Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

Ama belli Olmaz ki ateşim adetimden 1 gün önce düşüp her an adet de olabilirim daha 6 gunüm var çok ümitlenmek istemiyorum

dogruu diyosunn benim 2 ay öncekiiii ateş hepp yüksekk çıktıııı.taa adett olcagimm sabahaa kadarr birden düstüüüü adet oldumm

saoll tatlımm..iyişalahh güzellll olmusturrr.pekkk bişiii yokk kimsede yokk..geceden uyanamadilarr zaaarr

olmuştur olmuşturr sen yaparsında olmazmıı.gece kovaladım hepsini yattılar ama millet işe gitti.bizim gibi akşama kadar yatmıyorlarr.

olmuştur olmuşturr sen yaparsında olmazmıı.gece kovaladım hepsini yattılar ama millet işe gitti.bizim gibi akşama kadar yatmıyorlarr.

oyy yirim seniiiii...çalışşınlarr onlarinn bebelerii olcakk daha çok paraya ihtiyaçlarii olcakkk

heeee gecenn ayy bendee bu istekleee yandimm kavruldumm........ama ev daha rahatt yaaa boşverrr çalışma bebekk yapp

evet bende öyle düşünüyorum çoğu zaman özellikle sabahları uyanmak işkence.uyumak çok güzelllllllll.bebekte yapamıyorum kariyerdee.

evet bende öyle düşünüyorum çoğu zaman özellikle sabahları uyanmak işkence.uyumak çok güzelllllllll.bebekte yapamıyorum kariyerdee.

gebesinn iştee dünn ezgii test yapnmışş ya sizeee...ateşinn kaççç bugunn

müthişşşşşşşşşşşşş iştahimm acıldııı.herşeyiii yer oldummm

veeeee adetim geldi....ezgi beni yaz canım 10 ekim.. tamda eşimin doğum günü inşallah güzel gelişmeler olur

geçmişşş olsun canimm........benimde dogumm günümm banadaaa hediyee olur inşalahh güzelll haberinn.......

adetime 5 gün var ben kocama adet oldum dedim benim gibi bekleyişteydi her ay hüsrana uğramasın istiyorum çünkü test falan alıp geliyor.beni de üzüyor hep onun yüzünden 2 kat strese giriyorum

mrb kızlar, dün adet günümdü olmadım, bugün de henüz olmadım...Normalde olacağım zaman çok karnım ağrırdı, bikaç gün öncesinden başlardı. Ama şimdi ağrım yok sadece belime, ağrılar giriyor ve sanki iştahım arttı....Test yapmadım, bikaç gün daha geçsin öyle yapmayı düşünüyorum. Geçen aylarda 1 hafta gecikmişti. Tam kan testi yaptırdığım gün hasta olmuştum Bel ağrısı oluyor mu belirtilerde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…