tülayyyyyy ezgiden haberin yokmu canım...
neden gelip yazmadı bize
öylee diyolarr bu ateşş iyiyimşşş.ama falzaa güvenmemek lazımm.masumiyetinkidee baya iyiiydii baharinkide iyiyidii ama adet oldularr.5 günün sonudaa akcaz kim AK KİM KARAA
canimsinn hiç telefonlaşmadikk.bende haber bekliyorum.umarim yine kötüüü bi haber yokturrr
evet sende kendini her duruma hazırla cnm.
bari sen bu ay açılışı yap
ayy canım eşi evdemidir acaba bi arasan
9. haftanın içinde canım ...
perşembe kontrolum var bakalım çok heyecanlıyım korkuyorum karmakarışığım anlayacağın:18::18::18:
sen nasılsın yaptınmı akşam süt buharını....
hazırlıorum zatiii tatlımm....ama inşalahh güzelll haberleree gelcemm size önümüzdekii haftaa
canim ya yok aramamm.rahatsizz etmekten korkarim benn.zatiii kendiii müsaittt olsaa girerdiii.yada bana durumuu bildirirdii.eger 2-3 gün daha gelmesse ararimm
hazırlıorum zatiii tatlımm....ama inşalahh güzelll haberleree gelcemm size önümüzdekii haftaa
canim ya yok aramamm.rahatsizz etmekten korkarim benn.zatiii kendiii müsaittt olsaa girerdiii.yada bana durumuu bildirirdii.eger 2-3 gün daha gelmesse ararimm
maşallahhh mercimeğimize,korkma bitanemmm Rabbimin izni ile sağlıkla gelecek dünyaya annesi
bende dün kaplıcaya gittim,gecede buhara oturdum sonra halvete girdik
Taktir Allahın,,
dünden beri kendimi sıcak tutmaktan bi hal oldum,kaplıca ve buhardan sonra üşütmemem gerekiyormuş,gece bi ara uyandım baktım eşim üzerimi örtüyo,adamıda kendime benzettim sonunda
maşallahhh mercimeğimize,korkma bitanemmm Rabbimin izni ile sağlıkla gelecek dünyaya annesi
bende dün kaplıcaya gittim,gecede buhara oturdum sonra halvete girdik
Taktir Allahın,,
dünden beri kendimi sıcak tutmaktan bi hal oldum,kaplıca ve buhardan sonra üşütmemem gerekiyormuş,gece bi ara uyandım baktım eşim üzerimi örtüyo,adamıda kendime benzettim sonunda
canım doktorlar ne derse desin ..
rabbim senin bu azimini bu isteğini yaptığın onca fedakalrlığı görüyor..
elbet gönderecek mucizesini..
kaderinde varsa mutlaka olcak canım ben buna inanıyorum....
oyy canım inş işe yarar bütün hepsi
hemen olmasada olur bir gün umarım..
slm kızlar nasılsınız kime ne oldu ulaşamıyorsunuz hayırdır
hiracım gecmıs olsun sanada
yaw umarım herşey yyolunda gıder
Canlarım benimm,sizleri çok seviyorumm,Herzaman demişimdir Rabbim önce annelik duygusunu tatmayanlara versin,evlatlarıma hayırlı uzun ömürler versin onları korusun inş.
sonrada hakkımda hayırlı ise bir melek daha göndersin, Bizim hayır sandığımız şer,şer sandığımızda hayır olabilir Rabbim en iyisini bilendir...
Canlarım benimm,sizleri çok seviyorumm,Herzaman demişimdir Rabbim önce annelik duygusunu tatmayanlara versin,evlatlarıma hayırlı uzun ömürler versin onları korusun inş.
sonrada hakkımda hayırlı ise bir melek daha göndersin, Bizim hayır sandığımız şer,şer sandığımızda hayır olabilir Rabbim en iyisini bilendir...
tülaycım istersen mesaj at,seni merak ettik iyimisin filan de:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?