Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

merhaba,,bana kalırsa bir iki gün daha bekle,ve sabah ilk idrarla testi tekrarla inşallah hamilesindir...

selam hoşgeldin ezgiyi merak ettik ..
sen ne yaptın testi tekrarladınmı...
tekrarladım 2 kez bırınde cıkmadı bırınde yıne silik cıktı 6 gun oldu halam gelmedı beklıyorum aksamda tatıle cıkıcam haber veremeyebılırım 1 hafta sonra kesınleşir hem

a.slm hoşgeldin canım,teşekkür ederim sağol..
ezgiyi merak ettik dün kontrole gidecekti.
hoşbuldum :) ezgiye ne oldu batmı ?

caniminiçiii belkiii müsaitt degildirr.birazdaah bekleywelimm

şimdilikk yolunda gibi duruyoo birseecimm....amaa zaman gösterecekkk

hayırlısı bakalım inş.

kızlar bende çıkıyorum işler beni bekler,görüşürüz yine kendinize iyi bakın

baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayy ne çok dedikodumu yapmışsınız yaa canlarımmmm neyse teker teker cevap veremm
hayırlı uğurlu olsun bu moralle ekime hızlı bir giriş yaptın bravo sana valla...

teşekkür ederim kardelencimm ama güzel düşünelim güzel olsun dimi negatifliğe yer yokk ateş olayına gelince canım ateşimi ölçtüğüm ilk zamanlarda pike ile yatıyordum ve doğal olarak etkilemiştir daha sonra yorgana geçtim ve ısımın artmasına sebep oldu bence bu ateş hep aynı şartlarda ölçülmeli asıl bu ay görcez bakalım ama ben yüksek ateşle adet oldum yani 36,4.canım sen bana yine gebe gözüyle bakmaya devam et olcam çünküüüü hepimizz olcazz inşallahh..

pasi anneee,baharrrr hoşgeldinizzz
hoşbuldum hiram ama aniden çıkmak zorunda kaldım misafir geldii evet canımbenim daha erken dimi hem daha ben kendim bebeğimm 26 yaş neki dimi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah seninde çabaların boşa çıkmayacak bitanemmm

bahar sonnur nur mahrum ve diğer kızlar kocaman günaydınnnnnnn

baharcım hayırlısı boyleymiş ama seni tebrik ediyorum yüksek moralinden dolayı
bu moralle bu enerjiyle geleceken kısa zamanda bebeğin

pasimmm bizim umudumuzzsunn o yüzden güzel düşünüyorum inanıyorum.canımm bu ay çok güzel ve olgunlukla karşıladım adet olmamı yeni bir dönem başlıyorr herşey çok güzel olacakk.

selam tülaycım biz bu ay kara çıktık umarım sen ak çıkacaksın.senin tahminine göre biz şubata marta kaldık sanırsam.neyse geç olsun güç olmasın canımm.allah büyüktür.hepimizin kalbine göre verecek inşallahhh.hayırlı zamanda hayırlı evlatt

canım benimm ekim ikimizi bekler iyi çalışmalıyız bu ay bu moralle ikimizde gebeyiz zaten yeni ayın hayırlı olsun tatlım

kızlar konu açıyorum sizede yazıyım belki yaşamış olan vardır

kasıklarıma kramplar giriyo adet sancım ara ara ama çok şiddetli oluyo vücudum yanıyo adet oldum diyorum laavaboda iççamaşırıma yoğun akıntı geliyo,yine test yaptım yine pozitif çıldıracam yaaa bunlra rağmen kanda negatif çıktı,yok mu hiç bunları yaşayan yok mu benim durumum çok arada

hoşbulduk canım yazını okur okumaz dua ettim sana canım rabbim utandırmasın en iyi şekilde geçsin kontrolün
hamiş duasıda alıom ne gzellll
tabiki tatlım ediyoruz zaten
herşey dilediğin gibi olur inş..
ne için randevu bebekim?

kızlar bu sabah rüyamda,adet olduğumu gördüm
cnm klomene başladımya yumurta takibi yapılıyor eğer geliştiyse iğnemide olacam sonrası malum zaten
inş bu ay hamiş kalıcan sende bak rüyalarına girmeye başlamış bile

hıımmm öyle mi dersin
inş...
tamam tatlım sende takibe başladın inş kısa sürede çatlar yumoşcuklar tabii geliştiyse
kaçıncı gündesin?

yani hiç böyle bir durumum olmadı,ama eğer kanda negatifse...
heralde kanda yanılma olamaz eğer çektirdiğin yer güvenilirse..
yani emin değilim.
diğer kızlar gelince onlarda yardımcı olurlar tatlım

merhaba kizlar nasilsiniz dicem ama kimsecikler yok su an
nese ben bu ay yumurtlamadim yaa doktor kontorulundeyim biliosunuz yumurtam 30 mm di en son ama catlamadi ve kandan baktilar yumurtlamadim..cok uzgunum bu konuda sanirim diger ay rahim filmim var..
ben her zaman size arada kasiklarimda agri var akintim da oldu diodum ama atesim hep dusuk diodum ya demekki catlamiodum ben valla kafam hep karisik..nese opuldunuz

merhaba özlemcimm özledim seni nerelerdeydin kız sen
30 mm olupta çatlamadıysa evet bir sorun var demekki cnm:26:
ama bir kerede ollmayabilir denemek gerek birkaç sefer.
kafan karışmasın cnm,rahim filmindede pozitif sonuç alırsan
olur bir şekilde umut et sen bakalım..,
kendine ii bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…