Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

evet canım fazla geç kalma başla 14. gün..
inşallah yakalarsın önce bu testte çift çizgiyi sonrada gebelik testinde

inşallah tatlım inşallah

zaten gün aşırı devam da malum gecikiyorum ya o yüzden 14.gün başlayım diyorum ama belki yarın başlarım

118 80 im ben bikereee

ayy benim canım nescafe istedi, içsem nolur kiii:26:

ayyy Evet EZgiii yaa bi ara o reklamı izleyınce sen geliyordun aklıma artık çok sık çıkmıyor zatennn

neskafeye gelince içmesen daha iyi olur ama bır taneden zarar gelmez heralde sütlü olabiir

kızlar ben çıkıyorum
kuzenım var onu göndereceğiz
çoookkk öpüldünüz bebelere iyi bakın
ezgi kahve içme vazgeçtimm

sizi seviyorummm

topikte tek kız senin oluyormuş...
biz bir kavga sen alcan ben alcam...

annesine çekerse isteyeni çok olur ayhhhhhhhhh yelpaze sallıyorum eski günler

evet canım bugün adet olmuş

yok yaaa pışşıııkkkk döversin sen benim oğlumu
kızın da döverrrr

niye dövelim kız kaynana, oğlun istedikten sonraaaa hıhhhhh

kızlar ben çıkıyorum
kuzenım var onu göndereceğiz
çoookkk öpüldünüz bebelere iyi bakın
ezgi kahve içme vazgeçtimm

sizi seviyorummm

hoşçakala tatlım
görüşürüzzz

bu arada ben de seni seviyorum

ezgi beni listeye eklermisin bir türlü söyleyemedim sana bulmuşken..18 eylül bat

aaa yokusunnnnnn
hiç farketmedim canım
eklerim şimdi

adetime 5 gün var ben kocama adet oldum dedim benim gibi bekleyişteydi her ay hüsrana uğramasın istiyorum çünkü test falan alıp geliyor.beni de üzüyor hep onun yüzünden 2 kat strese giriyorum

çokk üzüldü yaa mesaj atıyor şimdi.offffffffffffffffffffffffffffff ne olacak bu kocaların hali kendimi teselli ediyordum önceden şimdi onunla uğraşıyorum

evet sade süt.bal da koyabilrsin 1 haftaya kalmaz kalbi atmaya başlayacak zararlı olabilir çok dikkat et.gerisini rabbime bırak bitanem

oooyyyy cuma günü doktor randevummm inşallah görürüzzz

sata göre bugün 8 haftalık oldu ama anası gibi tembel benimki geriden geriden geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…