Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

canım o birileri susmuyor susmayacak. bazıları bilerek yapıyor bazıları bilmeyerek. işte sınanıyoruz bu şekilde.

evet ya sanki doğacak bebeğin bakımını masrafını sütlenecek başı göğe erecek gibi millet hep birilerini doğurtma çabasında.. korunduğumuz dönemde sordukları zaman nedense hiç moralim bozulmuyordu.. geçen yıl kimyasal gebelik yaşadım düşük yaptım ondan kimseninhaberi olmada allahtan yoksa düşünemiyorum hadi ne zaman diye diye birde eşiminailesi dengesiz her yerde ömilletin içinde sorup utandırıyolar sonuçta insanın özeli bu ya... ama genede dimdik ayaktayım bebeğimi kucağıma alana kadar.. RABBİM EN GÜZELİNİ VERSİN HERKESE

canım ıkı sene bende soylemedım tedavı gordugumu ama olmayınca mecbur soyledım bır sorunumun olmadıgını da soyledım ınandıramadım benımle doktora gelmek ıstedıler.koymadım.cunku doktora gıttıgıme ınanmıyorlardı.en son amelıyat olunca hepsı ınandı sımdı acıyorlar bana ve seslerını kestıler.hıc bıse demıyorlar ıclerınden acıyorlar bana vaah vahh tuh tuuhh dıye ama cok ta tın densızler....

arha boşver temizliği bücürük doğunca heryeri datıtacak kirletecek zaten şimdiden alış sen bak bu bi fırsat alışman için şimdiden

kimse acımasın bize yaaa. kime ne çocuğum olur olmaz evlat alırım tek tabanca gezerim kime ne??? niye böyleler? ya biz artık hastaede beta baktıramıyoruz biliyor musun? kocam doktor bedava gidip kan baktıramıyoruz. kocakoca doktorlar bir dedikodu yapıyorlar.iananamazsınız. artık özele gidiyoruz. kocama beyin cerrahı hayırdır beta baktırmışsın demiş ya. beyin cerrahı nasıl duyar ona ne???

asıl acınacak durumda olan onlar boş beyinliler milletin evliliği çocuğu ile uğraşmak konuşmak için sanki yaratılmış bazılar... ben artık böyle insanların olduğu yere gitmiyorum muhattap olmuyorum kim olursa olsun tersliytorum.... bendede pcos var bi türlü yumurtam olmuyor eşimdede varikosal vardı ameliyat olsun çok şükür dünki sonucu süper doktorum dediki artık top bizde eşinin hiç bi sorunu yok dedi... bi tanecik olsa yumrutan çatlasa döllense dedi doktor keşkeee dedim bende kahretsin pcos u

benide iş yerinde gören herkes soruyor yok mu bebek diye artık geliyorlar banada soldan soldan sizene kardeşim diye bağırıcam birgün ama ne zaman bakalım eşimin ailesi çok şükür anlayışlıda bebek falan sordukları yok olsa zaten söylerim saklayacak değilim yani

kızlar ya etrafımda kı bu kadar dengesız kadın gordukten sonra kadınlıgımdan utanır oldum ne gereksız muhabbetlerı var hıc dertlerı bıtmıyor.ergenlıkteyken adet oldumu sorarlar genckızken evlenmıyorsusun dıye sorarlar nısanlanırsın dugun sorarlar evlenırsın 15 gun sonra bebek sorrarlar emınım dogurunca yap 2.yı de dıyecekler..ıslerı guclei üremek ıgrençler ya iğrenç doğurduklarına da sahıp cıkabılseler neyse; dogurup dogurup sokaga salıyorlar ne edep ogretıyorlar ne terbıye..en cok ılgılenıde anaokuluna verıyor sabah 7 aksam 7 evden gıtsınde nereye gıderse gıtsın..anaokul ogretmenıyım bılıyorum cocuklarıyla ılgılenen aıle cok az ve nadır..cocugun sacını okulda ben baglıyorum ertesı gun aynı gelıyor dusunun...gercı bır kere 3 gun yapmadım sacını ne olcak dıye 3 gun cocuk oyle geldıguluyorum aglanacak halımıze...

yok ben kalp atışını duyana kadar kimseye söylemem. kaynanam oğluna çok düşkün beni çok kıskanıyor. ona alıştıra alıştıra söyleyecem

dedikodu yapmak için birilerine laf taşımak için mahallede kadın olmaya gerek yok eskiden miş o artık erkeğin dedikodusu laf taşıması daha meşhur.. insanın özeli zaten bişi olsa herkesle paylaşırsın güsel haberi demi saklasan nereye kadar göbek şişiyor yani işmi şimdi okumuş cerrahın sorduğu soruya bak...

İnsanda Yok İse EDEP Neylesin Medrese Mektep, Okusa Alim Olsa Yine Merkep,Yine Merkep..analatabıldımmı

yok ben kalp atışını duyana kadar kimseye söylemem. kaynanam oğluna çok düşkün beni çok kıskanıyor. ona alıştıra alıştıra söyleyecem

iyiki çocuğu ben doğuruyum demiyor o zaman benim kayınvalide eşime sormuş bana soramıyor tabi eşimde düşünmüyoz daha demiş şükür bidaha sormadı

ayyyy kıyamam ben ona ya. benim yeğenime ablamın kızına ablam çalıştığı için annem gündüz bakıyor. sabah anaokuluna bırakıyor, öğlen gidiyor hem onun hem diğer çocukların yemeğini yedirmeye yardım ediyor, öğlen gidip alıyo... bu arada ablam on beşbinkez arıyor. bazıları bulamaz, bazıları bilemezmiş.

bazıları ana okuluna verıp ılgılenmedıklerı yetmıyor gıbı tatıle gıderken de goturmuyorlar..dayanamadım bu tabloya daha fazla ısten cıktım ama sımdı pısmanım sankı acıyorum onlara..

bazıları ana okuluna verıp ılgılenmedıklerı yetmıyor gıbı tatıle gıderken de goturmuyorlar..dayanamadım bu tabloya daha fazla ısten cıktım ama sımdı pısmanım sankı acıyorum onlara..

senin yerinde ben olsam bende çıkardım inan. ben çocukları çok severim. daha bu sabah müğede ağladım urfadaki bebeğe. ya doğurmakla bitmiyor hiç birşeyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…