Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

canım sence benimki çatladı mı?

evet cnmm yükselmeye başlarsa çatladı diycek inşallahh

canım canını sıkma herşey normal olduğunda da olmadı mı olmuyor merak etme geçen ay benim günaşırı da yaptık soğan suyumu da içtim balktığımda adetim de tam 28 günde geldi yani bu duruma göre 14. gün ilişki de olmuştu. Allah bizlere sağlık sıhhat versin de korkma sabha benim idrarım kanlı geldi nasıl korktum anlatamam. elim ayağım titredi. ne hastalıklar var bebeklerimiz bi gün olacak inşallah. olmasa da Allah eşimize ve bize sağlık versin.

kesinlikle haklısın canım.Allah bizlere eşlerimize sağlık versin.
ama inan ben bu ay ilaç kullanmıyorum yaa kendiliğindne yumurtamın çatladığını göremeyı çok istedim.
ama olmadı napalımm.
sanırım ağustosta giderim doktoraa.
tabi adetım geç gelecek bu ayy vee ben o zaman da gidebilirmm niye gelmedı bu kırmızı diyee

bu ara geçmiş olsun sen sistit mi oldun caba?

sanırım senin geçen ay olduğun gibi olacağım benn.
bakalım kaç gün geç gelecek adetimm???
oooooooffff offfffffff

ama böyle yaparsan geleceği varsa da geçikir tatlım adetin yapmaa

hem burda hamilelerin ateş tabloları diye bi konu var bak bir incele, düşük ateşle hamile kalan da çookkk

amann canım canını sıkma ben bazen öyle diyorum. köydeki yengemin dediği gibi eskisi gibi mi şimdi olmazsa aşılama o da olmazsa tüp yaptırırz. en azından Allaha şükürler olsun ki ilaçla da gelişen bi yumurtan eşinin sağlıklı spermleri var.
bu ara geçmiş olsun sen sistit mi oldun caba?

evet doktor öyle dedi. sağolasın canım.

ama böyle yaparsan geleceği varsa da geçikir tatlım adetin yapmaa

hem burda hamilelerin ateş tabloları diye bi konu var bak bir incele, düşük ateşle hamile kalan da çookkk

yaa ezigicm ben hamile kalmaktan geçtim bu ayyy
yumurtamın kendiğilinden çatladığını öğrenmek istıyrodum sadece.
ee tabi ki hamile de kalsam fena olmazdı

Allah çok şükür yine de.
ama benım asıl derdim aslında eşim daha çocuk istemiyor.
ve doktora giderken bebek için ufak da olsa geriliyoruz.
ama yine de ben istıyorum diye gidiyoruzz.
analatabiliyor muyumm??

yaa ezigicm ben hamile kalmaktan geçtim bu ayyy
yumurtamın kendiğilinden çatladığını öğrenmek istıyrodum sadece.
ee tabi ki hamile de kalsam fena olmazdı

anladım cnm ama unutma ki her sağlıklı kadının da yılda en az 1 veya 2 defa yumurtlama problemi olur ve şatlamayabilir..çaresi olmayan bişey değil bu hiiç kafana takmana değmez inan bana

anladım cnm ama unutma ki her sağlıklı kadının da yılda en az 1 veya 2 defa yumurtlama problemi olur ve şatlamayabilir..çaresi olmayan bişey değil bu hiiç kafana takmana değmez inan bana

sağolasın ezgiicim başınızı ağrıttım vallaaa.
yapacak bi şey yok .
olmazsa farklı yollar izlenecek

ayyy kızlar içimde bi sıkıntı var patlıcam şimdi..offfffff kasıklarım da çok ağrıyoo

sağolasın ezgiicim başınızı ağrıttım vallaaa.
yapacak bi şey yok .
olmazsa farklı yollar izlenecek

aşkolsun bitanem başağrısı ne dmek, ne için burdayız biz..
tamam ısı takibi iyi bir yöntem ama bu da tek başına garanti bir yol değil, belki de çatladı biz anlamıyoruz, onu da bilemeyiz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…