Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

amin canım inşallah isteyen herkesin olur.en çok eşinin ifadesini merak ettim benimki donar kalır bu haberi versem ne yaptı seninki

tebrikler canım allah analı babalı büyütsün varmıydı belirtin falan

kızlarrr ben de hamileyim... Sabah kan testi yaptırmıştım .
Sonucu az önce aldım... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....

amin canım inşallah isteyen herkesin olur.en çok eşinin ifadesini merak ettim benimki donar kalır bu haberi versem ne yaptı seninki

eşimmimn agzıı acıkk kaldıı.ama havasiinii attııı.ben biliyodum hamile oldugunu dediii

merak ettim idrar testinde çıkmayınca kan testi yaptırdım demişsin..bi belirtin falanmı vardı nasıl karar verdın kan testi yaptırmaya??

canim idrariii adet günümde yaptımm.....çıkmadiii....eertesii günn kana gittimm.çıktııı.kasıklarim agrıyoduu bide başım çok döndüü benimm

tebrikler canım allah analı babalı büyütsün her hamileye sorduğum soruyu sanada soruyorum belirtin varmıydı canım benim şafak 3 meraklardayım da

Arkadaşlar ikinizide tebrik ederim.Allah güzel hamilelik,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Allah isteyen herkese nasip eder bu mutluluğu inşallah.

Arkadaşlar ikinizide tebrik ederim.Allah güzel hamilelik,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canım benım senı cok tebrık edıyorum okadar sevındımkı
bızım sat aynıydı hatırlarsan bende sımdı yaptım test ama cıkmadı negatıf cıktı
olsun bu ay senın adına sevıneyım dıger ayada kendı adıma sevınırım ınsallah

oh ohhhh masallahh sizedee..
allah analı babalı büyütsün insallah.gözzünüz aydın..

maşallah arka arkaya 2 haber tebrik ederim canım Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin

tebrikler canım allah analı babalı büyütsün her hamileye sorduğum soruyu sanada soruyorum belirtin varmıydı canım benim şafak 3 meraklardayım da

hepinize teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip eder inş.
Benim 2 aydır adetim düzensizdi. Bu ayda o yüzden çok bekledim bugün 12.gün ve bugün kantesti yaptırdım. Geçen hafta 2 defa evde test yapmıştım sonuç negatifti.
Evde yapılan testlere güvenmeyin derim.

Belirtilerime gelince, iki haftadır karnım ve göğüslerim şişti. Ve her gece sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı.
Belime de ara ara ağrılar girdi.
Ve iştahım açıldı. Normale göre daha çok yemek yedim.

ÇOK TESEKKÜR EDERİM CANİMM.umarimm swennide biran evvel yüzün gülerr

evet tatlımm ayniydiii.benimde negatiff çıktıı tatlımm adet olmadiysan kana gitt

evet tatlımm ayniydiii.benimde negatiff çıktıı tatlımm adet olmadiysan kana gitt[/QUOTE]
yok adet olmadım ama saatde 3 e gelıyor gectı artık pazartesıye kadar olmazsam gıderım ama cok akıntım var her an tuvalete gıdıyorum olmusum gıbı camasırım ıslanıyor o derece

tülay maşallahh sana yaa çok sevindim yaa gerçekten çok mutlu oldum Allah sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirtsin ve hedefine ulaştırsın inşallah darısı da bizim başımıza bekleyip te hamile kalan arkadaşları görünce tükenmek üzere olan umudum kat be kat artıyo içim açılıyo ,benim de böyle olabilir diyorum,bizim için dua et arkandan gelelim hayırlısıyla

tülay maşallahh sana yaa çok sevindim yaa gerçekten çok mutlu oldum Allah sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirtsin ve hedefine ulaştırsın inşallah darısı da bizim başımıza bekleyip te hamile kalan arkadaşları görünce tükenmek üzere olan umudum kat be kat artıyo içim açılıyo ,benim de böyle olabilir diyorum,bizim için dua et arkandan gelelim hayırlısıyla

canım sanin de bebişin hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin,ya ne güzel bi duygudur geçen hafta hatalı pozitif veren idrar testi bile uçmama yetmişti,yaşadığınız sevinci Allah bize de yaşatır inşallah

kızlar bizler de hamile kalalım yaa buranın ismi "aşkımızın meyvesini yiyoruz" topiği haline gelsin

slm kızlar bilgisayarım bozulduğu için uzun süredir giremiyorum annemdeyim şimdi bir bakayim dedim tülaycım senin adına çok ama çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…