Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kızlar size bişiy diyimmi ben 15 temmuzda adet olucam büyük ihtimal,neden mi çünkü korunmayı bıraktımız son 3 ayda kendimi dinledim ve adetten 1 hafta önce karın ve bel ağrısı çektiğimi gözlemledim,adet ağrısı resmen ve bo akıntı var yani geçen ayların aynısı sivilce olayını gözlemleyemedim çünkü bu ay sürekli sivilcem çıktı onuda düzensiz içtiğim soğan suyuna bağlıyorum

canım yani adet belirtilerin mi başladı

canım yani adet belirtilerin mi başladı

evet canım gözlemdeğim bu şekilde yani adet belirtileri başladı o sürece girmiş bulunuyorum bence,yarın doktora gimeyi düşünüyorrum yara vardı idrar yolu iltihabı filan da vardı bakalım ne alemdeymişim,ama yine adet olsam da üzülmiycem geçen ay da üzülmedim,herşeyde vardır bir hayır,adetten sonra tatili bile ayarladık kafamızda

tabiki üzülme tatlım.. zanmanı gelmeden gelmio işte bebeklerimiz

ben geliyorum b bakıyorum kimmsecikler yok.. tek başıma kalmışım yazdıklarınızı okuyorum..bat ıma 2 gün kaldı inanır mısınız işyerinde günde 10 kere gün sayıyorumsat 13 hazirandı ha bire günlerde bi yanlışlık yapmışımdır belki günüm geçmiştir diye umutlanıyorum sayıyorum takvimden yanlışlık yok.. bi saat sonra yine takvimi alıyorum yine saymaya başlıyorum biliyorum saçma ama nasıl umutlanıyorum her defasında anlamıyorum.. dün gece çok sancım vardı.. adet olucam sandım ama bugunde hç ağrım olmadı.. akıntımda yok.. göğüslerde acıma da yok.. ateşimi ölçmüyorumda ama beli ateşimde yüksek değil.. yani bu ay umut yok sanırım ama umudum var işte.. burada beni en mutlu eden hallerden bir taneside listeye bakmak oda umudu simgeliyor bana.. umudumuzu.. Amma uzun yazdım haa.. daha çok yazasım varda kafayı yemiş demiyesiniz :)) neyse bana iyi geceler.. sizlere de şimdiden GÜNAYDIN dyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…