Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

aşkolsun bitanem başağrısı ne dmek, ne için burdayız biz..
tamam ısı takibi iyi bir yöntem ama bu da tek başına garanti bir yol değil, belki de çatladı biz anlamıyoruz, onu da bilemeyiz kuzum

çok sağol tatlım çok.
umarım öyledir bekleyıp göreceğzzz

merhaba kızlar bende bu ay hamiş olmayı çok istiyorum. umarım bana da uğur getirirsinizz....benimde meleğim olsun. hepimiz hamiş olalım. üzülmeyelim artık. ara ara umutsuzluğa kapılsamda bu ay umutluyummm )))

kızlar ben biras uzanıcam kendinize iyi bakın..öpüyorum sizi
güle güle canım
Allah çok şükür yine de.
ama benım asıl derdim aslında eşim daha çocuk istemiyor.
ve doktora giderken bebek için ufak da olsa geriliyoruz.
ama yine de ben istıyorum diye gidiyoruzz.
analatabiliyor muyumm??

canım istersen biraz da o isteyene kadar bekleyin mesela ben evlenir evlenmez olsun istemedim 1 sene beklemek istedim oysa ki eşim hemen istiyordu aramızda 5-6 yaş var haliyle istiyor hemen. ama zorlamadı eğer zorlasaydı üzülürdüm. sen de biraz bekleyebilirsin aslında. benim sadıcım da çok istiyordu eşi istemiyordu tam 3 yıl beklediler kız, bebek hasretiyle yandı tutuşdu ama çocuk hep korundu. ta ki çocuğun kafaya bişeyler dank etti. korunmayı bıraktı ikinci ay hamile kaldı arkadaşım :) şimdi 3 aylık filan hamile belki sizin de öyle olcak istemediği zaöan vücut kendiliğinden korunur derler ya tabiki çok doğru değildir ama..

merhaba kızlar bende bu ay hamiş olmayı çok istiyorum. umarım bana da uğur getirirsinizz....benimde meleğim olsun. hepimiz hamiş olalım. üzülmeyelim artık. ara ara umutsuzluğa kapılsamda bu ay umutluyummm )))

ayyy nihayet bugün olumlu düşünen umutlu biri geldi yaaaaa

inşallah tatlım .hoşgeldinn

yani aslında durum şu.
eşim korunmuyor tabi halıyleee.olursa olur diyor.
ama tedavi için işte ne bileyım çatlatma iğneis için falan erken diyorr.
yanı asla istemıyorum dese benı dinlemez korunur .ama olmazsa da üzülmez şu aralar.
ama olursa da hayrı demez.
s

anladım canım hayırlısı bakalım istemiyor değil yani.. sen de onun gibi düşünsen kesin kalırsın hamile :))
ben de çıkıyorum sonra görüşürüz inşallah.

all işte depresyondna biri daha geldiiiiii

ayy deryacım bildiğn gibi değil sanki adet olucam.ben daha önce hiç yaşamadım böle şey..ümitlenmekte istemiyorum çatlatma iğnesi vurulalı 7. gün bugün, üşütmüşte olablirim belki offf ne biliyim öle işte

kızlar ben çıkıyorumm.
bi dünya ütüm var ve yemek de yapmam lazımm.
bu aralar yine çok sık giremeyebilirim.
yarın izmire gidicem ve annemlerle dönücem.
çoluk cocuk cümbür cemaat olacağız.
dua dedin aban nolurrr bu ara buna çok ihtıyacım var.
tabi ben de size ediyorumm.akşama gelmaya çalışırım
öpüldünüzzz

inşalah bebği gelir.
hangi iğneyi vuruldun ,ne kadardı fiyatı?
bır de kolmen mi kullandın

kızlarr hazır hepiniz kalıyoken ben de kalkıp bi bakiim bizimkiler napiiyoo
hasoyu da çarpmasın güneş

hadi öptüm hepinizi

kızlar ben gelene kadar hepiniz uçmuşsunuz,temizliği bitirdim şükür yemekte yaptım,hsg den sonra 48 saat banyo yasağı varr,ben yarına kadar nasıl dayanacam duş almak istiyorummm:84::84::84:

allahım nasıl uyumuşummm
uyumamışım resmen sızmışımm

hatunlar napiosunuzz bakeemmmmm

bebeğim olsun istiyorum 1 yıllık evlıyım 7aydır korunmuyorum ama olmuyor galıba ... ikiz çok isteyen biriydim bekarken şimdide dilek kapısı acıktı rabbim tek vermeyecekte acaba tüp bebekmı olacak dıyorum... psikolojimi bozuyorum her adet gecikmesinde psikolojım bozuluyo gebe belirtileri yaşayacak kadar kafaya taktım nedense ((

allahım nasıl uyumuşummm
uyumamışım resmen sızmışımm

hatunlar napiosunuzz bakeemmmmm

oh ohh iyi yapmışın canım,çay içiyorum alırmısınız hanımlarrr
bu arada ben yumurtladım sanırım,ama boşa yumurtladım çalışma olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…