Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

oooyyyy cuma günü doktor randevummm inşallah görürüzzz

sata göre bugün 8 haftalık oldu ama anası gibi tembel benimki geriden geriden geliyo

1 hafta çok problem değil her zaman sata uymak zorundada değil.ne güzel bir günde gidiyorsun inşallah görürsn güzel minicik kalbini.çok güzel bir duygu emin ol.rabbim yanında olsun

oooyyyy cuma günü doktor randevummm inşallah görürüzzz

sata göre bugün 8 haftalık oldu ama anası gibi tembel benimki geriden geriden geliyo

cuma günü duycaksın kalp atışlarını, güm güm güm, çok hızlı ve kesenin içide atıyo aynı şekilde, c harfi şeklinde bir embriyo çok değişik bi duygu yaa benim de kontrol perşembe

Kızlar tahmini bebeklerin dogum tarihi ne zaman?

canım benimki nasipse nisanın son haftası

cuma günü duycaksın kalp atışlarını, güm güm güm, çok hızlı ve kesenin içide atıyo aynı şekilde, c harfi şeklinde bir embriyo çok değişik bi duygu yaa benim de kontrol perşembe

ayy canann, şimdiden heyecan bastı yaaa
sana tahliller verdiler mi?
bana cuma verecekler heralde

canım benimki nasipse nisanın son haftası

ayy canann, şimdiden heyecan bastı yaaa
sana tahliller verdiler mi?
bana cuma verecekler heralde

evet canım, tam idrar tahlili,ayrıca idrar kültürü, hemogram, tiroit testi, 5. haftada yaptı doktor, folik asiti 10 gün önce bıraktırdı, elevit verdi, tüm vitaminler ve folik asit var içinde, ben de heyecanlıyım büyüdü mü acaba diye

ayy hadi bakalımm
senin bundan sonra ayda 1 olur heralde randevuların

ayy hadi bakalımm
senin bundan sonra ayda 1 olur heralde randevuların

öyle olur bencede, ben 15 günde bir gidiyorum çünkü her seferinde farklı doktordan randevu aldım, 2 doktoru da beğenmedim, bu 3. bütün arkadaşlarım bu doktorda doğum yaptılar, ben hamile kaldığımı öğrendiğimde aldım bu randevuyu, 15 eylüle bulabildim, ilk defa tanışcam ve devam edicem buna inşallah

ayy allah iyiliğini versinn demek 3. doktor bu inşallah beğenirde bunda kalırsın artık canımm

tatlım ben ilk defa bu ay ölçüyorum ateş daha hiç ölçmemiştim.ben demekki çok ateşliyimbakalım görcez bekleyip ama benim umudum yokkkkkkkkkkk

masaşşalhhhhh bu ne kalabalıkk bi ben eksikmisimm.ben geldimmm

tatlım ben ilk defa bu ay ölçüyorum ateş daha hiç ölçmemiştim.ben demekki çok ateşliyimbakalım görcez bekleyip ama benim umudum yokkkkkkkkkkk

bak melisin ateşi kademeli düştüğü için biraz şüpheliydi, ama sen benim gibi gidiyosun, düşmeye başlaması lazımken sürekli artıyo

bak melisin ateşi kademeli düştüğü için biraz şüpheliydi, ama sen benim gibi gidiyosun, düşmeye başlaması lazımken sürekli artıyo
ağzıınn labne yesin ne diyeyimmm

masaşşalhhhhh bu ne kalabalıkk bi ben eksikmisimm.ben geldimmm

hoşgeldinn canım kambersiz düğün olmaz tabi iiyi ettin.

ayy kızlar teldeydim...
ancak okuyabildim ...
bahar ateşin süper kuzum....
tülay hoşgeldin canım..
canan bana doktor 12. haftaya kadar devam dedi folic aside:26::26:
aşkitom sende cuma günü göreceksin pırpır kalbini

veeeee adetim geldi....ezgi beni yaz canım 10 ekim.. tamda eşimin doğum günü inşallah güzel gelişmeler olur

tatlımbenim gelirse gelsin nasıl olsa son gelişi olur elbet birgün.bu ay daha sıkı çalışcaksın ve eşine en güzel hediyeyi vereceksin inşallahh.allahım utandırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…