Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

Kızlar daha önceki topiğimizin sahibi hamileymiş yeni topik açmış,darısı sizlere ve bana inşallahhh:116:

hmmm kolay gelsin canımm ne diyimm bitmez ev işi bitmezzzz
o seni bırakmaz, sen onu bırakıcan
zaten bırakıyorum hepsı ust uste gelıyor.benden baska yapacak olanmı var sankı
A.slmm hoşgeldin canım,yumurtluyoruz çatlıyoruz kaynatıyoruz sen ne alemdesinn..
bende catlama yumurtlama yok beklıyorum adet olmayı ama ılacım bıttı hıc karnım agrımıyor ates basmıyor nıyekı acaba

as.şeker hosgeldın

az önce yumurta akı kıvamında uzayan akıntım oldu,bende bollcaa(afedersiniz)
takip ede ede öğrendik artık neyin ne olduğunu

canım bak ben şu iki aydır şunu öğrendim o akıntı geldikten 4 gün sonra yumurtam çatlıyor. çünkü geçen ay o akıntıdan 18 gün sonra adet oldum. bu ay da ateş takibi yapıyorum ya yumurtamın çatlaması tam o akıntıdan 4 gün sonraya denk geliyor. o yüzden sen çalışmalara devam :) gerçi ilk ay korunmak mı gerekiyor rahim filmi çekilince

evet kesınlıkleeeeeeeee dıkkatlı olun

Canım kusura bakma,aniden çıkmam gerekti,evet o akıntıdan 2-4 gün sonra çatlıyormuş yumoşlar,ben iki ay ara vermek zorundayım doktorum öyle istedi,film çekilen ay yumurtalıklar ve rahim hem ilaca hemde radyasona mazur kaldığı için oluşan gebelikler sağlıklı olmayabilirmiş,sorunda çıkmayabilir ama korunmanızı öneriyorum biz tedbirimizi alalım dedi..

bende catlama yumurtlama yok beklıyorum adet olmayı ama ılacım bıttı hıc karnım agrımıyor ates basmıyor nıyekı acaba

canım senin batına üç gün kalmışşayy inşallah gelmez kırmızılar topiğimizin ilk hamilesi olursun
ne ilacı kullanıyordunki sen :44:

bebisimolsun mahrum
durmayın öyle aşağılarda kızlarrr,haydi pisteee

canım ben çektirdiğimde korunmamıştım yaaa Rabbim herşeyin hayırlısı veriyor bak ozaman iyikide olmamış diyorum sen nasıl oldun canım düzeldinmi

canım ben çektirdiğimde korunmamıştım yaaa Rabbim herşeyin hayırlısı veriyor bak ozaman iyikide olmamış diyorum sen nasıl oldun canım düzeldinmi

Sağol bitanem düzeldim şükür,ama banyo yasağı canımı sıkıyor,temizlik filan yaptım acaip duş alasım var,yazın günde iki defa duş almadan duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…