pasiimmmm sanada günaydnnn...:79::79:hoşgeldin
kızlar bugün düğün var yarında şehir dışında olcam pazartesi benm doktor randevum var olurda görüşemezsek diye yazıyorum
bana çokkkkkkkkkk dua edinnnnnnnnnnnnnn nolurrrrrrrrrrrrr
bahar sonnur nur mahrum ve diğer kızlar kocaman günaydınnnnnnn
günaydın dedim ama olsun bi daha diyorum canımm sanadaa günaydınn,
güzel sağlıklı günlerr...
bahar geldi mi ben göremedim
kızlar bu sabah rüyamda,adet olduğumu gördüm
Kızlar günaydın çok acil girdim buraya
acayip bişey oldu benim 19 eylüldü batım
ama bu sabah hatta yarım saat önce tuvalete gittim ıslaklık hissediyordum acayip bi şekilde kanamam oldu normalde adet olmadan bir gün önce pembe akıntım gelirdi ama bu sefer foşş diye kan geldi yaa moralim çok bozuldu yok adet olabilirdim ama böyle olması çok tuhaf değil mi hem daha erken batıma
ayrıca sabah ateşimi ölçtüm 36.6 idi düşmemişti anlamadım yaa daha kötü bişey olmasın var mı bilen anlayan bana yardımcı olucak
kızlarr bir sürü yorum vardı rüyam için,ama ben işime gelen en uygun olanını paylaşıyorum
Ebu Said El-Vaiz'e göre; bir kadin hayiz oldugunu görse, eger kisir ise çocugu olur
kızlar bu sabah rüyamda,adet olduğumu gördüm
canım geçmiş olsun eğer kanaman çok yoğunsa adet başlıyor demekki..
bugün kaçıncı günün belkide tahmin ettiğimizdende erken bir zamanda oldu yumurtlaman...
ama eğer leke gibi gelip kesilirse bi doktora gidip test ver canım....
Yokk yaa böyle leke olmaz herhalde foşş diye gelmiş birden sildikçe de altımı epey yoğun geldi peçeteye
korktum yani 2 gün vardı adetime bugün 26.günüm
ateşim de 36,6 dünküyle aynı
evet demişsin canım olsun fazla günaydın göz çıkarmaz
bahar ben yazarken altta ismi vardı şimdi gitmiş sanırsam:26::26:
sen nasılsın..
kız ilk açtım sayfayı sizin nurla yazınızı okudum senin nura yazdığın annen ile ilgili onunda cevabını...
aldı beni bir ağlamak...
neden boyle oldum anlamadım ağladım ağladım şimdi rahatladım:26::26::26::26:
kız allah iyiliğini versin..
rüyaların tersi çıkar zaten bekleyelim bakalım bu ay
26.gunun mu bugun?? 26-14=11 senin yumurtan da 11.gun gibi gorunuyordu masumiyet. Herkes oyle yorum yapmisti. Catlamadan 14 gun sonra adet olunuyor ya genelde. Belki de adetindir bilmiyorum uzme kendini rahat ol bir
Yokk yaa böyle leke olmaz herhalde foşş diye gelmiş birden sildikçe de altımı epey yoğun geldi peçeteye
korktum yani 2 gün vardı adetime bugün 26.günüm
ateşim de 36,6 dünküyle aynı
ben iyiyimde,
sen neden ağladın cnm yaa canımm beniimm
bak sende çok geç olmadan allah izin verirse meleğini alıcan kucağına
anneciğim benim şimdi hasta doğum,sinir,şeker,kalça çıkığı,tansiyon,kalp damar ve kalbinde büyüme,
göbek fıtığı ... daha var
ama yinede ben onu arayıp sesimi duydumuu mutlu olur canım anneemm benimm özledim yaa
ayy şimdi bi daha ağlama sakın bebişim benimmm allahım sana sağlık versin ömürr boyuu
adet ise olayım bari napayım artık bu duruma yapacak bir şeyim yok adetden farklı bir durum kötü bir durum olabilir mi dedim hiç bilmiyorum ki düşük müşük onlar geldi aklıma böyle erkenden adet olmamıştım hiç gecikme oldu da erken gelmemişti. Ama kızlar 11.gün çatlamışsın diyorlardı belki de tutmadıysa bugüne denk gelmişte olabilir herhalde gelmeye devam edecek kanamam çok canım sıkıldı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?