Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

selam arkadaşlar nasılsınız temizlik yaparken mola verdim br kulübe bakayım dedim ezgiye çok bozuldu moralim belki girmiştr dedim.yada bu kız hamilelik psikolojisine mi girdi duygusal olurlar ya herşeye üzülürler öle bişi sanırım o bizi bırakmaz mutlaka gelir diye düşünüyorum ben

off kızzzlarr offff burasız yapamıyorum yaa kendimi sadece bir yumurtlama dönemlik syutlayabildim buradan yaaa olmuyorrr çıkmıyor aklımdan ya kızlaar yok mu bi formüll ya biz ne xaman gebe kalıcaz yaaaaaa,adetten 2 gün önce testim pozitif kanda negatif gecikmenin 2.günü yani bugün pembe akıntı devamı gelmese forumlarda arıyorum nadiren yaşanmış test mağdurluğu bu nadir olay benim başıma gelmişse üstüne görme olayı da gelebilir,ooff ne saçmalıyorum,EL VARİS EL VARİS EL VARİS

noldu ezgim ya kimler uzdu seni uzun suredir giremiorum bazi nedenlerimden dolayi(sen biliosun).. arti bilgisayarim da ev sitelerine cok girdigimden dolayi sanirim cok yavasladi surekli kitlenio o yuzden ara ara bakiorum cok sIK girmiodum ben ama nolduuuuuu yaaa seni buradan uzaklastiracak..
aman kimse bu sahis ya da sahislar salla gitsin inan bu dunyada kismeyi takmaya degmez...girmek istemiosanda msn den goruselimm seni merak ederim ben arti bebegimizi de uzme ona gore ona ii bak kendinede..arada gir ozel msj atabilirim...

ezgicim gitmeeee nolur...bu forum sensiz olmaz ki...sen bşver başkalarını...onlar gitsin.buradaki herkes seni görmemiş olsak da çok seviyoruz....

cancağızlarım bu arada sölemeyi unuttum... KIRMIZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı bizim için

öle canım yapacak bişi yok...allahın takdiri...öğrendik ki ovulasyon testinde çift çizgi görmek kesin sonuç demek degilmiş.bir de ateş yöntemini denicem..fertilityfriend sitesini kullanmayı pek beceremedim.bugün adet oldum ama o bilgiyi güncelleyemiyorum.dün üye olmuştum buraya...ağustostaki regl günümü yazmıştım.o kaldı.sen biliyormusun şekercim?

hiç bilgim yok tatlım yaaa ben üye değilim oraya

aaaa noldu ezgicim yaaa??? neden gidiyosunkii kuzum yaa gitmee

canım inşallah hamilesindir ama çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir o yüzden biraz daha bekle ve testi yeniden yaptır umarım sonuç güzel olur canım

evet tatlım yapacak bişi yok... başa döne döne 15 ay geçti bakalım benimde hep diğer aya diye diye bu zamana geldik Rabbim daha fazla aratmasın inşallah

amin canımcım..sen epey bi beklemişsin yaaa...ben 3 ayda bile çok sıkıldım.nie olmuyor die düşünüyorum.demek ki düşünmek için erken.inşallah bu son bekledigin ay olmuş olur...

amin canımcım..sen epey bi beklemişsin yaaa...ben 3 ayda bile çok sıkıldım.nie olmuyor die düşünüyorum.demek ki düşünmek için erken.inşallah bu son bekledigin ay olmuş olur...

3 ay gerçekten erken canım ya hiç stres yapmaa olacak inşallah rahat ol...evet inşallah daha fazla beklemem artık çükü zaman geçtikçe insan yoruluyo ama yıkılmadım ayaktayımm

3 ay gerçekten erken canım ya hiç stres yapmaa olacak inşallah rahat ol...evet inşallah daha fazla beklemem artık çükü zaman geçtikçe insan yoruluyo ama yıkılmadım ayaktayımm

aferin böle olmaya devam et...ya canım daha önce anlattnı mı bilmiyorum ama doktora falan gitmişmiydiniz?bi sorun yok yani demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…