ahh bahar demştim ya ben kafanızı şişiririm diye artık dün test yne yaptım ben silik çizgi çıktı şimdi yine sıkıştım bari 10.30 u göreyim.. başlıyım o zaman yapmaya.. ya siz msn mi geçiceksiniz
canım benim benimde ilk ayım olucak sağolsun bahar destek veriyor
selam canım senin adetin geldi mi? çok ısrarla senin gebeliğinin çok yakın olduğunu düşünüyorum inşAllah..:)) ya ben 2 saatde duramıyorum yarım saatde bir çıkmam gerekiyor wc yoksa ağrım olur gibi oluyor sıkışıyorum resmen.. aslında bu durum içinde bi böbreklerime baktırmak istiyorum ama herşeyi boşveriyoruz işte.. ya ben testi birzdan yapıcam da yumurtlamada varsa ben hiç bu akşam halvete giricek gbi değilim hayırlısı bakalım..
kızlar selam...kaldı bata 10 gün....
kızlaaar geldım sıze baktım ve gıdıyorum gerı geldıgımde toplanmış olun lutfenben sımdılık ac karnımı doyurnaya gıdıyorum
çok heyecanlııııııııı....testi ne zaman ypcan canım?
slm kızlar hala adet olmadım kasıl agrılarım var ama adet yok haber vereyım dedım öperım hepinizi
Kızlar günaydın hepinize
6 gün kaldı batıma ateşim 36.9 çıktı yine sabah
Pasii yaa sen ateşini ölçüyor muydun? Batina kaç gün kala düştü nasıl
Oluyor yani :44:
sanada günaydın canım..
ben daha önceki aylardada ateş ölçüyordum..
en yüksek36.4 gördüm..
adet olduğum gün sabah ateşim birden düşüyordu...
senin maşallah güzel gidiyor ateşin inşallah hiç düşmez..
Evet yaa alev alev yanıyorum bakalım ne Olucak Halim :26:
Peki illa ki lekelenme olmak zorunda mı? Benim o uzayan akıntım hala devam ediyor
yok canimm lekee olmakkk sartt degillll.bendedee yerleşşmee kanıı gelmiştii ama gelmeyen birçok kisi varrr..hadiii bakalımm patlatt bombalarii
Ben senden bı de nazdan umutluyum esas siz patlatacaksiniz bU ay Bombaları
evett bendee öyleee.nazida kendimide merakk ediyorumm.ama senin ateşte süperr yaniii aaklım karsıtıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?