Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

hsg i erteliyorum sürekli hem biraz korku hemde maddi açıdan diyebilirim..
eşimin testinide tekrarlamak gerek aslında ama bi kere dr.normal dediya bir kere daha ikna edebilir miyim bilmiyorum.

hsg i erteliyorum sürekli hem biraz korku hemde maddi açıdan diyebilirim..
eşimin testinide tekrarlamak gerek aslında ama bi kere dr.normal dediya bir kere daha ikna edebilir miyim bilmiyorum.

hsg yi ben ücretsiz çektirdimmm....paralı değilki orizede çektirdim hemde....
ve korkulacak bi durum değil kesinlikle iki tane majezik iç git ve 10 snlik bi ağrı oda şiddetli bi regl ağrısı gibi düşün ...bence erteleme hiççç....
bilmiyorum cnm bizim testlerimizde değerlerin normal sınırları yazan bölümü var ordada yazıyor %25 diye doktorda dedi %25 olması lazım en az diye...o doktorda nasıl normal dedi anlamıyorum ...üroloğa göster sonuçları bnce jinekoloğa değilde eşinin haberi olası gerekmez çıık bi hastaneye git sor durumuda anlat......

ssk varsa devlet hastaneleri ücretsiz biliyorum.
şuan bizim ssk yok.
özelde çektiricem mecburen 300 tl
iki doktora gösterdik biri ürolog diğeri jinekolog
ve ürolog kendide muayene etti ve emin bir şekilde bu önemli bir sorun değil dedi eşime
eşimde sevindi kendinden emin bi şekilde benim bir problemim yokmuş dedi bana.
artık biz oluruna bıraktık canım sana anlatırım nedenini sonra ok.

hakkında hayırlısı cnm...ne diyelimm....
baharım bende iyiyim malum çalışmalardayım bu sıralar.......
pasim hoşgeldin geçmiştesin heraldeee

sanada günaydınn cnmmm nasılsın???
evet aynı konudan bizde muzdaribiz ....hamişimiz var listemiz kala kaldıı ...kim düzeneyecek bu listeyi ???*

hamdolsun iyiyim canım
sen nasılsın
hamiş varmış evet okudum
şimdi yazıcam onada
ama bazı yorumlarda canımı sıktı...

hamdolsun iyiyim canım
sen nasılsın
hamiş varmış evet okudum
şimdi yazıcam onada
ama bazı yorumlarda canımı sıktı...

bende iyiyim cnm şükür hamiş çıkarttık sonunda bi tane eylül bitmeden tülüden haber yok hala meraklardayım ...hangi yorumlar cnm pempikin gidişimii????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…