Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

selam arkadasım ..
Sanırım bu belirtisizliklere göre hamılesın :)
Cunku hamıleysen bu belırtılerın hıc bırını yasamıyorsun
belirtiler adet tarıhını gectıkten sonra baslıyor umutlandırmak istemıyorum ama suan ben senden cok umutluyum
Bence hamılesın İnşallah hayırlı haberlerını alırız Rabbım buyukk

günaydııınnnn kızlarrr. maşallah herkesler uyuyor daha. gelinde şu ateşime bi bakın bu sabah tavan yaptı 36.8 i gördüm ilk defa hayırdır inşallahhh.

günaydııınnnn kızlarrr. maşallah herkesler uyuyor daha. gelinde şu ateşime bi bakın bu sabah tavan yaptı 36.8 i gördüm ilk defa hayırdır inşallahhh.

gunaydın canım evet uyuyo herkes uykucu tembelleratesin ıyı hayırdır ınsallah

gunaydın canım evet uyuyo herkes uykucu tembelleratesin ıyı hayırdır ınsallah

aynen canım hepsi tembel bunların..sabah gözlerime inanamadım ateşimi görünce. adetine kaç gün kala ateş yükselmeye başlar :18:tatlım eğer gebelik varsa bi fikrin var mı

aynen canım hepsi tembel bunların..sabah gözlerime inanamadım ateşimi görünce. adetine kaç gün kala ateş yükselmeye başlar :18:tatlım eğer gebelik varsa bi fikrin var mı

canım hıc bır fıkrım yok ben atesımı takıp etmedım hıç

günaydın sare .hayırlısı cnm 37 olması lazım demi....

canım normalde benim bildiğim kadarıyla çatlama döneminde ateş düşüyo..çatlama sonrasında yükselmeye başlıyo.adet gününe kadar eğer gebelik varsa düşüş olmadan sabit sıcaklıkta kalıyo. eğer adet olunursa tekrar düşüyo..

bende karar veremedim hangi ovulasyon testiini alsam diye ...tükürükle olanından sipariş verdim ,birde jel....bakalım hayırlısı .inş kullanımı kolaydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…