- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
arkadaşlar;
bazı gereksiz insanlar nedeniyle artık bu foruma girmemeye karar verdim, maalesef bu insanları gereğinden fazla ciddiye alıp kafama takıyorum artık, en iyisi uzak durmak.
listeyi de forumu da isteyen bir arkadaş istediği şekilde yönetmeye devam etsin.
ben bundan sonra sadece değer verdiğim ve samimiyetine tüm kalbimle inandığım birkaç arkadaşımla bu forum dışında görüşmeye devam edicem.
her ne kadar sanal ortamda da olsak, gerçekte birbirimizi tanımasak da, burda birbirimize inanıp güveniyoruz, bazen birbirizimiz için üzülüp gözyaşı döküyoruz bazen dualar ediyoruz. yalanla riya ile gitmez bu işler, en azından ben bunlara gelemediğim için gidiyorum. kimseyi de kırmak istemediğim için, rabbimin bana verdiği sabrada sığınıp susuyorum.
Allah hepinizin gönlüne göre versin ve hepinizin yolunu açık etsin.
arkadaşlar;
bazı gereksiz insanlar nedeniyle artık bu foruma girmemeye karar verdim, maalesef bu insanları gereğinden fazla ciddiye alıp kafama takıyorum artık, en iyisi uzak durmak.
listeyi de forumu da isteyen bir arkadaş istediği şekilde yönetmeye devam etsin.
ben bundan sonra sadece değer verdiğim ve samimiyetine tüm kalbimle inandığım birkaç arkadaşımla bu forum dışında görüşmeye devam edicem.
her ne kadar sanal ortamda da olsak, gerçekte birbirimizi tanımasak da, burda birbirimize inanıp güveniyoruz, bazen birbirizimiz için üzülüp gözyaşı döküyoruz bazen dualar ediyoruz. yalanla riya ile gitmez bu işler, en azından ben bunlara gelemediğim için gidiyorum. kimseyi de kırmak istemediğim için, rabbimin bana verdiği sabrada sığınıp susuyorum.
cancağızlarım bu arada sölemeyi unuttum... KIRMIZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı bizim için
öle canım yapacak bişi yok...allahın takdiri...öğrendik ki ovulasyon testinde çift çizgi görmek kesin sonuç demek degilmiş.bir de ateş yöntemini denicem..fertilityfriend sitesini kullanmayı pek beceremedim.bugün adet oldum ama o bilgiyi güncelleyemiyorum.dün üye olmuştum buraya...ağustostaki regl günümü yazmıştım.o kaldı.sen biliyormusun şekercim?
cancağızlarım bu arada sölemeyi unuttum... KIRMIZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arkadaşlar;
nazcım yeni dönemin hayırlı olsun.
26 batım. test sonucum 6.7 yükselir mi???? çatlama iğnesinin etkisi mi??? offffffffffffffff keşke yaptırmasaydım. bekleseydim. daha çok var..............
kendime küsesim var. dünyanın en basit şeyi yatcan kalkcan hamile kalcan. ama yok:84::84::84::84::84:
hayırlısı olsun tatlım umutla yola devam
saol canımcım...dön başa yineee...
evet tatlım yapacak bişi yok... başa döne döne 15 ay geçti bakalım benimde hep diğer aya diye diye bu zamana geldik Rabbim daha fazla aratmasın inşallah
amin canımcım..sen epey bi beklemişsin yaaa...ben 3 ayda bile çok sıkıldım.nie olmuyor die düşünüyorum.demek ki düşünmek için erken.inşallah bu son bekledigin ay olmuş olur...
3 ay gerçekten erken canım ya hiç stres yapmaa olacak inşallah rahat ol...evet inşallah daha fazla beklemem artık çükü zaman geçtikçe insan yoruluyo ama yıkılmadım ayaktayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?