Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

selam arkadaşlar
kırmızı kart gören arkadaşlar olmuş çok geçmiş olsun allah hayırlı zamanı geldiğinde göbişlerinizi doldursun inş.
yaw belirtilerin umarım psikolojik değildir biliyorsun hamileliğin 2.ayında başlar baş dönmeleri falan..ama ateşin iyiydi.bakalım yarın ne olacak bu arada benim adetim gelmedi

merhaba kızlar bugün depresyondayım bende bizim hastanede 50 yaşında kadın doğum yaptı benim needen yok diye ağlayıp duruyorum gel artık kuzum ya

pisikolajikk canim migdemde bulanıyooo benim

haydinn ben kaçarr.bıugun falcıya gitcemmm görümcemlerrr.çok övüyolarr..gidemdee bi yalanlarinii dinleyem gelemmm

slm kızlaırrrrrrrrrr......
cardelensss kan tahlili yaptırmayı düşünmüyormusun??????
yawwww hadi bakalım göreyim seniiiiiiiiiiii...........bayılırım fal baktırmaya.....
bnm eltimde hamile olduğunu bi falcıdan öğrenmiş
darısı başınaaaaa

merhaba kızlar bugün depresyondayım bende bizim hastanede 50 yaşında kadın doğum yaptı benim needen yok diye ağlayıp duruyorum gel artık kuzum ya

vallaha ben her gün depresyondayım :)

yawww umarım psikolojik değildir. herkesin bünyesi farklı malum. belki sende baş dönmesi erken başlar.

ben yarin test yapacaktım ama kocişin aklına girdim. az önce yine kanımı aldı. dün 6.7 bakalım bu gün kaç??? kabul ediyorum çok sabırsızım. neyse çıksın artık bende önümü göreyim. bu ayda olmadı gelecek sefere diyeyim.
markafoniye falan güzel bebiş tulumlar gelmiş. ayyy sipariş veresim var...

bende örgüleri inceliyorum valla şimdiden moda girdim
umarım yükselme olmuştur .....güzel haberini bekliyorummmm

bende örgüleri inceliyorum valla şimdiden moda girdim
umarım yükselme olmuştur .....güzel haberini bekliyorummmm

kan testinden bana üçün biri çıktı resmen... test sonucunu gösteren kağıtta nah işareti koysalarmış en güzeli olurdu. çokkkkkkkkkk ağlayasım var. 4.1 kan değerim. düşüyor yani................. bıktım yemin ederim...........

ağlama alışmadıkmı kaç senedir.....
reglini bekle gün doğmadan neler doğar.....derdini veren rabbim sabrımızıda versin....

yawrum anca durdum 4gün.yarım saat önce verdim 1 saat sonra almaya gidicem dua edin ne olur

dualarım hepinizle arkadaşlar.....iyi sabretmişsin valla umarım güzel sonucu alırız eylül ayı boş geçmesinnnnn hadi kızlar sonlara doğru patlatın haberleriiii:82:

inşallahhhhhhhhhhhhhh parayla değil sırayla

inşallahhhhhhhhhhhhhh parayla değil sırayla

kızlar banada yardımcı olurmusunuz lütfen 8 aydır bebek istiyoruz gecen ay agustos 15de gelmesi gereken adetim gelmedi kan tahlili yaptrıdım negatif cıktıı aradan 1 hafta gecti doktora gittim gelmeyince vajinal muayenede kesecige benzer bişey gördüğünü rahim duvarlarımın hamilelik için gerekli kalınlıga ulastıgını yani bebek yerleşmesi için tam müsait oldugunu ama yinede kan tahlili istediğini söledi sonuc negatif..... adetimi getirmek için ilaç verdi falan 30 agustosta adet oldum. bu şekilde batım 28-30 eylül arası bişey olucak ... şöleki son 1 haftadır belim cok agrıyo içim bulanıo sürekli nedensiz anlam veremiorum tabii bu arada gecen haftada kahverengi akıntı geldi acaba adetmi olucam dedim amaa oda gelmedi şimdii bölee acabamı dierekk kafamı kurcalıyorum kendimi kasmiyim diorum oda olmuoo sürekli işlerim dolayısıylaa gecmişide fazla takip edemioyurm aama mutlaka bölee belirtileri olan birilerini görmüşünüzdürr benim gibi basından gecenlere tanık olmusunuzdurr sizdenn bu konuda yardım istiyorumm ...

geçmiş olsun canım inşallah bu ay güzel gelişmeler olur senin için.

geçmiş olsun tülü ama başın dönsün iyidir.hadi yarın bombayı patlatt

çok teşekkürler arkadaşlar...

anammmmm kimselerr yokkk................ayy çok heycanlıyımm yarin adet günümm.bakam ateşimm kaç çıkcakk.umarim adetim gelmezzzz.......

anammmmm kimselerr yokkk................ayy çok heycanlıyımm yarin adet günümm.bakam ateşimm kaç çıkcakk.umarim adetim gelmezzzz.......
selam canım.ben varım..adetin gelme inşşş.içimizden bir hamniş çıksın yaa...ovulasyon testinde çift çizgi gördügün günün üstüne 14 ekle o gün adet görmediysen hamilesin demektir.ben 6 sında çift çizgi görmüştüm.20 sinde adet gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…