Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

öylee diyolarr bu ateşş iyiyimşşş.ama falzaa güvenmemek lazımm.masumiyetinkidee baya iyiiydii baharinkide iyiyidii ama adet oldularr.5 günün sonudaa akcaz kim AK KİM KARAA

evet sende kendini her duruma hazırla cnm.
bari sen bu ay açılışı yap

evet sende kendini her duruma hazırla cnm.
bari sen bu ay açılışı yap

hazırlıorum zatiii tatlımm....ama inşalahh güzelll haberleree gelcemm size önümüzdekii haftaa

ayy canım eşi evdemidir acaba bi arasan

canim ya yok aramamm.rahatsizz etmekten korkarim benn.zatiii kendiii müsaittt olsaa girerdiii.yada bana durumuu bildirirdii.eger 2-3 gün daha gelmesse ararimm

9. haftanın içinde canım ...
perşembe kontrolum var bakalım çok heyecanlıyım korkuyorum karmakarışığım anlayacağın:18::18::18:
sen nasılsın yaptınmı akşam süt buharını....

maşallahhh mercimeğimize,korkma bitanemmm Rabbimin izni ile sağlıkla gelecek dünyaya annesi
bende dün kaplıcaya gittim,gecede buhara oturdum sonra halvete girdik
Taktir Allahın,,
dünden beri kendimi sıcak tutmaktan bi hal oldum,kaplıca ve buhardan sonra üşütmemem gerekiyormuş,gece bi ara uyandım baktım eşim üzerimi örtüyo,adamıda kendime benzettim sonunda

evet canım bende rahatsızlık vermek istemem ama dediğin gibi hele bekleyelim belki akşam uygun değildi bugün gelir...
hem annesinin sonuçları çıkacaktı 13 eylülde onunlada ilgili bilgi verir bize...

inşallahhh

canım doktorlar ne derse desin ..
rabbim senin bu azimini bu isteğini yaptığın onca fedakalrlığı görüyor..
elbet gönderecek mucizesini..
kaderinde varsa mutlaka olcak canım ben buna inanıyorum....

oyy canım inş işe yarar bütün hepsi
hemen olmasada olur bir gün umarım..

slm kızlar nasılsınız kime ne oldu ulaşamıyorsunuz hayırdır
hiracım gecmıs olsun sanada
yaw umarım herşey yyolunda gıder

canım doktorlar ne derse desin ..
rabbim senin bu azimini bu isteğini yaptığın onca fedakalrlığı görüyor..
elbet gönderecek mucizesini..
kaderinde varsa mutlaka olcak canım ben buna inanıyorum....

oyy canım inş işe yarar bütün hepsi
hemen olmasada olur bir gün umarım..

Canlarım benimm,sizleri çok seviyorumm,Herzaman demişimdir Rabbim önce annelik duygusunu tatmayanlara versin,evlatlarıma hayırlı uzun ömürler versin onları korusun inş.
sonrada hakkımda hayırlı ise bir melek daha göndersin, Bizim hayır sandığımız şer,şer sandığımızda hayır olabilir Rabbim en iyisini bilendir...

rabbim dualarını ve hepimizin dualarını kabul etsin canım...

a.slm hoşgeldin canım,teşekkür ederim sağol..
ezgiyi merak ettik dün kontrole gidecekti.

ALLAH razı olsun dualarımızı kabul etsinn..

Bayağı yoğun bir şekilde kanamam var sanki bugün adetimin ikinci günü yok yani dün bari bi pembe akıntı gelseydi de bugün bu kadar şok olmasaydım
Yaw cım inşallah seninki tutmuştur

tülaycım istersen mesaj at,seni merak ettik iyimisin filan de:26:

caniminiçiii belkiii müsaitt degildirr.birazdaah bekleywelimm

şimdilikk yolunda gibi duruyoo birseecimm....amaa zaman gösterecekkk

arkadaşlar merhaba size birşey danışcam korunmadan önce 28 günde bir adet olurken şimdi 30-31 günde oluyorum bugün 34.günüm hasta olmadım zerre kadar adet sancım yok.ki ben iğnelerle ayakta duruyorum umutlanmak istemiyorum ama az önce kız kardeşim aradı ağlayarak rüyasında oğlumu vermişler kucağına.dün test yaptım negatif sabah yapmam gerekiyormuydu ben gün içinde sabredemeyip yaptım napim sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…