Canım yaa ben öyle kendimi kaptırmak istemiyorum ama farkında olmadan gün içinde dalıp dalıp gidiyorum eşim diyor noluyor yine bebek mi var aklında
ayy hiç çıkmıyor ki o yüzden bu belirtilere kendimi kaptırmak istemiyorum çok üzülüyorum sonra olmayınca
Benim ateş iki gündür düşmeye başladı o yüzden moralim bozuk biraz yoksa bende kendindem biraz umutluydum aslında
yok canım çıkmadı FF çizgiyi 20.güne çekmiş ona şaşırdım
yok canım çıkmadı FF çizgiyi 20.güne çekmiş ona şaşırdım
canım tablonu bi koyarmısın? kızlar yaaa ezgiden haberi olan varmı bugün kalp atışlarını duymaya gidecekti sanırım inşallah güzel haberler verir bizee...canannnn hoşgeldin tatlım nasılsın
masumcum, ateşinin düşmesini çok önemseme benim 21. 22. ve 23. gün 35.1 idi 24. gün 37.2 oldu, ben de adet olacağımı sanmıştım, eğer yarın ya da öbür gün ateşin yükselirse % 99 hamilesinezgide de aynen bikaçgün düştü sonra yükseldi, ateşini mutlaka ölçmeye devam et
Tabi tabi mutlaka ölçmeye devam edicem adet olsam bile ölçücem bana çok güzel yardımcı oluyor en azından bu ay tutmadıysa ki inşallah tutmuştur yumurtlama zamanını doğru bilirim
bakalım bende meraktayım :18::18::18:
ne tür belirtilerin var yaz bakem
canım aslında iyi gidiyo ateşin yarından itibaren yükselirse tamamdır bu iş
bebiş melisssssss karanfilceeeeeselam kızlarrr, yatmadan bi bakayım dedim, maşallah, tatili değerlendiriyosuz bana bak melis bu ay bu işi bitir, sürekli içimden sen geçiyosun
sağ kasığımda bi de arada belimde batmalar oluyor ama bunlar geçen ay da olmuştu
göğüslerim 2 hafta öncesinden hassaslaşmaya başladı normalde 1 hafta kala hassaslaşır adet oluncada düzelirdi
bi de yoğun koyu sarımsı akıntım var hala oldukça ıslak oram
çok da fazla bir değişiklik yok :44::26:
ay canımsın yerim seni ben ne güzel söyledin bu ay bu işi bitircem inşallah sen içinden geçirmeye devam et bana dua et annemmm
dün gece iyi uyuyamadım çok döndüm yatakda eşim bi ara tuvalete kalktı 4 gibi sonra ben uyumuşum ama yine uyandım 6.15 de ateşimi ölçtüm işte o yüzden biraz farklı çıkmış olabilir mi acaba diyorum içimden
evet canım zaten adet belirtileriyle hemen hemen aynı, benim göğüsler her adet öncesi şişer acırdı, hamile kaldığım ay 5. haftada acımaya başladı belli olmuyo, senin durumu ateş anlatıcak bize bekleyelim bakalım, hadi hayırlısı
her gün ediyorum canım, hepimize, olacak çok yakında inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?