Ayşeeeeeeeeeeee ruhummmmmmmmmm nasılsınnnnn
bebişimiz nasılllllllllll özledim seniiiiiiiiiiii
bende sizi özledim ama diğer topiğe giriyom kimse yok alla allaaaaa dediydim.neler oldu kuzum ????????????
kuzum sorma ben de o aralar pek giremıyordum ama kavga falan olmuş
yani gereksiz yere birileri üzerine alınmış bi şeyleri
bizim kızlar da sinirlenip bi şeyler söylemişler ve ceza aldılar.
sonr ada bu topiği açtı ezgi
burdayız artık...
sen nasılsın bebek iyi mi ?
kız mı erkek mi?
ne kadarlık olduuuu?
hadı anlat anlat
hımm, hayırlısı olsun ne diyim..ama beni haberdar etmediniz için bozuldum yaneee...
neysee ben iyiyim bebeişim de iyi..haftaya p.tesi yada salı kontrol ve 3 lü taramaya giricem o zaman cinciyetide belli olar..onun dışında herşey yolunda ..sen nasılsın nasıl gidiyor tatil
kız pasta börek ne yapiim engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. ama eşime bi jest yapim diyorum et hastası ya içinde et olan bi börek poaça gibi ne bilim öyle bişey var mı. bi keresinde birinde yemiştim hamurun içinde kıymalı patatesli filan bişey ama adını hiç bilmiyorum. yufkalıydı sanırım.pasta börek yap
bende sizi özledim ama diğer topiğe giriyom kimse yok alla allaaaaa dediydim.neler oldu kuzum ????????????
ayşeemm hoşgeldin kuzummm
seni atlamışmıyım ben yaa, kimbilir daha kimlere atmadım msj.. her 10 dk 1 msj olunca attıklarımı da unutuyorum valla
nasılsın tatlım, nasıl gidiyoooorrrrr
unutmadım kuzuummm inan kii unutmadımmmmmbeniiiiiiiiiiii unutunnnnnnnnnn
beniiiiiiiiiiii unutunnnnnnnnnn
hakılısın kuzum ama kızma:78::78:
nasıl olsun ayşecim benim oukl daha devam ediyor yarın bıtecek bütünleme sınavları oluyor ya.
onun dışında hala bebek peşinde koşuyoruz napalımmm
unutmadım kuzuummm inan kii unutmadımmmmm
ezgiiiiiii aşteşim 36.2 çıktı bu sabah .
ya akıntı geldi de neden benim ateşim yükselmiyorr.
niye çatlamıyor bu yumuoşşşşş
unutmadım kuzuummm inan kii unutmadımmmmm
ezgiiiiiii aşteşim 36.2 çıktı bu sabah .
ya akıntı geldi de neden benim ateşim yükselmiyorr.
niye çatlamıyor bu yumuoşşşşş
kız pasta börek ne yapiim engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. ama eşime bi jest yapim diyorum et hastası ya içinde et olan bi börek poaça gibi ne bilim öyle bişey var mı. bi keresinde birinde yemiştim hamurun içinde kıymalı patatesli filan bişey ama adını hiç bilmiyorum. yufkalıydı sanırım.
hoşgeldin canım nasılsın kaç haftalık oldunuz hay maşallah yaa senin hamile haberini okuduğumda daha ilk ayımdı heycanla bekliyordum hey gidi günler heyyy...
hoşbuldum canımmmmmmmm..15 haftalık oldukk...nasılsın nasıl gidiyor
kuzum zaten kavga benim yüzümden çıktı 3 gün sinirim tepemde gezdim.. valla özür dilerim
aşkitoma attım mı acaba:26::26::26:
düzlise canım.10 görevim vardı komisyon ve gözetmenlik.yarın son inşallahkız ben dün bitirdim
tam 7 tane sınav görevim vardı bizim girdiğimiz ders çeşidi çok fazla senebaşı 12 yıllık plan hazırlamıştık düşünsene. meslekçi olunca. hepsi de komisyon.
çok şükür bitirdim darısı başına seninki düz lise mi
12 haziran - )1.güncanım tablonu bi daha eklesen
ne bilem kuzum yaaaakuzum ne biçim ateşin var senin yaaaaa:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?