tebrik ederim canım gözünüz aydın olsun..
insallah sağlıcakla alırsın bebeğini kollarına..darısı bizim ve tüm isteyen anne adaylarının basına..
canimsin benim saol varolll...........gelemedim dünn bitürrlüüü.bir tanıdıgımızın cenazesiii olduu.oraya gitmemm gerektiii.simdiii eve gelirr gelmezzz sdizlere haber vereyim dedimm...........inşllahh kucagimda görürürm...inşalah sende o duyguyu tadarsinn
allah razııı olsunn canimm.aminn aminn.............
ALLAHA binlerce degillll onbinlerce şükürlerr olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM..............ÇOKKK mutluyumn arkadaşlarr.benim 6 ay boyunca kahrımıı ceken arkadaslarimin hepsine sonsuzzz tesekkürlerr........testte cift cizgii göremeyincee dün kan tahliliii yaptırdım ve degerim 252..yarin dok.rendevumuz var minikk kelebegimlee.darisiiiiiiii sizlerin başınaaaaaaa
kızlarrr ben de hamileyim... Sabah kan testi yaptırmıştım .
Sonucu az önce aldım... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....
amin canım inşallah isteyen herkesin olur.en çok eşinin ifadesini merak ettim benimki donar kalır bu haberi versem ne yaptı seninki
merak ettim idrar testinde çıkmayınca kan testi yaptırdım demişsin..bi belirtin falanmı vardı nasıl karar verdın kan testi yaptırmaya??
ALLAHA binlerce degillll onbinlerce şükürlerr olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM..............ÇOKKK mutluyumn arkadaşlarr.benim 6 ay boyunca kahrımıı ceken arkadaslarimin hepsine sonsuzzz tesekkürlerr........testte cift cizgii göremeyincee dün kan tahliliii yaptırdım ve degerim 252..yarin dok.rendevumuz var minikk kelebegimlee.darisiiiiiiii sizlerin başınaaaaaaa
Arkadaşlar ikinizide tebrik ederim.Allah güzel hamilelik,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Allah isteyen herkese nasip eder bu mutluluğu inşallah.
oh ohhhh masallahh sizedee..
allah analı babalı büyütsün insallah.gözzünüz aydın..
maşallah arka arkaya 2 haber tebrik ederim canım Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin
tebrikler canım allah analı babalı büyütsün her hamileye sorduğum soruyu sanada soruyorum belirtin varmıydı canım benim şafak 3 meraklardayım da
Arkadaşlar ikinizide tebrik ederim.Allah güzel hamilelik,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Allah isteyen herkese nasip eder bu mutluluğu inşallah.
canım benım senı cok tebrık edıyorum okadar sevındımkı
bızım sat aynıydı hatırlarsan bende sımdı yaptım test ama cıkmadı negatıf cıktı
olsun bu ay senın adına sevıneyım dıger ayada kendı adıma sevınırım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?