Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

aynen öyle ama varya erkeğin dedikodusu daha beterrrrrrrrrrrrrrr
allahım hepimizi korusun

evet evet onalrında dedıkodurı cok da bellı etmıyorlar buyuk bır cıddıyyetle soruyorlar ondan sanırım.cok onemlı bır olaymıs gıbıde cozum aramaya koyluyorlar.kadınlar daha cok dıllerıne doluyorlar tek farkı bu sanırım

benim kaynanada aynen eşime soruyor çaktırmadan eşimde yaa ev aldık borç çok nasıl edek diyor susuyor geçenlerde gırgır olsun diye eve gelen temizlikçi falıma baktı dedim daha ben lafa başlamadan çocuk gördüğü falında dedi çocuktan haber et sen falan dedi durdum gözünün içine baktım şöle 1 dakka sustu bende yok dedim sustum anladı kırdığı potu istemiyoruz anlamıyormusunuz dedim hayret bişeysiniz dedim.. geçen yılki düşüğümü biliyor ya ama geçen yıl oldu istediniz dedi ama sonra ev aldık kredi borcumuz çok dedim o olsaydı evimizi alamayacaktık dedim sustu... bide tutturmuş oğlan olsun haaaa oldu siparişle olsaydı dedim içimden manyaklarla karşı karşıyayaım valla... o yüzden cadılaşıyorum bazen [/QUOTE]

birazda cadılaşmak gerekiyor yoksa bunlar adet gününden yumurtlama gününe kadar takip ederler hatta arayıp akıntın başladı çalışmalara başla derlerse hiç şaşırmam yüz vermemek lazım canım iyi yapmışsın sen

senin yerinde ben olsam bende çıkardım inan. ben çocukları çok severim. daha bu sabah müğede ağladım urfadaki bebeğe. ya doğurmakla bitmiyor hiç birşeyy...

cıktıgıma pısman oluyorum yınede.cunku neden se kendımı o cocuklara sahıp cıkmam gerekıyormus gıbı hıssedıyorum.yapıack bır sey yok bu sene kı kararım boyle oldu beklıcem evde

kızlar kocam simit bir de test almış geldi ben kaçar. test de bizim evde yağ un süt gibi önemli bir malzeme artık:) öptümmmmmmmmm

birazda cadılaşmak gerekiyor yoksa bunlar adet gününden yumurtlama gününe kadar takip ederler hatta arayıp akıntın başladı çalışmalara başla derlerse hiç şaşırmam yüz vermemek lazım canım iyi yapmışsın sen[/QUOTE]

ben çok fenayım valla.. lafımı hiç esirgemem eşim derki hep içinde kalıp hasta olacağına söle onlar hasta olsun sen dert edeceğine onlara öyle bi laf sokki onlar dert etsind er her zaman heheheh allahtan eşim beni destekliyor.. gerçi oda bu gün itibari ile belli eder kendini nede olsa ondada sorun vardı varikolsal dün iyi olduğunu öğrendi artık turp gibisin dediler ya beni üzecek bişi dermi bilmiyorum nede olsa artık sorun sadece bende o iyi öyle bişi yaparsa postalarım anasının evine

kızlar kocam simit bir de test almış geldi ben kaçar. test de bizim evde yağ un süt gibi önemli bir malzeme artık:) öptümmmmmmmmm

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz... bende eczaneden aldığım zaman 10-10 alkyorum ne yapim utanıyorım ikide bir gitmeye hatta her defasında arkadaşa komşuya diyip alıyom hehehehehe

ben çok fenayım valla.. lafımı hiç esirgemem eşim derki hep içinde kalıp hasta olacağına söle onlar hasta olsun sen dert edeceğine onlara öyle bi laf sokki onlar dert etsind er her zaman heheheh allahtan eşim beni destekliyor.. gerçi oda bu gün itibari ile belli eder kendini nede olsa ondada sorun vardı varikolsal dün iyi olduğunu öğrendi artık turp gibisin dediler ya beni üzecek bişi dermi bilmiyorum nede olsa artık sorun sadece bende o iyi öyle bişi yaparsa postalarım anasının evine [/QUOTE]

yok canım demez basına gelmıs bır kere hem gelemse bıle ne fark eder sorunun kımde oldugu evlılık butunluktur.e zaten cocukta ıkınızın sorun ıkınızın sorunu.ınsallah kısa zamnda alırsın bebegını kucagına

öyle şey mi olur canım ya derse çok ayıp yani sonuçta nasıl bişey olduğunu biliyor demez bence

listenin haline bak,ben bi daha adet olcam nerdeyse ama liste olduğu yerde duruyo.
nerde bu kızlar offf

İsim Yaş Bat Durum 1.passifflora 29 Hamile
2.Asliyan Hamile
3.Beloved11 29 19 ağustos Hamile
4.Mfalcon 26 18 ağustos Hamile
5.Pembiq 28 18 ağustos Hamile
6.Ruzqar 10 ağustos Hamile
7.Yaw 22 eylül Hamile

Tondora 28 20 eylül
Naz034 29 22 eylül
Arha2010 32 26 eylül
Bdroner 29 02 ekim
Özlemvetatlicadi 02 ekim
_Hiranur_ 35 04 ekim
Mahrum 27 09 ekim
Bebisimolsun 27 10 ekim
Nsbhr 26 17 ekim
Hayal114 26
Nazelmas_41 26
Sare88 23
Ts2834
Bakale 27
Hepberaber
Eloserce 27
Birse 25
Cardelenss
Masumiyet 33
Pourqua 25
Yasminkubi 27

KIZLAR LİSTEYLE İLGİLİ BİLGİLERİ ÖZEL MESAJLA BİLDİRİN LÜTFEN...[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…