aferin böle olmaya devam et...ya canım daha önce anlattnı mı bilmiyorum ama doktora falan gitmişmiydiniz?bi sorun yok yani demi?
doktora birçok kez gittim canım herşey normal diyo doktorum eşimde sayı düşüklüğü var biraz ama oda çok ileri boyutta bir sorun deil dedi doktorum ama bakalım işte kısmet olmayınca olmuyor hayırlısı olsun deyip bekliyorum bakalım bu ay ateş+ovulasyon testi vee keçiboynuzu yapıyorum eşime inşallah olacak bu ay umutluyumm
inşallah canım..benim de bu ay içimden sen geciyorsun..umutluyum ben senden...inş bebişler bekletmez...dua et mutlaka.Rabbim gönülden istenen herşei kabul eder bunu unutma...
hadi yaa içinden benmi geçiyorum oh oh geçsinevet canım ediyorum Allahım hepimizin dualarını kabul etsinn
arkadaşlar;
bazı gereksiz insanlar nedeniyle artık bu foruma girmemeye karar verdim, maalesef bu insanları gereğinden fazla ciddiye alıp kafama takıyorum artık, en iyisi uzak durmak.
listeyi de forumu da isteyen bir arkadaş istediği şekilde yönetmeye devam etsin.
ben bundan sonra sadece değer verdiğim ve samimiyetine tüm kalbimle inandığım birkaç arkadaşımla bu forum dışında görüşmeye devam edicem.
her ne kadar sanal ortamda da olsak, gerçekte birbirimizi tanımasak da, burda birbirimize inanıp güveniyoruz, bazen birbirizimiz için üzülüp gözyaşı döküyoruz bazen dualar ediyoruz. yalanla riya ile gitmez bu işler, en azından ben bunlara gelemediğim için gidiyorum. kimseyi de kırmak istemediğim için, rabbimin bana verdiği sabrada sığınıp susuyorum.
Allah hepinizin gönlüne göre versin ve hepinizin yolunu açık etsin.
buradaki kimseyi tanımasakda yüzyüze kardeş gbi olduk ewet ezgi ye resmen gücendim. bi kaç densize gücenip buraya uğramama fikri sadece bi kaç kişiden haber alma isteği oysa ki önceki sayfaları okumaya başladığımda bi arkadaş ezgiye canım sıkıldı diye başlamış cümleye gebelikte sıkıntı oldu diye yüreğim ağzıma geldi biz burda kardeş gibiyiz kimseyla paylaşmadıklarımızı paylaştık yüreğimizi açtık birilerine kızıpta densizlere kızıpta birbirimize yüklenmeyelim.. bizim birbirimize ihtiyacımız var.
o yüzden ezgican bizi bööle tek bırakmak fikrini çıkar lütfen aklından buranın müteahhidi sensin biz sadece kat malikleriyiz :))
şimdi ovul. testinde bu akşam 2. çizgi yok gibiydi iki gün önce çift çizgiyi gördüm sadece bir gün gördüm değerlendirdik günü.. inşAllah yumurtamda değerlendirmiştir :)) heeepp düşünüyorum gebe miyim değil miyim bazen çok umutsuzum şu anda olduğu gibi oysa Allah'tan umud kesilir mi kesilmez.. Allah inşAllah tez zamanda kısmet eder.. hepimize inşAllah
slm cümleten iyi akşamlarr bende sizler gibi hiç umudunu btirmeden umudunu kaybetmeden yavrusunu bekleyenlerdenim inşallah sohbetinize benide alırsınız
canım benim Allah kimseyi umutsuz bırakmasın.. hayırlısıyla inşAllah
gelecek olan arkadaşlarım,hepinize günaydınn...
dün akşam fenerbahçem'in maçındaydım,
çoookk güzeldi ve bir o kadarda zordu:))
ben orda deyim yerindeyse,kudurdum:))
veee sabahada kırmızı kartı yedim:)))
ezgi cnm yazımı görürsen 21 ekim olarak ekleyebilir misin?
herkese iyi günler kızlar herşey gönlünüzce olsun....
günaydın cnm....hayırlısı olsun....bende sabah listeye bakmıştım ilk sırada sen vardın....
en büyük cimbombommmmm
sağol hayatım, artık listenin sonunda kalırım bi müddet
şampiyon feneeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr,en büyük feneeerrrrr alkışlayın ulennn biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiib:))))
ben çıkıyorum şimdi ablama gidicem..
kendine ii bak cimcomlum :))))
yok tatlım herhangi bi farklılık .....kızlar günaydın...
mahrum iğneden sonra kırıklık başladı mı??? ben dört gün kırık halsiz yattım.
yok tatlım herhangi bi farklılık .....
bnmki ovitrelle değildi bu defa prengly diye bi iğne iki doz bi su şeklinde yapıldı......
bugün testi yenileyeceksin galiba hadi inş.....yükselme olmuştur.....:18:
gelecek olan arkadaşlarım,hepinize günaydınn...
dün akşam fenerbahçem'in maçındaydım,
çoookk güzeldi ve bir o kadarda zordu:))
ben orda deyim yerindeyse,kudurdum:))
veee sabahada kırmızı kartı yedim:)))
ezgi cnm yazımı görürsen 21 ekim olarak ekleyebilir misin?
herkese iyi günler kızlar herşey gönlünüzce olsun....
cümleten günaydinn arkadaşlarr.ben bekkk iyi degilim yaa.sürekliii bi baş dönmem varr..ateşimiiii ölçemedimm diger geceden çok uykusuz oldugum içinn bugun uyuyua kalmısımm..yarin adet tarihim umarim bebişim benimle beraberdirr...buaradaa NAZ ve TONDORA geçmişş olsun.diger ayaaaa kısmetse..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?