bende dün hep geldim ama kimseyi göremedim.
Nasıl gidiyor annelik
kızlar çıkmam lazım ...hepinizi öpyrm ALLAH a emanet olun.....
geldiğimde olmasanızda okuyabileceğim bi geçmiş oluşturun bana yeter
hamdolsu iyi gidiyor canım..
Dün kontrolüm vardı çok şükür güzel geçti..
Büyümüş sevimli hayalet casper gibi olmuş yusyuvarlak bir kafa
ayy ne güzel cnım yaa inş hep böyle sağlıklı şekilde devam eder..
Garip bi duygu dimi?
E sende gidiyon bende gidicemBiraz evde işler var
artık gelenler olursa onlardan bekliyoruz
incir kürünün ne işe yaradığını bilen var mı? nasıl yapıldığını?
kardeşciğimmm naber??napıyosun?
dişçiden geldim canım ne olsun cipro verdi ama hamile miyim acaba diye kullanmaya korkuyorum ya
geçmiş olsun tatlım hayırdır?
söleseydin dr a böle bi drum olabilir die..
bi test yap istersen belli olmazmı?
hay allah ya madem öle 1gün daha içmede bari ne olur ne olmas yarın bi baktırırsın olmassa..
hangi günlerde çalışıyomusun bellimi?
yarın sabah gidicem işe ertesi gün sabah gelicem canım.yarın yaptırırım artık testi şimdi yarında olmaz çatlarım meraktan ben:18:
ayy hadi hayırlısı insallah..
varmı belirtin falan?bende hala hasta olmadım ama ben hiç bişey hissetmiyorum bende bu ay bişey yok heralde..
diğer aylardan farklı göğsüm ağrıyor ilk defa bide adetten 1 hafta önce belim çok ağrırdı kırılack gibi bu ay olmadı bakalım yumurta takibide yaptırdım bu ay ama hamile gibi hissetmiyorum kendimi
ALLAHA binlerce degillll onbinlerce şükürlerr olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM..............ÇOcanKKK mutluyumn arkadaşlarr.benim 6 ay boyunca kahrımıı ceken arkadaslarimin hepsine sonsuzzz tesekkürlerr........testte cift cizgii göremeyincee dün kan tahliliii yaptırdım ve degerim 252..yarin dok.rendevumuz var minikk kelebegimlee.darisiiiiiiii sizlerin başınaaaaaaa
canım ya bende tam seni düşünüyordum hadi hayırlı olsun hayırla kucağına al inşallah en az senin kadar sevindim canım
ALLAHA binlerce degillll onbinlerce şükürlerr olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM..............ÇOKKK mutluyumn arkadaşlarr.benim 6 ay boyunca kahrımıı ceken arkadaslarimin hepsine sonsuzzz tesekkürlerr........testte cift cizgii göremeyincee dün kan tahliliii yaptırdım ve degerim 252..yarin dok.rendevumuz var minikk kelebegimlee.darisiiiiiiii sizlerin başınaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?