- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
inşşş canimm..varmiii kızz belirtin falnnnn
inşşş canimm..varmiii kızz belirtin falnnnn
mrb kızlar, dün adet günümdü olmadım, bugün de henüz olmadım...Normalde olacağım zaman çok karnım ağrırdı, bikaç gün öncesinden başlardı. Ama şimdi ağrım yok sadece belime, ağrılar giriyor ve sanki iştahım arttı....Test yapmadım, bikaç gün daha geçsin öyle yapmayı düşünüyorum. Geçen aylarda 1 hafta gecikmişti. Tam kan testi yaptırdığım gün hasta olmuştumBel ağrısı oluyor mu belirtilerde....
mrb kızlar, dün adet günümdü olmadım, bugün de henüz olmadım...Normalde olacağım zaman çok karnım ağrırdı, bikaç gün öncesinden başlardı. Ama şimdi ağrım yok sadece belime, ağrılar giriyor ve sanki iştahım arttı....Test yapmadım, bikaç gün daha geçsin öyle yapmayı düşünüyorum. Geçen aylarda 1 hafta gecikmişti. Tam kan testi yaptırdığım gün hasta olmuştumBel ağrısı oluyor mu belirtilerde....
inşallah hamilesindir öle görünüyor bel ağrısı hem gebelik hemde adet belirtisidir bundan anlayamayız kaç günde bir adet oluyorsun.herhangibir problemin varmıydı ne kadardır çocuk istiyorsun
canım çok düzenliydi adetim ama 2 aydır düzensiz bir bir hafta gecikti hamileyim sandım değilmişim, sonraki ay 2 gün önce oldu şimdi de üzerinden 1 gün geçti.
2-3 aydır bebeğim olsun istiyorum daha yeni...göğüslerdeki şişkinlik bende de var. belimdeki ağrı sırtıma doğru uzanıyor, ama karnım ağrımıyor... bakalım hayırlısı inş.
helloooo topikcanlarrrrr
:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
helloooo topikcanlarrrrr
aşkitommmmmmmmmmm
helloooooo welcome
nasılsın testi tekrarladınmı :18::18::18:
nasılsın testi tekrarladınmı :18::18::18:
Selam hatunlar
Temizliğimi bitirdim banyomu yaptım sıra yemekte cepten girdim size bir bakmaya
nasılsınn canım
aşkitoooommmmm
testlerini yaptırdın mııı
naber fıstıkkk
aşkitoooommmmm
testlerini yaptırdın mııı
naber fıstıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?