masumm sancın var mı ?
sen anlarsın adet gibi dimi?
canım eğer 11. yada 12. gün olduysa yumurtlaman zaten normal adet günündesin..
çünkü normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adetin gelmesi gerekiyor eğer gebelik oluşmadıysa...
sen üzülme başka bişey yoktur..
sağlık olsun bu ay erkenden ölçmeye devam et ateşini ve ovul testlerinide düzenli ve erken başla..
anlaşılan erken oluyor ovulasyonun...
hee bu arada canını üzüp kendinide yıpratma bebeklerimizin hayırlı oldukları bir zamanı var ve o zamanı geldiğinde gelip bizi buluyorlar.....
Çok şaşkınım valla beklemiyordum böyle bişeyi adet olma belirtim yoktu dünden şu an hep sağ kasığım ağrıyor başkada bişeyim yok oraya sancı giriyor
ne bilim vücudum iyice dengesini bozdu herhalde benim bu hamilemiyim şüphelerimden her ay farklı bişey oluyor bende geçen ay 1 gün gecikti bu ay 2 gün önce geldi ateşimde yüksek sayılırdı aslında 36.6 bakalım ölçmeye devam edicem belki ben yüksek ateşle adet oluyorumdur
Valla çokkk moralim bozuldu ptz adet olsam bu kadar üzülmeyecektim
ayy ne oluyor bu sabah bana yaaa..
valla sonnur sen yazdıkça tutamıyorum kendimi...
allah anneciiğinede sağlık sıhhat şifa versin canım..
bende annemi çok özledim
günaydinnnn kelebeklerr.....bu sabahh ateşimmm 36.8 25.günümm.ama benim ateşşş niye düsümüyoo yaaa.bu arada masumiyett herşey olabilirr..tammm adetin geldigine eminn olmadan ümidini yitirmee tatlımm....baharr cann adet olmusun bacimmm hadii bakalımm eylülüüü ben kakapcam ekimiii sennn
normaldir canım hamilelik heraldee.. sağol aminn
bende ağladım yaa ben anneme sürpriz yapıp yanına gitmek istiyorumm
konuyu değiştirelim artık.
ezgi gelmiyo artık buralara haberin var mı tatlım?
Çok şaşkınım valla beklemiyordum böyle bişeyi adet olma belirtim yoktu dünden şu an hep sağ kasığım ağrıyor başkada bişeyim yok oraya sancı giriyor
ne bilim vücudum iyice dengesini bozdu herhalde benim bu hamilemiyim şüphelerimden her ay farklı bişey oluyor bende geçen ay 1 gün gecikti bu ay 2 gün önce geldi ateşimde yüksek sayılırdı aslında 36.6 bakalım ölçmeye devam edicem belki ben yüksek ateşle adet oluyorumdur
Valla çokkk moralim bozuldu ptz adet olsam bu kadar üzülmeyecektim
günaydın canımm...
kız sende ne zorun var ateşinle bırak düşmesin
illa yerleşme olduğunda düşecek diye bir kaide yok..
cnm beklemedin belki böylesi daha iyi
daha yeni denemeye başladın bir probleminde yok bildiğim kadarıyla...
yakında gelir meleğin sıkma canını
günaydinnnn kelebeklerr.....bu sabahh ateşimmm 36.8 25.günümm.ama benim ateşşş niye düsümüyoo yaaa.bu arada masumiyett herşey olabilirr..tammm adetin geldigine eminn olmadan ümidini yitirmee tatlımm....baharr cann adet olmusun bacimmm hadii bakalımm eylülüüü ben kakapcam ekimiii sennn
hiççç sormaa yaa.kendimiii düsecekk sonra yükselecege hazırlıyorumm ama olmuyoooo.neyse hayırlısııı....pasiii can bişi sorcamm.tAMM çizgiyiii gördügün günün üstünemiii 14 eklycezz yoksaaa cizgininn ertesinii gününün üstünemii.ben 15.gün gördüm çizgiiii.normalde 30 günde oluyorymm.yanii simdii 29 gündemi olcamm.orasiini pek anlamadimm:26:
canım bence üzülme zaten dediğim gibi eğer 11. gün olduysa yumurtlaman bugün normal adet günün....
bende 2 ay ovul testi ve ateş ölçme yöntemi kullanmıştım..
birinde 16. gün gördüm pozitifi o ay 30. gün adet oldun..
ertesi ay 12. gün ve 26. gün adet geldi..dediğin gibi ateşini ölçmeyede devam et belki senin ateşin normalde de yüksektir..
ben mesela 35.9 ile adet oluyorduım ...
günaydın cnm,ateşten pek anlamıyorum ama iyi gidiyor sanırım.
sanada az kalmış
çizgiyi gördüğün ünden sonra sayacaksın yani 15+14=29 canım ben 2 ay kullanmıştım öyle olmuştu....
sende çok fazla takılma ateş meselesine....
Evet daha yeni denemeye başladık bu ikinci ayımdı
kısmetden ziyadesi olmazmış kabullenip yolumuza devam edicez bize böylesi yakışır
ama bugün biraz canım sıkkın olucak bir beklentinin boşa çıkması tabi kolay olmuyor insanız nihayetinde...
tülayyyyyy ezgiden haberin yokmu canım...
neden gelip yazmadı bize
pasimmm Denizimiz kaç haftalık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?