Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kızlar çıkmam lazım ...hepinizi öpyrm ALLAH a emanet olun.....
geldiğimde olmasanızda okuyabileceğim bi geçmiş oluşturun bana yeter

hamdolsu iyi gidiyor canım..
Dün kontrolüm vardı çok şükür güzel geçti..
Büyümüş sevimli hayalet casper gibi olmuş yusyuvarlak bir kafa

ayy ne güzel cnım yaa inş hep böyle sağlıklı şekilde devam eder..
Garip bi duygu dimi?
E sende gidiyon bende gidicem Biraz evde işler var
artık gelenler olursa onlardan bekliyoruz

ayy ne güzel cnım yaa inş hep böyle sağlıklı şekilde devam eder..
Garip bi duygu dimi?
E sende gidiyon bende gidicem Biraz evde işler var
artık gelenler olursa onlardan bekliyoruz

amin canım inşallah allah utandırmasın ...
hemde çok tuhaf bişeymiş..
anlatırlardıda hayal ederdim sadece..
bende çıkıcam toparlanıcam canım .
öpüyorum sni...

geçmiş olsun tatlım hayırdır?
söleseydin dr a böle bi drum olabilir die..
bi test yap istersen belli olmazmı?

3 yıldır 20lik dişi bir türlü çıkaramadım diş etim apse olmuş yarın çalışıyorum canım ancak yarın test yaptırabilirim idrarda çıkacağını sanmıyorum 4 gün var adetime

hay allah ya madem öle 1gün daha içmede bari ne olur ne olmas yarın bi baktırırsın olmassa..
hangi günlerde çalışıyomusun bellimi?

yarın sabah gidicem işe ertesi gün sabah gelicem canım.yarın yaptırırım artık testi şimdi yarında olmaz çatlarım meraktan ben:18:

ayy hadi hayırlısı insallah..
varmı belirtin falan?bende hala hasta olmadım ama ben hiç bişey hissetmiyorum bende bu ay bişey yok heralde..

ayy hadi hayırlısı insallah..
varmı belirtin falan?bende hala hasta olmadım ama ben hiç bişey hissetmiyorum bende bu ay bişey yok heralde..

diğer aylardan farklı göğsüm ağrıyor ilk defa bide adetten 1 hafta önce belim çok ağrırdı kırılack gibi bu ay olmadı bakalım yumurta takibide yaptırdım bu ay ama hamile gibi hissetmiyorum kendimi

diğer aylardan farklı göğsüm ağrıyor ilk defa bide adetten 1 hafta önce belim çok ağrırdı kırılack gibi bu ay olmadı bakalım yumurta takibide yaptırdım bu ay ama hamile gibi hissetmiyorum kendimi

bende hiç öle hissetmiyorum.hiç bi fark yok.benim göğüslerim ztn hep acır ama bilemiyorum..
bide adet düzensizliği beni mahvetti artık hiç anlayamıyorum böle olunca yumurtlama günlerimide tutturamıyorum gibime geliyo ztn çok anlamıyorum böle işlerden..allah sonumuzu hayretsın canım..

ALLAHA binlerce degillll onbinlerce şükürlerr olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM..............ÇOKKK mutluyumn arkadaşlarr.benim 6 ay boyunca kahrımıı ceken arkadaslarimin hepsine sonsuzzz tesekkürlerr........testte cift cizgii göremeyincee dün kan tahliliii yaptırdım ve degerim 252..yarin dok.rendevumuz var minikk kelebegimlee.darisiiiiiiii sizlerin başınaaaaaaa

canım ya bende tam seni düşünüyordum hadi hayırlı olsun hayırla kucağına al inşallah en az senin kadar sevindim canım

canım ya bende tam seni düşünüyordum hadi hayırlı olsun hayırla kucağına al inşallah en az senin kadar sevindim canım

canimsin benim saol varolll...........gelemedim dünn bitürrlüüü.bir tanıdıgımızın cenazesiii olduu.oraya gitmemm gerektiii.simdiii eve gelirr gelmezzz sdizlere haber vereyim dedimm...........inşllahh kucagimda görürürm...inşalah sende o duyguyu tadarsinn

tebrik ederim canım gözünüz aydın olsun..
insallah sağlıcakla alırsın bebeğini kollarına..darısı bizim ve tüm isteyen anne adaylarının basına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…