bendeee kendimiiii çoook hamile hissediyoruuummm
ben peşin söyleyeyim,bu ayda olmayacak..
her zamanki gibi göğüslerim hassaslaştı
olmayacak gibi hissediyorum,ama bu beni üzmüyor çok fazla
sen nasıl hissediyorsun?
Öncelikle hoşgeldin canım...
çokk teşekkür ederim,evet Allah tan ümit kesilmez ama ben bir kaç ay yada 1 yıl kadar daha uğraşacam,doktor istediği kadar izin vemesin,
zaten tıp doktorları alternatif tıbba karşılar,eskiden kadınlarımız doktor yüzümü görüyormuş,
ne yapacağıma gelince canım,
bugün kaplıcaya gittim,birazdan süt maydanoz kaynatıp buharına oturacam gün aşırı üç defa yapıcam bunu,haftaya cuma günü Allah nasip ederse tekrar kaplıcaya gidip aynı şekilde süt buharı yapıcam,bir dahaki adetten sonra düzenli bir şekilde soğan kürü yapıcam inş.
ondan sonraki ayda aktardan aldığım bitkisel aromatik suyu içicem,üç aylık planım böyle canım,inşallah işe yarar şifa olur,üç aydan sonra tekrar başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum,
sende durumlar nedir tatlım..
Bugünü bitti sayarsak 2 gün kalmış oluyor ptz günü işte :18::18::18:
Yaa benimde göğüslerim hassaslaştı ama bu sefer 2 hafta önceden başladı şişmeye normalde 1 hafta kala şişer o biraz enteresan
senin akıntın var mı canım? benim hala oldukça yoğun akıntım var :26::26::26:
Hadi bakalım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahh canım benim..Bugünü bitti sayarsak 2 gün kalmış oluyor ptz günü işte :18::18::18:
hoşbulduk canım bende iyim çok şükür okulla çocuklarımla uğraşıyorum:)) canım benim inşallah yaptığın denediğin herşey sana şifa olur bakmışsınkiiii bebeğin sana süpriz yapmış inşallah güzel dileklerin gerçek olurr
yaşasıınnn kimse yok dye korkmuştum kızlar bişey sorucam ovulas. testi yapıyorum renk tam olarak tutmuyor ama bayağı bi asıl çizgiye yaklaştı ama tam pozitif değil hafif reng daha açık benimkinin sormak istediğimde şu ki bugun 12.günüm szce daha bu koyulaşır mı ben bu arada ilişkiyede girmyorum dahada koyulaşırsa gün aşırı ilişkide spermler hani kalitesiz oluyormuş ya o yüzden rengin koyulaşmasını bekliyorum.. ben ne yapayım bekliyim mi sizce..
hoşbuldum sağolasın canım. çok iyi bi karar vermişsin. planın çok güzel göründü. Plan bizden nasip Allah tan. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. benim bu ayla birlikte 6. ayım oluyor. ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve yumurtamın ne zaman çatladığını görüyorum. mesela kullanmasaydım bu yöntemi adetim geçti diye strese girecektim. normale göre dün batımdı. oysaki bu ay dengesiz bi kaç insan yüzünden yumurta oluşumum 1 hafta gecikti. doğal olarak adetim de bir hafta geç gelecek. çok şükür ki adet de olsam ateş ölçme yönteminden anladığım kadarıyla sağlıklı yumurtluyorum. istenilen seviyelere güzel çıkıyor ateşim ve luteal fazım normal. yani yumurta çatladıktan sonra geçen süre. şu geçtiğimiz 5 ay benim için önemli bir dönemdi öğretmen olduğum için çalışamama uygundu. ama Allah nasip etmediyse boyun bükmekten başka çare yok. hayırlı sağlıklı ve salih bir evlat nasip etsin de O ne zaman isterse.. 1 yıl dolana kadar olmazsa doktor tedavisine başlamayı düşünüyorum.
evet cnm benimde hep 1 hafta önceden başlar ağrımaya vede öyle oldu.
akıntı var ama çok yoğun değil:26:
sendende umutluyum bak söyleyeyim
ayy çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım ateşin 36.6 mıydı?
görmediğinizi düşündüm msjımı
ben hiç ovulasyon testi kullanmadım bilmiyorum
( sağol canım benim umarım kullanan bir kişi yntlar beklemede ve ikilemdeyim..
( sağol canım benim umarım kullanan bir kişi yntlar beklemede ve ikilemdeyim..
onunla ilgili topik vardır aratsana
bence senin yumurtan 11. gün çatlamış. ateşinden öyle gibi geldi bana ama hiç belli olmaz tabi
FF nihayet bugün kalın kırmızı çizgimi çekti
tabi ben akıntı durumlarını düzeltince bu ay ki tablo doğru olmadı aslında FF oldukça geç bir zamana çekti benim çizgiyi 20.gün dedi ben o ara ovu testi yapmıştım ki ben 28 günde bir adet oluyorum geç bir zaman oldu. Bir daha ki aya daha düzgün tutucam tabloyu akıntı olaylarını hep girmeyi düşünmüyorum
Evet canım ateşim 36.6 çıktı bugün ama ondan önce 37.0 ve dünde 36.8 idi yani düşme oldu biraz
20. gün ovulasyon testi pozitif mi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?