ben geliyorum b bakıyorum kimmsecikler yok.. tek başıma kalmışım yazdıklarınızı okuyorum..bat ıma 2 gün kaldı inanır mısınız işyerinde günde 10 kere gün sayıyorumsat 13 hazirandı ha bire günlerde bi yanlışlık yapmışımdır belki günüm geçmiştir diye umutlanıyorum sayıyorum takvimden yanlışlık yok.. bi saat sonra yine takvimi alıyorum yine saymaya başlıyorum biliyorum saçma ama nasıl umutlanıyorum her defasında anlamıyorum.. dün gece çok sancım vardı.. adet olucam sandım ama bugunde hç ağrım olmadı.. akıntımda yok.. göğüslerde acıma da yok.. ateşimi ölçmüyorumda ama beli ateşimde yüksek değil.. yani bu ay umut yok sanırım ama umudum var işte.. burada beni en mutlu eden hallerden bir taneside listeye bakmak oda umudu simgeliyor bana.. umudumuzu.. Amma uzun yazdım haa.. daha çok yazasım varda kafayı yemiş demiyesiniz :)) neyse bana iyi geceler.. sizlere de şimdiden GÜNAYDIN dyorum..
günaydııınnnn kızlarrr. maşallah herkesler uyuyor daha. gelinde şu ateşime bi bakın bu sabah tavan yaptı 36.8 i gördüm ilk defahayırdır inşallahhh.
gunaydın canım evet uyuyo herkes uykucu tembelleratesin ıyı hayırdır ınsallah
aynen canım hepsi tembel bunların..sabah gözlerime inanamadım ateşimi görünce. adetine kaç gün kala ateş yükselmeye başlar :18:tatlım eğer gebelik varsa bi fikrin var mı
canım hıc bır fıkrım yok ben atesımı takıp etmedım hıç
arkadaşımızın üyeliği neden silindi(( iki lafın belini kırıyoduk ....
yıne kımın sılındi ki?
günaydııınnnn kızlarrr. maşallah herkesler uyuyor daha. gelinde şu ateşime bi bakın bu sabah tavan yaptı 36.8 i gördüm ilk defahayırdır inşallahhh.
evet tülay yok artık [/QUOT
gelir en kısa zamanda inş....:26:
günaydın sare .hayırlısı cnm 37 olması lazım demi....
evet tülay yok artık [/QUOT
gelir en kısa zamanda inş....:26:
süresiz uzaklaştırma aldı tatlım
süresiz uzaklaştırma aldı tatlım
bişi demeyim bende gitmeyim bari ....
bende karar veremedim hangi ovulasyon testiini alsam diye ...tükürükle olanından sipariş verdim ,birde jel....bakalım hayırlısı .inş kullanımı kolaydır
yaw... ismi tülay galiba yeni gördümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?