Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kızlar ben gelene kadar hepiniz uçmuşsunuz,temizliği bitirdim şükür yemekte yaptım,hsg den sonra 48 saat banyo yasağı varr,ben yarına kadar nasıl dayanacam duş almak istiyorummm:84::84::84:
ayy canım yaa maşallah iyi dayandın sen ben çok korkağım ve bu huyumdan nefret ediyorum sabahleyin idrarda kanı görünce eteklerim tutuştu. İyi atlattın ama kanamanın durmasına da çok sevindim.
allahım nasıl uyumuşummm
uyumamışım resmen sızmışımm

hatunlar napiosunuzz bakeemmmmm

iyiyiz uykucu güzeli ne napıyosun ohh deme keyfine deniz tatil.. biz de temmuzun son haftası ve sadece 1 hafta tatil yapabilcez tabi Allah izin verirse.

bu kadar kafana takarsan olacağı varsa da olmaz

oh ohh iyi yapmışın canım,çay içiyorum alırmısınız hanımlarrr
bu arada ben yumurtladım sanırım,ama boşa yumurtladım çalışma olmayacak

ohh afiyet olsun canım...
ayy benim gibiisin sendee bu ay okadar belirgin anladım ki gene yumurtlama günümü ama boşa gitti

Canım acele etme olacak inşallah,7 aydır istiyormuşsunuz,1 yıla kadar olmaması normalmiş,5-6 ay daha çalış,olmazsa doktora git,tüp bebeğe Allah muhtaç etmesin hiçkimseyi, inşallah doğal yolla hamile kalırsın...

ayy yok çarptı beni burasııı
zaten büyük ihtimal eşimle dönebilirim önümüzdeki hafta yakın bi dostumuzun düğünü var, bakalım napcaz

ara ara sancılı şekilde devam ediyo kuşum yaa

ayy canım yaa maşallah iyi dayandın sen ben çok korkağım ve bu huyumdan nefret ediyorum sabahleyin idrarda kanı görünce eteklerim tutuştu. İyi atlattın ama kanamanın durmasına da çok sevindim.

Allah razı olsun tatlımm sağlıkla ilgili o kadar imtihandan geçtimki bu güne kadar,anlatıp kafanızı şişirmek istemiyorum,hamdolsun buda geçti...
Rabbim sanada şifanı göndersin inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…