Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

atın beni ekimlereee
eylüller size kalsınnn
vazgeçtim ben eylülden
ekimde gebeyimm benn

kızlarrr reglim geldi çok şükür.seviniyorum çünkü normal zamanında geldi.gecikseydi üzülürdümm.bugün ateşim 36.4 idi ve bu ateşle regl oldum.zaten 3gündür düşüşe geçmişti.neyse yeni ayımm hayırlı olsunn.ezgicimm beni 15ekime ekle canım eğer gelirsenn.muckkkkk

hayırlı uğurlu olsun bu moralle ekime hızlı bir giriş yaptın bravo sana valla...

aslında bnm bnm bat bugün ama en garanti 18 i diye yazdırdım kürtaj günü baz aldığımda 18 inde oluyor.ama son adet tarihlerimde bugünü göstriyor sizce bugün mü yarın mı bnm için hesaplarmısınız ben doktor nevranın sitesinden hesaplıyorum
sıralama
24 ağustos
31 temmuz
temmuza kadar hamileydim ayın başında yani 4 ünde kürtaj oldum.

sizce bugün mü bat yarın mı:26::26::26::26::26:

bu sabahta ateşimi ölçeyim bari de size tam detay vereyim
şimdilik öpüldünüz

yaa aklıma takıldı süper bir ateş tablon vardı senin kesin hamile gözüyle bakıyordum ben sana çok şaşırdım aslında.demekki bu ateş işide yalan hımm ne dersin bu işe<<<tezi çürüttün bence

kızlar merhaba kimsecikler yok burda,olsun ben durumumu yazmak için geldim,hatırlarsanız 1 ay önce adet olduğumda dünya başıma yıkıldı o kadar üzüldümki artık gebelik topiğine bir müddet veda ettim çünkü çok etkilendiğimi düşünüyordum ve kafamı dağıtmam gerekiyordu,adet sonrası kendimi ruhumu Allah a teslim ettim ve hala öyleyim,28 günde olduğum da oluyor 30 günde olduğumda,o yüzden bugünlerde adet olmam gerekiyor geebelik düşüncesini aklıma getirmemeye çalıştım ama içimden test almak geldi perş acon test denedim negatif,duraamadım cuma yani dün denedim 2. çizgi çokk ama çokk silik gölge gibi bu arada adet ağrım bacaak titremelerim başladı tamam test bozu dedim birdaha bebetime denedim negatifama içim içimi kemiyordu dün gece nöbetçi eczaneden nova test aldık gece yine silik çizgi çıktı,bütün gece boyunca adet sancısı çektim lavaboya gidiyorum bişey çıkmıyo,sabah tekrarladım bu sfer 2. çizgi silik ama diğerlerine göre daha belirgin hemen kan testine gittik ve şimdi sonucu bekliyoruz,ama heran adet olacakmışım gibi sancım var kasıklarım belim karnım ...... Allahım hayırlısını versin bebek kararı verince hemen olur zannederdim,beklemek çok zormuş,birazdan sonuç çıkacak pozitif veya negatiff,şu an dua ediyorum negatifin çıkması durumunda isyan etmemek için sabır için..işte durumum bu...

ayyy canımm bende çok meraklandım yaa:26:
umarım o ikinci çizgiyi çok net görürsün,
görmesende en yakın zamanda inş..

canımm burdada belirtmişsin,kendimi ruhumu ALLAHA teslim ettim diye.
işte başkada diyecek bişey bulamıyorum..
bizlerde birbirmiz için dua ediyoruz burda,
olacak elbet bir gün gelecek... umudumuzu kaybetmek olmayacak
bu arada bende senin gibi ilk tedavi gördüğümde o ay hamile kalıcam sanıyodum

evet canım geç değil ama hormonlar bebek istemeye başladı öğretmenim sen çalışıyomusun

bende görümcem gibi konuştum
çocuğa karar verdiğimizi söyleyince yaşın daha erken der hep
yani geçte değil en azından..
ben şuan çalışmıyorum ama bugün bi iş görüşmem var,
bakalım birazda böyle geçireyim zamanı.

Günaydın kızlarrr

bahar ve bakale canınız sağolsun kızlarr,inşallah ekimde müjdeyi alırız sizlerdenn,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
üzülmeyin daha yaşınız çok genç,ve henüz yolun başındasınız zamanı gelince olacak inşallah..

hayırlı olsun canım o zaman

yıne yasın erken demısler bende 83 luyum bana cok gec kaldıgımı söluyorlar:18::18:
sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…