Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

baharrrrr ateş grafiğin süper yaaaa, 24. gün yerleşmiş galiba, bi değişiklik hissediyomusun vücudunda:44:

saol hayatım ama hiç bi değişiklik yok sadece sol göğsüm acıyor ama benim adetten öncede acır.onun haricinde ne içimde his var ne vücudumda değişiklikk.ama inşallah ben yanılırım canomm.

ay inşallah aşkitomm
ben zaten atıyomuş gibi hissediyorum, yani çok şükür içim rahat

saol pasimm inşallah hiç düşmezz dua et benim içinn
hamileykennnn sakızz çigniyeninn çocuguu bokluu olurmuss ona göreee çigneee

saolll canimmm.....ateşinn çok çokk güzelll.........bizee süprizz bi gebeklikk yaşatacaksin inşaalhhh

inşallah ama hiçbirşey hissetmiyorum canım.ben adet olacağımdan bile kuşkuluyum.

6+5 den beri elevit içiyorum, içinde folik asit de var bisürü vitamin var, A, B, C, D....... doktorların hepsi bi değişik progestanı da bıraktırdı bana, boşuna içmişin gebeliğin sağlıklı progestan kilo yapar sadece dedi, ama önceki doktor ilk 8 hafta iççeksin demişti,:26: ben de bıraktım ağrım olsaydı tekrar içecektim ama olmadı, perşembe günü esas doktoruma gidiyorum, artık o ne derse bakalım, sen de doktoruna güven,

evet canım her doktor farklı ben doktoruma güveniyorum...
bende proluton iğne oluyordum haftada bir bu progestanın depo halinde iğnesi..
onu bıraktırdı daha olmana gerek yok dedi..
artık iyice tutunmuş dedi..
işte bahsettiğin testlerden bendede istedi yarın yaptırıcam..
tam idrar kan sayımı hıv testleri troid hormonları açlık şekeri...

saol hayatım ama hiç bi değişiklik yok sadece sol göğsüm acıyor ama benim adetten öncede acır.onun haricinde ne içimde his var ne vücudumda değişiklikk.ama inşallah ben yanılırım canomm.

ay hadi inşallah gebesindir ateşin söylüycek bize herşeyi ölçmeye devammmm

yokkk gııı halvetee girmiyomkiii ben nezamandirr............cizgiii gittiii ilikşii bitiiii ovulsyon zamanıı 3 kez yaptım

en güzeli beeeeaaa, gün aşırı yapılır mı bizde canız, yakında kalcaksın tülü 2 ay içinde, büyük ihtimalle bu ay öyle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…