Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

Yaa benimde göğüslerim hassaslaştı ama bu sefer 2 hafta önceden başladı şişmeye normalde 1 hafta kala şişer o biraz enteresan
senin akıntın var mı canım? benim hala oldukça yoğun akıntım var :26::26::26:

Kızlarr hepiniz geçmişe daldınız sanırımmm,iyi akşamlar hepinize,
ben çıkıyorum sütümü kaynatim buharına oturup şu tüplere biraz işkence çektireyim,sonrada doğruu halvete

hoşbuldum sağolasın canım. çok iyi bi karar vermişsin. planın çok güzel göründü. Plan bizden nasip Allah tan. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. benim bu ayla birlikte 6. ayım oluyor. ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve yumurtamın ne zaman çatladığını görüyorum. mesela kullanmasaydım bu yöntemi adetim geçti diye strese girecektim. normale göre dün batımdı. oysaki bu ay dengesiz bi kaç insan yüzünden yumurta oluşumum 1 hafta gecikti. doğal olarak adetim de bir hafta geç gelecek. çok şükür ki adet de olsam ateş ölçme yönteminden anladığım kadarıyla sağlıklı yumurtluyorum. istenilen seviyelere güzel çıkıyor ateşim ve luteal fazım normal. yani yumurta çatladıktan sonra geçen süre. şu geçtiğimiz 5 ay benim için önemli bir dönemdi öğretmen olduğum için çalışamama uygundu. ama Allah nasip etmediyse boyun bükmekten başka çare yok. hayırlı sağlıklı ve salih bir evlat nasip etsin de O ne zaman isterse.. 1 yıl dolana kadar olmazsa doktor tedavisine başlamayı düşünüyorum.

evet cnm benimde hep 1 hafta önceden başlar ağrımaya vede öyle oldu.
akıntı var ama çok yoğun değil:26:
sendende umutluyum bak söyleyeyim

Bugünü bitti sayarsak 2 gün kalmış oluyor ptz günü işte :18::18::18:
Hadi bakalım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahh canım benim..

iyiliğin daim olsun,inşallahh en yakın zamanda kendi çocuğunla uğraşırsın
amin aminn bilmukabele canım...

görmediğinizi düşündüm msjımı

anlıyorum canım,inşallah tedaviye filan gerek kalmadan Rabbim güzel sağlıklı hayırlı bir emanet gönderir sanada..

evet cnm benimde hep 1 hafta önceden başlar ağrımaya vede öyle oldu.
akıntı var ama çok yoğun değil:26:
sendende umutluyum bak söyleyeyim

Canım yaa ben öyle kendimi kaptırmak istemiyorum ama farkında olmadan gün içinde dalıp dalıp gidiyorum eşim diyor noluyor yine bebek mi var aklında
ayy hiç çıkmıyor ki o yüzden bu belirtilere kendimi kaptırmak istemiyorum çok üzülüyorum sonra olmayınca

Benim ateş iki gündür düşmeye başladı o yüzden moralim bozuk biraz yoksa bende kendindem biraz umutluydum aslında

bence senin yumurtan 11. gün çatlamış. ateşinden öyle gibi geldi bana ama hiç belli olmaz tabi

( sağol canım benim umarım kullanan bir kişi yntlar beklemede ve ikilemdeyim..

Canım mesajını gördüm ama ben o testi bu ay yanlış yapıp yumurtlama günümü kaçırdığım için ben sana yanıt vermesem daha iyi olur
ya da yaptığım yanlışı söyleyeyim ben sabah ki ilk idrarımla yapıyordum testi işte 4 saat pek sıvı tüketimi olmayacak ve 2 saat falan da idrarını tutup öyle yapacakmışsın bu testi sabah ki ilk idrarla değil öğleden sonra veya en iyisi akşamları her gün aynı saatte yaparsan testden daha verimli yararlanırsın.

bence senin yumurtan 11. gün çatlamış. ateşinden öyle gibi geldi bana ama hiç belli olmaz tabi

FF nihayet bugün kalın kırmızı çizgimi çekti
tabi ben akıntı durumlarını düzeltince bu ay ki tablo doğru olmadı aslında FF oldukça geç bir zamana çekti benim çizgiyi 20.gün dedi ben o ara ovu testi yapmıştım ki ben 28 günde bir adet oluyorum geç bir zaman oldu. Bir daha ki aya daha düzgün tutucam tabloyu akıntı olaylarını hep girmeyi düşünmüyorum

20. gün ovulasyon testi pozitif mi çıktı

Evet canım ateşim 36.6 çıktı bugün ama ondan önce 37.0 ve dünde 36.8 idi yani düşme oldu biraz

evet biraz düşme olmuş ama dur bakalım üzülmek için erken henüz...2 gün var belkide sabitleyeceksin yada tekrardan yükselecek ateş bu sağı solu belli olmaz 36.6 ile hamile kalan birçok kişi var tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…