an bi daha gittim ve gördüm ki baya kanlı geliyor idrar şimdi düşüp bayılacam. ilk defa böyle oldu. ilacı kullanıyorum ben gerçekten sağlık çok önemli.

canım ilacı kullanmadan hastaneye git bence, benimki gibi serumla mudahale gerekebilir, hem belki sendeki ilaç yetersizdir başka verir doktor, kenddin tedavi etmeye çalışma bence

bugün bunları kullanayım da yarın da doktora gideyim. ne verirse artık ya da eşim ürolojide çalışıyor doktorlara bi sorcak hemen gel derse giderim artık.

canım ilacı kullanmadan hastaneye git bence, benimki gibi serumla mudahale gerekebilir, hem belki sendeki ilaç yetersizdir başka verir doktor, kenddin tedavi etmeye çalışma bence

sağol canım doğru diyorsun.

bugün bunları kullanayım da yarın da doktora gideyim. ne verirse artık ya da eşim ürolojide çalışıyor doktorlara bi sorcak hemen gel derse giderim artık.

sen bilirsin canım tabii eşine danıştıktan sonra ters bir durum olmazdır,biz yaşadıklarımızdan yola çıkarak konuşuyoruz,sağlığın yerinde olsun da

Karanfilcem çok geçmiş olsun,bencede doktora görünmeden ilaç kullanma,hem bak eşin ürolojide çalışıyormuş telefon edip söylesene,iki dk gidip bi idrar testi yaparsın bebek istediğinizi söylersin,ona göre ilaç verirler..

pembikom sanada geçmiş olsun tatlım,dikkat et kendine,bol bol sıvı gıdalar tüket,ılık duş al dinlen geçer inşallahh...

kızlar ben çıkıyorum görüşürüz inşallah..

güle güle canım,ben de çkıyorum arkadaşım doğum yaptı minnak minnak elleri var ama çok uğraştırıyor bebe,arkadaşın kan ter içindeki halini görünce bebe yapmaktan bir an soğuyorum,ben heralde sizin kadar çok istemiyorummu nedir çall artık biyolojik saatim çaallll

sağolasın tatlımm..
sen nasılsın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…