Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

sende burdan göre göre bıkıp bırakırsın ateş ölçme vs.
takma cnm fazla boşver,
ben herşeyi bıraktım hiçbişey yapmıyorum..
rabbime sığındım..
sabırla bekliyorum...
sanada sabır versin rabbim.

yok canım çıkmadı FF çizgiyi 20.güne çekmiş ona şaşırdım

masumcum, ateşinin düşmesini çok önemseme benim 21. 22. ve 23. gün 35.1 idi 24. gün 37.2 oldu, ben de adet olacağımı sanmıştım, eğer yarın ya da öbür gün ateşin yükselirse % 99 hamilesin ezgide de aynen bikaçgün düştü sonra yükseldi, ateşini mutlaka ölçmeye devam et

kızlar ben yenı sayılırım burda bu ovılasyon testlerının pek guvenılır olmadıgını duydum ates olçme yontemıyle daha dogru oluyormus takip etmek bende test almaktan vazgectım bana su ates olcmeyı anlatırmı bırı ne zaman ilişki olmalı atesın yuksek oldugu zaman mı bana da bılgı lutfennnnnn

Tabi tabi mutlaka ölçmeye devam edicem adet olsam bile ölçücem bana çok güzel yardımcı oluyor en azından bu ay tutmadıysa ki inşallah tutmuştur yumurtlama zamanını doğru bilirim
bakalım bende meraktayım :18::18::18:

ne tür belirtilerin var yaz bakem

sağ kasığımda bi de arada belimde batmalar oluyor ama bunlar geçen ay da olmuştu
göğüslerim 2 hafta öncesinden hassaslaşmaya başladı normalde 1 hafta kala hassaslaşır adet oluncada düzelirdi
bi de yoğun koyu sarımsı akıntım var hala oldukça ıslak oram
çok da fazla bir değişiklik yok :44::26:

bebiş melisssssss karanfilceeeee selam kızlarrr, yatmadan bi bakayım dedim, maşallah, tatili değerlendiriyosuz bana bak melis bu ay bu işi bitir, sürekli içimden sen geçiyosun

canım aslında iyi gidiyo ateşin yarından itibaren yükselirse tamamdır bu iş

dün gece iyi uyuyamadım çok döndüm yatakda eşim bi ara tuvalete kalktı 4 gibi sonra ben uyumuşum ama yine uyandım 6.15 de ateşimi ölçtüm işte o yüzden biraz farklı çıkmış olabilir mi acaba diyorum içimden

bebiş melisssssss karanfilceeeee selam kızlarrr, yatmadan bi bakayım dedim, maşallah, tatili değerlendiriyosuz bana bak melis bu ay bu işi bitir, sürekli içimden sen geçiyosun

ay canımsın yerim seni ben ne güzel söyledin bu ay bu işi bitircem inşallah sen içinden geçirmeye devam et bana dua et annemmm

evet canım zaten adet belirtileriyle hemen hemen aynı, benim göğüsler her adet öncesi şişer acırdı, hamile kaldığım ay 5. haftada acımaya başladı belli olmuyo, senin durumu ateş anlatıcak bize bekleyelim bakalım, hadi hayırlısı

olabilir canım ateş herşeyden etkilenebiliyor çok hassas farklı çıkmışta olabilir uyku düzeni,stres herşey önemli

Evet bencede en güzel yorumu ateş değerimle yapıcam
dünde burda bir forumda okudum hamile kalan arkadaşlar hep ateş çizelgelerini paylaşmışlar epey bir inceledim yükselmiş bi ara düşmüş ama mutlaka yine yükselmiş hiç düşük ateşle hamile olduğunu öğrenen görmedim
bende bu aralar hep sıcağım oturduğum yerde terliyorum bakalım yarın öbür gün ne olucak ateşim size bildiririm durumumu artık ne olucaksa :26:

Allah bütün bekleyen dileyen isteyen arkadaşlarıma tez zamanda nasip etsin inşallah

Kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler diliyorum
güzel yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için çok tşk ediyorum. Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…