Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

aferin böle olmaya devam et...ya canım daha önce anlattnı mı bilmiyorum ama doktora falan gitmişmiydiniz?bi sorun yok yani demi?

doktora birçok kez gittim canım herşey normal diyo doktorum eşimde sayı düşüklüğü var biraz ama oda çok ileri boyutta bir sorun deil dedi doktorum ama bakalım işte kısmet olmayınca olmuyor hayırlısı olsun deyip bekliyorum bakalım bu ay ateş+ovulasyon testi vee keçiboynuzu yapıyorum eşime inşallah olacak bu ay umutluyumm

inşallah canım..benim de bu ay içimden sen geciyorsun..umutluyum ben senden...inş bebişler bekletmez...dua et mutlaka.Rabbim gönülden istenen herşei kabul eder bunu unutma...

inşallah canım..benim de bu ay içimden sen geciyorsun..umutluyum ben senden...inş bebişler bekletmez...dua et mutlaka.Rabbim gönülden istenen herşei kabul eder bunu unutma...

hadi yaa içinden benmi geçiyorum oh oh geçsin evet canım ediyorum Allahım hepimizin dualarını kabul etsinn

Ezgimmmm ne bu şimdi yaaa,kim üzdü benim güzel arkadaşımı kardeşimiii,gereksiz insanlar demişsin gereksiz insanlar yüzünden bunca sevenini bırakacakmısın,yakışmaz benim pembikomaa,canını sıkmışlardır istersen bir süre uzak dur ama sensiz olmaz burası bunu bilesin tatlım,sen kimseyi kırmaz üzmezsin biliyorum ben,kalbin çok temiz,varsa yaramaz birileri aramıza bir zahmet kendisi terketsin biz seni hiç bir yere bırakmıyoruz,bu yola beraber çıktık ve devam ettirecez,kendine ve minnoşumuza iyi bak olurmu,hiç bişey hiç kimse için canını sıkmaya değmez,ve en kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz...Allaha emanet ol...öpüyorum seni güzelimm

buradaki kimseyi tanımasakda yüzyüze kardeş gbi olduk ewet ezgi ye resmen gücendim. bi kaç densize gücenip buraya uğramama fikri sadece bi kaç kişiden haber alma isteği oysa ki önceki sayfaları okumaya başladığımda bi arkadaş ezgiye canım sıkıldı diye başlamış cümleye gebelikte sıkıntı oldu diye yüreğim ağzıma geldi biz burda kardeş gibiyiz kimseyla paylaşmadıklarımızı paylaştık yüreğimizi açtık birilerine kızıpta densizlere kızıpta birbirimize yüklenmeyelim.. bizim birbirimize ihtiyacımız var.

o yüzden ezgican bizi bööle tek bırakmak fikrini çıkar lütfen aklından buranın müteahhidi sensin biz sadece kat malikleriyiz :))

şimdi ovul. testinde bu akşam 2. çizgi yok gibiydi iki gün önce çift çizgiyi gördüm sadece bir gün gördüm değerlendirdik günü.. inşAllah yumurtamda değerlendirmiştir :)) heeepp düşünüyorum gebe miyim değil miyim bazen çok umutsuzum şu anda olduğu gibi oysa Allah'tan umud kesilir mi kesilmez.. Allah inşAllah tez zamanda kısmet eder.. hepimize inşAllah

slm cümleten iyi akşamlarr bende sizler gibi hiç umudunu btirmeden umudunu kaybetmeden yavrusunu bekleyenlerdenim inşallah sohbetinize benide alırsınız

gelecek olan arkadaşlarım,hepinize günaydınn...
dün akşam fenerbahçem'in maçındaydım,
çoookk güzeldi ve bir o kadarda zordu:))
ben orda deyim yerindeyse,kudurdum:))
veee sabahada kırmızı kartı yedim:)))
ezgi cnm yazımı görürsen 21 ekim olarak ekleyebilir misin?
herkese iyi günler kızlar herşey gönlünüzce olsun....

günaydın cnm....hayırlısı olsun....bende sabah listeye bakmıştım ilk sırada sen vardın....
en büyük cimbombommmmm

günaydın cnm....hayırlısı olsun....bende sabah listeye bakmıştım ilk sırada sen vardın....
en büyük cimbombommmmm

sağol hayatım, artık listenin sonunda kalırım bi müddet
şampiyon feneeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr,en büyük feneeerrrrr alkışlayın ulennn biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiib:))))
ben çıkıyorum şimdi ablama gidicem..
kendine ii bak cimcomlum :))))

görüşürüz cnmmmmmm:80:

kızlar günaydın...
mahrum iğneden sonra kırıklık başladı mı??? ben dört gün kırık halsiz yattım.
yok tatlım herhangi bi farklılık .....
bnmki ovitrelle değildi bu defa prengly diye bi iğne iki doz bi su şeklinde yapıldı......
bugün testi yenileyeceksin galiba hadi inş.....yükselme olmuştur.....:18:

yok tatlım herhangi bi farklılık .....
bnmki ovitrelle değildi bu defa prengly diye bi iğne iki doz bi su şeklinde yapıldı......
bugün testi yenileyeceksin galiba hadi inş.....yükselme olmuştur.....:18:

yok canım yarın yenileyeceğim. ama göğüslerim çok ağrıyor. gece boyu tuvalete gidiyorum bir haftadır. benki günde 2 kere tuvalete giderim. hayırlısı olsun. yükselme olursa umutlanırım. ama olmazsa elden bişi gelmiyor. ağlamaktan başka...

cümleten günaydinn arkadaşlarr.ben bekkk iyi degilim yaa.sürekliii bi baş dönmem varr..ateşimiiii ölçemedimm diger geceden çok uykusuz oldugum içinn bugun uyuyua kalmısımm..yarin adet tarihim umarim bebişim benimle beraberdirr...buaradaa NAZ ve TONDORA geçmişş olsun.diger ayaaaa kısmetse..........

geçmiş olsun canım inşallah bu ay güzel gelişmeler olur senin için.

geçmiş olsun tülü ama başın dönsün iyidir.hadi yarın bombayı patlatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…