selam arkadaşlar
kırmızı kart gören arkadaşlar olmuş çok geçmiş olsun allah hayırlı zamanı geldiğinde göbişlerinizi doldursun inş.
yaw belirtilerin umarım psikolojik değildir biliyorsun hamileliğin 2.ayında başlar baş dönmeleri falan..ama ateşin iyiydi.bakalım yarın ne olacak bu arada benim adetim gelmedi
merhaba kızlar bugün depresyondayım bende bizim hastanede 50 yaşında kadın doğum yaptı benim needen yok diye ağlayıp duruyorum gel artık kuzum ya
vallaha ben her gün depresyondayım :)
yawww umarım psikolojik değildir. herkesin bünyesi farklı malum. belki sende baş dönmesi erken başlar.
ben yarin test yapacaktım ama kocişin aklına girdim. az önce yine kanımı aldı. dün 6.7 bakalım bu gün kaç??? kabul ediyorum çok sabırsızım. neyse çıksın artık bende önümü göreyim. bu ayda olmadı gelecek sefere diyeyim.
markafoniye falan güzel bebiş tulumlar gelmiş. ayyy sipariş veresim var...
bende örgüleri inceliyorum valla şimdiden moda girdim
umarım yükselme olmuştur .....güzel haberini bekliyorummmm
kan testinden bana üçün biri çıktı resmen... test sonucunu gösteren kağıtta nah işareti koysalarmış en güzeli olurdu. çokkkkkkkkkk ağlayasım var. 4.1 kan değerim. düşüyor yani................. bıktım yemin ederim...........
slm kızlaırrrrrrrrrr......
cardelensss kan tahlili yaptırmayı düşünmüyormusun??????
yawwww hadi bakalım göreyim seniiiiiiiiiiii...........bayılırım fal baktırmaya.....
bnm eltimde hamile olduğunu bi falcıdan öğrenmiş
darısı başınaaaaa
yawrum anca durdum 4gün.yarım saat önce verdim 1 saat sonra almaya gidicem dua edin ne olur
slm kızlaırrrrrrrrrr......
cardelensss kan tahlili yaptırmayı düşünmüyormusun??????
yawwww hadi bakalım göreyim seniiiiiiiiiiii...........bayılırım fal baktırmaya.....
bnm eltimde hamile olduğunu bi falcıdan öğrenmiş
darısı başınaaaaa
dualarım hepinizle arkadaşlar.....iyi sabretmişsin valla umarım güzel sonucu alırız eylül ayı boş geçmesinnnnn hadi kızlar sonlara doğru patlatın haberleriiii:82:
inşallahhhhhhhhhhhhhh parayla değil sırayla
geçmiş olsun canım inşallah bu ay güzel gelişmeler olur senin için.
selam arkadaşlar
kırmızı kart gören arkadaşlar olmuş çok geçmiş olsun allah hayırlı zamanı geldiğinde göbişlerinizi doldursun inş.
yaw belirtilerin umarım psikolojik değildir biliyorsun hamileliğin 2.ayında başlar baş dönmeleri falan..ama ateşin iyiydi.bakalım yarın ne olacak bu arada benim adetim gelmedi
geçmiş olsun tülü ama başın dönsün iyidir.hadi yarın bombayı patlatt
selam canım.ben varım..adetin gelme inşşş.içimizden bir hamniş çıksın yaa...ovulasyon testinde çift çizgi gördügün günün üstüne 14 ekle o gün adet görmediysen hamilesin demektir.ben 6 sında çift çizgi görmüştüm.20 sinde adet gördüm...anammmmm kimselerr yokkk................ayy çok heycanlıyımm yarin adet günümm.bakam ateşimm kaç çıkcakk.umarim adetim gelmezzzz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?