- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
canım o birileri susmuyor susmayacak. bazıları bilerek yapıyor bazıları bilmeyerek. işte sınanıyoruz bu şekilde.
sorma çatlama iğnesinden bu yana evi b.k götğrüyordu. dün dayanamadım artık. ben birde temizlik hastasıyım
günaydın herkese kızlar..
şu birilerinin çenesi dursa zaten psikolojikmen çöküş yaşamayacağız ama geçen hafta reglimin ilk günü ben çok duygusal olurum o kadar çok üstüme geldiki birileri eşimin amcasının hanımına babaannesine bağırdım kimse bizim bebek için tedavi gördüğümüzü bilmiyor bu yüzdende meraktan çatlıyolar... daha ne bekliyorsunuz diyip duruyolar bende borcumuz var ev aldık eğer 1 yıl teksitleri siz ödeyecekseniz hemen işten çıkıp bebek yapayım dedim sırf merakınızı gidrmek içinse susun dedim yani belli etmedim sanki korunuyormuşuz gibi aksettirdim herkese ama ev geldikten sonra duşa girdim ağladım ağladım sinirimi bozdular eşimin üzülmesinide istemiyorum çok kızıyor bana olmazsa olmaz ne yapalım diyor benim için önemli olan sensin diyor ama bi yere kadar böyle avutuyorum kendimi..
canım ıkı sene bende soylemedım tedavı gordugumu ama olmayınca mecbur soyledım bır sorunumun olmadıgını da soyledım ınandıramadım benımle doktora gelmek ıstedıler.koymadım.cunku doktora gıttıgıme ınanmıyorlardı.en son amelıyat olunca hepsı ınandı sımdı acıyorlar bana ve seslerını kestıler.hıc bıse demıyorlar ıclerınden acıyorlar bana vaah vahh tuh tuuhh dıye ama cok ta tın densızler....
canım ıkı sene bende soylemedım tedavı gordugumu ama olmayınca mecbur soyledım bır sorunumun olmadıgını da soyledım ınandıramadım benımle doktora gelmek ıstedıler.koymadım.cunku doktora gıttıgıme ınanmıyorlardı.en son amelıyat olunca hepsı ınandı sımdı acıyorlar bana ve seslerını kestıler.hıc bıse demıyorlar ıclerınden acıyorlar bana vaah vahh tuh tuuhh dıye ama cok ta tın densızler....
kimse acımasın bize yaaa. kime ne çocuğum olur olmaz evlat alırım tek tabanca gezerim kime ne??? niye böyleler? ya biz artık hastaede beta baktıramıyoruz biliyor musun? kocam doktor bedava gidip kan baktıramıyoruz. kocakoca doktorlar bir dedikodu yapıyorlar.iananamazsınız. artık özele gidiyoruz. kocama beyin cerrahı hayırdır beta baktırmışsın demiş ya. beyin cerrahı nasıl duyar ona ne???
benide iş yerinde gören herkes soruyor yok mu bebek diye artık geliyorlar banada soldan soldan sizene kardeşim diye bağırıcam birgün ama ne zaman bakalım eşimin ailesi çok şükür anlayışlıda bebek falan sordukları yok olsa zaten söylerim saklayacak değilim yani
kimse acımasın bize yaaa. kime ne çocuğum olur olmaz evlat alırım tek tabanca gezerim kime ne??? niye böyleler? ya biz artık hastaede beta baktıramıyoruz biliyor musun? kocam doktor bedava gidip kan baktıramıyoruz. kocakoca doktorlar bir dedikodu yapıyorlar.iananamazsınız. artık özele gidiyoruz. kocama beyin cerrahı hayırdır beta baktırmışsın demiş ya. beyin cerrahı nasıl duyar ona ne???
yok ben kalp atışını duyana kadar kimseye söylemem. kaynanam oğluna çok düşkün beni çok kıskanıyor. ona alıştıra alıştıra söyleyecem
kızlar ya etrafımda kı bu kadar dengesız kadın gordukten sonra kadınlıgımdan utanır oldum ne gereksız muhabbetlerı var hıc dertlerı bıtmıyor.ergenlıkteyken adet oldumu sorarlar genckızken evlenmıyorsusun dıye sorarlar nısanlanırsın dugun sorarlar evlenırsın 15 gun sonra bebek sorrarlar emınım dogurunca yap 2.yı de dıyecekler..ıslerı guclei üremek ıgrençler ya iğrenç doğurduklarına da sahıp cıkabılseler neyse; dogurup dogurup sokaga salıyorlar ne edep ogretıyorlar ne terbıye..en cok ılgılenıde anaokuluna verıyor sabah 7 aksam 7 evden gıtsınde nereye gıderse gıtsın..anaokul ogretmenıyım bılıyorum cocuklarıyla ılgılenen aıle cok az ve nadır..cocugun sacını okulda ben baglıyorum ertesı gun aynı gelıyor dusunun...gercı bır kere 3 gun yapmadım sacını ne olcak dıye 3 gun cocuk oyle geldıguluyorum aglanacak halımıze...
İnsanda Yok İse EDEP Neylesin Medrese Mektep, Okusa Alim Olsa Yine Merkep,Yine Merkep..analatabıldımmı
İnsanda Yok İse EDEP Neylesin Medrese Mektep, Okusa Alim Olsa Yine Merkep,Yine Merkep..analatabıldımmı
ayyyy kıyamam ben ona ya. benim yeğenime ablamın kızına ablam çalıştığı için annem gündüz bakıyor. sabah anaokuluna bırakıyor, öğlen gidiyor hem onun hem diğer çocukların yemeğini yedirmeye yardım ediyor, öğlen gidip alıyo... bu arada ablam on beşbinkez arıyor. bazıları bulamaz, bazıları bilemezmiş.
süpersin.... hiç gülesim yoktuALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN..
bazıları ana okuluna verıp ılgılenmedıklerı yetmıyor gıbı tatıle gıderken de goturmuyorlar..dayanamadım bu tabloya daha fazla ısten cıktım ama sımdı pısmanım sankı acıyorum onlara..
iyiki çocuğu ben doğuruyum demiyor o zamanbenim kayınvalide eşime sormuş bana soramıyor tabi eşimde düşünmüyoz daha demiş şükür bidaha sormadı [/QU
benim kaynanada aynen eşime soruyor çaktırmadan eşimde yaa ev aldık borç çok nasıl edek diyor susuyor geçenlerde gırgır olsun diye eve gelen temizlikçi falıma baktı dedim daha ben lafa başlamadan çocuk gördüğü falında dedi çocuktan haber et sen falan dedi durdum gözünün içine baktım şöle 1 dakka sustu bende yok dedim sustum anladı kırdığı potu istemiyoruz anlamıyormusunuz dedim hayret bişeysiniz dedim.. geçen yılki düşüğümü biliyor ya ama geçen yıl oldu istediniz dedi ama sonra ev aldık kredi borcumuz çok dedim o olsaydı evimizi alamayacaktık dedim sustu... bide tutturmuş oğlan olsun haaaa oldu siparişle olsaydı dedim içimden manyaklarla karşı karşıyayaım valla... o yüzden cadılaşıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?