arkadaşlar merhaba size birşey danışcam korunmadan önce 28 günde bir adet olurken şimdi 30-31 günde oluyorum bugün 34.günüm hasta olmadım zerre kadar adet sancım yok.ki ben iğnelerle ayakta duruyorum umutlanmak istemiyorum ama az önce kız kardeşim aradı ağlayarak rüyasında oğlumu vermişler kucağına.dün test yaptım negatif sabah yapmam gerekiyormuydu ben gün içinde sabredemeyip yaptım napim sizce???
merhaba,,bana kalırsa bir iki gün daha bekle,ve sabah ilk idrarla testi tekrarla inşallah hamilesindir...
tekrarladım 2 kez bırınde cıkmadı bırınde yıne silik cıktı 6 gun oldu halam gelmedı beklıyorum aksamda tatıle cıkıcam haber veremeyebılırım 1 hafta sonra kesınleşir hemselam hoşgeldin ezgiyi merak ettik ..
sen ne yaptın testi tekrarladınmı...
hoşbuldum :) ezgiye ne oldu batmı ?a.slm hoşgeldin canım,teşekkür ederim sağol..
ezgiyi merak ettik dün kontrole gidecekti.
caniminiçiii belkiii müsaitt degildirr.birazdaah bekleywelimm
şimdilikk yolunda gibi duruyoo birseecimm....amaa zaman gösterecekkk
Kolay gelsin tatlım çok yorma kendini,bizde seni öptükkızlar ben çıkıyorum...
işler beni bekliyor ütü çamaşır katla as
akşam üzeri gelirim yine..
öptüm hepiciğinizi
hoşbuldum :) ezgiye ne oldu batmı ?
Kolay gelsin tatlım çok yorma kendini,bizde seni öptük
Yok canım bat değil,ezgi hamile ya dün kontrolü vardı..
hayırlı uğurlu olsun bu moralle ekime hızlı bir giriş yaptın bravo sana valla...
teşekkür ederim kardelencimm ama güzel düşünelim güzel olsun dimi negatifliğe yer yokk ateş olayına gelince canım ateşimi ölçtüğüm ilk zamanlarda pike ile yatıyordum ve doğal olarak etkilemiştir daha sonra yorgana geçtim ve ısımın artmasına sebep oldu bence bu ateş hep aynı şartlarda ölçülmeli asıl bu ay görcez bakalım ama ben yüksek ateşle adet oldum yani 36,4.canım sen bana yine gebe gözüyle bakmaya devam et olcam çünküüüü hepimizz olcazz inşallahh..yaa aklıma takıldı süper bir ateş tablon vardı senin kesin hamile gözüyle bakıyordum ben sana çok şaşırdım aslında.demekki bu ateş işide yalan hımm ne dersin bu işe<<<tezi çürüttün bence
Günaydın kızlarrr
bahar ve bakale canınız sağolsun kızlarr,inşallah ekimde müjdeyi alırız sizlerdenn,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
üzülmeyin daha yaşınız çok genç,ve henüz yolun başındasınız zamanı gelince olacak inşallah..
hoşbuldum hiram ama aniden çıkmak zorunda kaldım misafir geldii evet canımbenim daha erken dimi hem daha ben kendim bebeğimm 26 yaş neki dimi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah seninde çabaların boşa çıkmayacak bitanemmmpasi anneee,baharrrr hoşgeldinizzz
bahar sonnur nur mahrum ve diğer kızlar kocaman günaydınnnnnnn
baharcım hayırlısı boyleymiş ama seni tebrik ediyorum yüksek moralinden dolayı
bu moralle bu enerjiyle geleceken kısa zamanda bebeğin
pasimmm bizim umudumuzzsunn o yüzden güzel düşünüyorum inanıyorum.canımm bu ay çok güzel ve olgunlukla karşıladım adet olmamı yeni bir dönem başlıyorr herşey çok güzel olacakk.evet demişsin canım olsun fazla günaydın göz çıkarmaz
bahar ben yazarken altta ismi vardı şimdi gitmiş sanırsam:26::26:
sen nasılsın..
kız ilk açtım sayfayı sizin nurla yazınızı okudum senin nura yazdığın annen ile ilgili onunda cevabını...
aldı beni bir ağlamak...
neden boyle oldum anlamadım ağladım ağladım şimdi rahatladım:26::26::26::26:
günaydinnnn kelebeklerr.....bu sabahh ateşimmm 36.8 25.günümm.ama benim ateşşş niye düsümüyoo yaaa.bu arada masumiyett herşey olabilirr..tammm adetin geldigine eminn olmadan ümidini yitirmee tatlımm....baharr cann adet olmusun bacimmm hadii bakalımm eylülüüü ben kakapcam ekimiii sennn
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
baharrrrrrrrrrrrrrrrr msn
atın beni ekimlereee
eylüller size kalsınnn
vazgeçtim ben eylülden
ekimde gebeyimm benn
kızlarrr reglim geldi çok şükür.seviniyorum çünkü normal zamanında geldi.gecikseydi üzülürdümm.bugün ateşim 36.4 idi ve bu ateşle regl oldum.zaten 3gündür düşüşe geçmişti.neyse yeni ayımm hayırlı olsunn.ezgicimm beni 15ekime ekle canım eğer gelirsenn.muckkkkk
Allahım sabır versinn...kanda negatif...
hamiş duasıda alıom ne gzellllhoşbulduk canım yazını okur okumaz dua ettim sana canım rabbim utandırmasın en iyi şekilde geçsin kontrolün
tabiki tatlım ediyoruz zaten
herşey dilediğin gibi olur inş..
ne için randevu bebekim?
cnm klomene başladımya yumurta takibi yapılıyor eğer geliştiyse iğnemide olacam sonrası malum zatenkızlar bu sabah rüyamda,adet olduğumu gördüm
hamiş duasıda alıom ne gzellll
cnm klomene başladımya yumurta takibi yapılıyor eğer geliştiyse iğnemide olacam sonrası malum zaten
inş bu ay hamiş kalıcan sende bak rüyalarına girmeye başlamış bile
kızlar konu açıyorum sizede yazıyım belki yaşamış olan vardır
kasıklarıma kramplar giriyo adet sancım ara ara ama çok şiddetli oluyo vücudum yanıyo adet oldum diyorum laavaboda iççamaşırıma yoğun akıntı geliyo,yine test yaptım yine pozitif çıldıracam yaaa bunlra rağmen kanda negatif çıktı,yok mu hiç bunları yaşayan yok mu benim durumum çok arada
merhaba kizlar nasilsiniz dicem ama kimsecikler yok su an
nese ben bu ay yumurtlamadim yaa doktor kontorulundeyim biliosunuz yumurtam 30 mm di en son ama catlamadi ve kandan baktilar yumurtlamadim..cok uzgunum bu konuda sanirim diger ay rahim filmim var..
ben her zaman size arada kasiklarimda agri var akintim da oldu diodum ama atesim hep dusuk diodum ya demekki catlamiodum ben valla kafam hep karisik..nese opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?