Kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler diliyorum
güzel yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için çok tşk ediyorum. Öpüyorum hepinizi
atın beni ekimlereee
eylüller size kalsınnn
vazgeçtim ben eylülden
ekimde gebeyimm benn
kızlarrr reglim geldi çok şükür.seviniyorum çünkü normal zamanında geldi.gecikseydi üzülürdümm.bugün ateşim 36.4 idi ve bu ateşle regl oldum.zaten 3gündür düşüşe geçmişti.neyse yeni ayımm hayırlı olsunn.ezgicimm beni 15ekime ekle canım eğer gelirsenn.muckkkkk
atın beni ekimlereee
eylüller size kalsınnn
vazgeçtim ben eylülden
ekimde gebeyimm benn
kızlarrr reglim geldi çok şükür.seviniyorum çünkü normal zamanında geldi.gecikseydi üzülürdümm.bugün ateşim 36.4 idi ve bu ateşle regl oldum.zaten 3gündür düşüşe geçmişti.neyse yeni ayımm hayırlı olsunn.ezgicimm beni 15ekime ekle canım eğer gelirsenn.muckkkkk
kızlar merhaba kimsecikler yok burda,olsun ben durumumu yazmak için geldim,hatırlarsanız 1 ay önce adet olduğumda dünya başıma yıkıldı o kadar üzüldümki artık gebelik topiğine bir müddet veda ettim çünkü çok etkilendiğimi düşünüyordum ve kafamı dağıtmam gerekiyordu,adet sonrası kendimi ruhumu Allah a teslim ettim ve hala öyleyim,28 günde olduğum da oluyor 30 günde olduğumda,o yüzden bugünlerde adet olmam gerekiyor geebelik düşüncesini aklıma getirmemeye çalıştım ama içimden test almak geldi perş acon test denedim negatif,duraamadım cuma yani dün denedim 2. çizgi çokk ama çokk silik gölge gibi bu arada adet ağrım bacaak titremelerim başladı tamam test bozu dedim birdaha bebetime denedim negatifama içim içimi kemiyordu dün gece nöbetçi eczaneden nova test aldık gece yine silik çizgi çıktı,bütün gece boyunca adet sancısı çektim lavaboya gidiyorum bişey çıkmıyo,sabah tekrarladım bu sfer 2. çizgi silik ama diğerlerine göre daha belirgin hemen kan testine gittik ve şimdi sonucu bekliyoruz,ama heran adet olacakmışım gibi sancım var kasıklarım belim karnım ...... Allahım hayırlısını versin bebek kararı verince hemen olur zannederdim,beklemek çok zormuş,birazdan sonuç çıkacak pozitif veya negatiff,şu an dua ediyorum negatifin çıkması durumunda isyan etmemek için sabır için..işte durumum bu...
ayyy canımm bende çok meraklandım yaa:26:
umarım o ikinci çizgiyi çok net görürsün,
görmesende en yakın zamanda inş..
Allahım sabır versinn...kanda negatif...
canımm olsun sabırla sağlıkla,inş.
ben yanlış anladım,idrar testi yapıyosun sandım.
kaç yaşındasın sen cnm?
kızlar merhaba kimsecikler yok burda,olsun ben durumumu yazmak için geldim,hatırlarsanız 1 ay önce adet olduğumda dünya başıma yıkıldı o kadar üzüldümki artık gebelik topiğine bir müddet veda ettim çünkü çok etkilendiğimi düşünüyordum ve kafamı dağıtmam gerekiyordu,adet sonrası kendimi ruhumu Allah a teslim ettim ve hala öyleyim,28 günde olduğum da oluyor 30 günde olduğumda,o yüzden bugünlerde adet olmam gerekiyor geebelik düşüncesini aklıma getirmemeye çalıştım ama içimden test almak geldi perş acon test denedim negatif,duraamadım cuma yani dün denedim 2. çizgi çokk ama çokk silik gölge gibi bu arada adet ağrım bacaak titremelerim başladı tamam test bozu dedim birdaha bebetime denedim negatifama içim içimi kemiyordu dün gece nöbetçi eczaneden nova test aldık gece yine silik çizgi çıktı,bütün gece boyunca adet sancısı çektim lavaboya gidiyorum bişey çıkmıyo,sabah tekrarladım bu sfer 2. çizgi silik ama diğerlerine göre daha belirgin hemen kan testine gittik ve şimdi sonucu bekliyoruz,ama heran adet olacakmışım gibi sancım var kasıklarım belim karnım ...... Allahım hayırlısını versin bebek kararı verince hemen olur zannederdim,beklemek çok zormuş,birazdan sonuç çıkacak pozitif veya negatiff,şu an dua ediyorum negatifin çıkması durumunda isyan etmemek için sabır için..işte durumum bu...
tondoracım cevap yazdım ama gitmemiş,sağlıkla tabii,27 yaşındayım
84 lü müsün? bende 83 yaşıt sayılırız.
yani demek istediğim yaşımızda geç değil,
zamanımızda var
çalışıyor musun?
Allahım sabır versinn...kanda negatif...
evet canm allahım sabır versın
üzülmemeye calıs
bende deli oluyorum ama yapacak bırsey yok allah kısmet ettıgı zaman olacak
hayırlısıyla
evet canım geç değil ama hormonlar bebek istemeye başladı öğretmenim sen çalışıyomusun
bende görümcem gibi konuştum
çocuğa karar verdiğimizi söyleyince yaşın daha erken der hep
yani geçte değil en azından..
ben şuan çalışmıyorum ama bugün bi iş görüşmem var,
bakalım birazda böyle geçireyim zamanı.
bende görümcem gibi konuştum
çocuğa karar verdiğimizi söyleyince yaşın daha erken der hep
yani geçte değil en azından..
ben şuan çalışmıyorum ama bugün bi iş görüşmem var,
bakalım birazda böyle geçireyim zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?