- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ayy canım yaa maşallah iyi dayandın sen ben çok korkağım ve bu huyumdan nefret ediyorum sabahleyin idrarda kanı görünce eteklerim tutuştu. İyi atlattın ama kanamanın durmasına da çok sevindim.kızlar ben gelene kadar hepiniz uçmuşsunuz,temizliği bitirdim şükür yemekte yaptım,hsg den sonra 48 saat banyo yasağı varr,ben yarına kadar nasıl dayanacam duş almak istiyorummm:84::84::84:
allahım nasıl uyumuşummm
uyumamışım resmen sızmışımm
hatunlar napiosunuzz bakeemmmmm
ayy nefret ediyorum gündüzleri uyumaktan
sersem gibi oluyorum yaaa, daha da kendime gelemem bugün
senin kasıklar ne alemdeee
oh ohh iyi yapmışın canım,çay içiyorum alırmısınız hanımlarrr
bu arada ben yumurtladım sanırım,ama boşa yumurtladım çalışma olmayacak
bebeğim olsun istiyorum 1 yıllık evlıyım 7aydır korunmuyorum ama olmuyor galıba ...ikiz çok isteyen biriydim bekarken şimdide dilek kapısı acıktı rabbim tek vermeyecekte acaba tüp bebekmı olacak dıyorum... psikolojimi bozuyorum her adet gecikmesinde psikolojım bozuluyo gebe belirtileri yaşayacak kadar kafaya taktım nedense ((
oh ohh iyi yapmışın canım,çay içiyorum alırmısınız hanımlarrr
bu arada ben yumurtladım sanırım,ama boşa yumurtladım çalışma olmayacak
bebeğim olsun istiyorum 1 yıllık evlıyım 7aydır korunmuyorum ama olmuyor galıba ...ikiz çok isteyen biriydim bekarken şimdide dilek kapısı acıktı rabbim tek vermeyecekte acaba tüp bebekmı olacak dıyorum... psikolojimi bozuyorum her adet gecikmesinde psikolojım bozuluyo gebe belirtileri yaşayacak kadar kafaya taktım nedense ((
ayy canım yaa maşallah iyi dayandın sen ben çok korkağım ve bu huyumdan nefret ediyorum sabahleyin idrarda kanı görünce eteklerim tutuştu. İyi atlattın ama kanamanın durmasına da çok sevindim.
iyiyiz uykucu güzeli ne napıyosun ohh deme keyfine deniz tatil.. biz de temmuzun son haftası ve sadece 1 hafta tatil yapabilcez tabi Allah izin verirse.
ara ara sancılı şekilde devam ediyo kuşum yaa
ayy yok çarptı beni burasııı
zaten büyük ihtimal eşimle dönebilirim önümüzdeki hafta yakın bi dostumuzun düğünü var, bakalım napcaz
ayy canım yaa maşallah iyi dayandın sen ben çok korkağım ve bu huyumdan nefret ediyorum sabahleyin idrarda kanı görünce eteklerim tutuştu. İyi atlattın ama kanamanın durmasına da çok sevindim.
ezgizim çok alem hatunsun vallahi nasıl güldürdün beni
nerden anladın yumurtladığını
a.selam canımmmm
seni sormalıı
ıyı camasır asıyorum yıne anam yıka yıka bıtmıyor
selam hatunlar nabersınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?