Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

sabahları hiçbişi yiyip içmeden aparata çok az tükrük damlatıyosun ...5 dk içinde oluşan eğrelti otumsu şekiller yoğunsa yumurtlama günü oluyomuş,jelde sasmar jel hareket sorunumuz vardı bizim ameliyat oldu eşim gerçi ama bende sabır kalmadı
inş açılışı yaparız seninlede umut olur bizede

olur ınsllah canım herseyın vaktı var ama umarım az kalmıstır

neyse sekerler ben cıkıyorum bı ton ısım vargorusuruz aksam

aynen canım hepsi tembel bunların..sabah gözlerime inanamadım ateşimi görünce. adetine kaç gün kala ateş yükselmeye başlar :18:tatlım eğer gebelik varsa bi fikrin var mı

ben ne dedim sare beni dinlemiyorsun aaa...
şu an ateşinin yüksek çıkması önemli değil düşmesi de önemli değil önemli ola adet günün ve ondan sonra yüksek çıkması.
bak şu bir hamilenin ateş tablosu düşmeler de olmuş yükselmeler de ama adetin ilk günü füşünce adet olman büyük ihtimal oluyor.
2f9770 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ateş ölçme yöntemini kullanmak isteyen arkadaşlar çok açıklayıcı bi yazı yine bizim biri gibi biri hazırlamış o yüzden çok anlaşılır. lütfen 5 dk nızı ayırıp okuyun çok faydalı olacaktır.

şu çocuklar duymasında melteme benden başka sinir olan var mı? güya çok mantıklı valla haluğun söylediği çoğu şey daha mantıklı.

kızlarrr doktora gittim yara ne alemde gemiş mi diyedoktor dehşete kapıldı rahim ağzım komple yaraymış,spermlerr o yarada yaşamaz ölürlermiş yani hamile kalmam imkansız gibi bişeymiş,daha önceki doktorun verdiği fitili söledim,böyle birşey fitille filan geçmezmiş yoğun bir tedavi görmem lazımmışş,birsürü ilaç verdi haaa birde küçük kist buldu yaa önceki doktor nasıl beni bi fitille göndermişş

yaaa moralim çok bozuldu hadi bu ay tutturamadık adet olacam diye üzülmüyodum amaaaa böyle bişeyi hiç beklemiyodum,bu 10 günlük iaç tedavisinden sonra iğneler başlıycakmışşşşşş yaa doktorunuzu çok iyi seçin kadın kontrol için bile gelme hamile kalınca gel dedi bu şartlarda nasıl olacaksa iyiki bugün başka doktora gitmişimm yaa

Canım çook geçmiş olsun üzüldüm adına ama tıp gelişmiş inşallah en yakın zamanda iyileşirsin. şimdi senin yapacağın ilk iş doktoruna güveniyorsan onda bi an evvel tedaviye başlamak yok çok iyi değilse bulunduğun şehrin bu tarz yaralarda en iyi olan doktoruna gitmek. her doktor her konuda iyi olmayabilir. benim gittiğim hastanede her doktor farklı bi işlemde daha iyi. çok geçmiş olsun

kayserideyim canım bu doktor baya bi ünlüymüş iyimiş birde buna görüneyim diye sallana sallana güle oynaya gittim ama odadan yamularak çıktım

kayserideyim canım bu doktor baya bi ünlüymüş iyimiş birde buna görüneyim diye sallana sallana güle oynaya gittim ama odadan yamularak çıktım

çok geçmiş olsun canım o zaman bu kişide devam et tedavine. moralini de yüksek tut ne hastalar var seninki çok ağır bişey değil bildiğim kadarıyla. peki bu yara sende hiç belirti yapıyor muydu sen kendin anlayabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…