zaten bırakıyorum hepsı ust uste gelıyor.benden baska yapacak olanmı var sankıhmmm kolay gelsin canımm ne diyimm bitmez ev işi bitmezzzz
o seni bırakmaz, sen onu bırakıcan
bende catlama yumurtlama yok beklıyorum adet olmayı ama ılacım bıttı hıc karnım agrımıyor ates basmıyor nıyekı acabaA.slmm hoşgeldin canım,yumurtluyoruz çatlıyoruz kaynatıyoruz sen ne alemdesinn..
slm şekerler
Kızlar daha önceki topiğimizin sahibi hamileymiş yeni topik açmış,darısı sizlere ve bana inşallahhh:116:
az önce yumurta akı kıvamında uzayan akıntım oldu,bende bollcaa(afedersiniz)
takip ede ede öğrendik artık neyin ne olduğunu
canım bak ben şu iki aydır şunu öğrendim o akıntı geldikten 4 gün sonra yumurtam çatlıyor. çünkü geçen ay o akıntıdan 18 gün sonra adet oldum. bu ay da ateş takibi yapıyorum ya yumurtamın çatlaması tam o akıntıdan 4 gün sonraya denk geliyor. o yüzden sen çalışmalara devam :) gerçi ilk ay korunmak mı gerekiyor rahim filmi çekilince
canım bak ben şu iki aydır şunu öğrendim o akıntı geldikten 4 gün sonra yumurtam çatlıyor. çünkü geçen ay o akıntıdan 18 gün sonra adet oldum. bu ay da ateş takibi yapıyorum ya yumurtamın çatlaması tam o akıntıdan 4 gün sonraya denk geliyor. o yüzden sen çalışmalara devam :) gerçi ilk ay korunmak mı gerekiyor rahim filmi çekilince
bende catlama yumurtlama yok beklıyorum adet olmayı ama ılacım bıttı hıc karnım agrımıyor ates basmıyor nıyekı acaba
kızlar ben bişiler atıştırayım
içimde durursa tabiii
Canım kusura bakma,aniden çıkmam gerekti,evet o akıntıdan 2-4 gün sonra çatlıyormuş yumoşlar,ben iki ay ara vermek zorundayım doktorum öyle istedi,film çekilen ay yumurtalıklar ve rahim hem ilaca hemde radyasona mazur kaldığı için oluşan gebelikler sağlıklı olmayabilirmiş,sorunda çıkmayabilir ama korunmanızı öneriyorum biz tedbirimizi alalım dedi..
bebisimolsun mahrum
durmayın öyle aşağılarda kızlarrr,haydi pisteee
bebisimolsun mahrum
durmayın öyle aşağılarda kızlarrr,haydi pisteee
canım ben çektirdiğimde korunmamıştım yaaa Rabbim herşeyin hayırlısı veriyor bak ozaman iyikide olmamış diyorum sen nasıl oldun canım düzeldinmi
Sağol bitanem düzeldim şükür,ama banyo yasağı canımı sıkıyor,temizlik filan yaptım acaip duş alasım var,yazın günde iki defa duş almadan duramıyorum
evet cnm yeşim taşı yataklarını araştırıyordum büyük sorun yoksa gebe kalmaya adet düznlemeye fln yarıyormuş
hsg den dolayımı duş alamıyorsun cnm:26:
aaaaa o ne kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?