ayyy kızlar içimde bi sıkıntı var patlıcam şimdi..offfffff kasıklarım da çok ağrıyoo
aşkolsun bitanem başağrısı ne dmek, ne için burdayız biz..
tamam ısı takibi iyi bir yöntem ama bu da tek başına garanti bir yol değil, belki de çatladı biz anlamıyoruz, onu da bilemeyiz kuzum
güle güle canımkızlar ben biras uzanıcam kendinize iyi bakın..öpüyorum sizi
Allah çok şükür yine de.
ama benım asıl derdim aslında eşim daha çocuk istemiyor.
ve doktora giderken bebek için ufak da olsa geriliyoruz.
ama yine de ben istıyorum diye gidiyoruzz.
analatabiliyor muyumm??
merhaba kızlar bende bu ay hamiş olmayı çok istiyorum. umarım bana da uğur getirirsinizz....benimde meleğim olsun. hepimiz hamiş olalım. üzülmeyelim artık. ara ara umutsuzluğa kapılsamda bu ay umutluyummm)))
inşallah tatlım .hoşgeldinnmerhaba kızlar bende bu ay hamiş olmayı çok istiyorum. umarım bana da uğur getirirsinizz....benimde meleğim olsun. hepimiz hamiş olalım. üzülmeyelim artık. ara ara umutsuzluğa kapılsamda bu ay umutluyummm)))
güle güle canım
canım istersen biraz da o isteyene kadar bekleyin mesela ben evlenir evlenmez olsun istemedim 1 sene beklemek istedim oysa ki eşim hemen istiyordu aramızda 5-6 yaş var haliyle istiyor hemen. ama zorlamadı eğer zorlasaydı üzülürdüm. sen de biraz bekleyebilirsin aslında. benim sadıcım da çok istiyordu eşi istemiyordu tam 3 yıl beklediler kız, bebek hasretiyle yandı tutuşdu ama çocuk hep korundu. ta ki çocuğun kafaya bişeyler dank etti. korunmayı bıraktı ikinci ay hamile kaldı arkadaşım :) şimdi 3 aylık filan hamile belki sizin de öyle olcak istemediği zaöan vücut kendiliğinden korunur derler ya tabiki çok doğru değildir ama..
inşallah tatlım .hoşgeldinn
yani aslında durum şu.
eşim korunmuyor tabi halıyleee.olursa olur diyor.
ama tedavi için işte ne bileyım çatlatma iğneis için falan erken diyorr.
yanı asla istemıyorum dese benı dinlemez korunur .ama olmazsa da üzülmez şu aralar.
ama olursa da hayrı demez.
s
all işte depresyondna biri daha geldiiiiii
ayy deryacım bildiğn gibi değil sanki adet olucam.ben daha önce hiç yaşamadım böle şey..ümitlenmekte istemiyorum çatlatma iğnesi vurulalı 7. gün bugün, üşütmüşte olablirim belki offf ne biliyim öle işte
inşalah bebği gelir.
hangi iğneyi vuruldun ,ne kadardı fiyatı?
bır de kolmen mi kullandın
inşalah bebği gelir.
hangi iğneyi vuruldun ,ne kadardı fiyatı?
bır de kolmen mi kullandın
allahım nasıl uyumuşummm
uyumamışım resmen sızmışımm
hatunlar napiosunuzz bakeemmmmm
ohh uyusunda büyüsün ezgi hanım
allahım nasıl uyumuşummm
uyumamışım resmen sızmışımm
hatunlar napiosunuzz bakeemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?