olduda tülayın yaş yerine satını yazmışsın
heee azcık oyle olmuş
artık birinin listeyi düzenlemesi gerek,ama kimsede yok yaa
sen nasılsın bu arada?
[/quote]isim yaş bat durum 1.passifflora 29 hamile
2.asliyan hamile
3.beloved11 29 19 ağustos hamile
4.mfalcon 26 18 ağustos hamile
5.pembiq 28 18 ağustos hamile
6.ruzqar 10 ağustos hamile
7.yaw 28 22 eylül hamile
Tondora 28 20 eylül
naz034 29 22 eylül
arha2010 32 26 eylül
bdroner 29 02 ekim
özlemvetatlicadi 02 ekim
_hiranur_ 35 04 ekim
mahrum 27 09 ekim
bebisimolsun 27 10 ekim
nsbhr 26 17 ekim
hayal114 26
nazelmas_41 26
sare88 23
ts2834
bakale 27
hepberaber
eloserce 27
birse 25
cardelenss
masumiyet 33
pourqua 25
yasminkubi 27
Kızlar listeyle ilgili bilgileri özel mesajla bildirin lütfen.........................
nasıl düzenleniyor bende bilmiyorum:26:
acaba hira nerde oda yok bi süredir:26:
selam canımnasılsın biraz geç gördüm kusura bakma..Bende iyiyim çok şükür ütülerim bitti yoruldum oturdum kendime bir kahve yaptım. Eşim yok bu akşam yarın akşam gelecek benimde ovulasyonda 13. günüm dün test yaptım negatifti bugün yine yapıcam.
sen nasılsın?
pasiiii hoş geldin
ohhhhhhhhhhh be liste yapılmış... passiiiiiiiii ellerine sağlık. benim 9.4 çıkan kan değerim akşam üzeri kanama ile sanırım sıfırlandı. ben kim hamile olmak kim. ama tam 24 saat sevindik. kocamı ilk kez ağlarken gördüm. hakkımızda hayırlısı...
canım benim hakkında hayırlısı olsun...
çokmu oldu kanaman...
test yapıcam yazmışsın tekrarladınmı idrar testini....
canım testler pozitif de dünden beri akıntımın içinde pembelik vardı şimdi kan geliyor az ama geliyor. değerim biraz umutlandırdı minik ve anlamsız bir değerdi ama tutunamadı yine.
pasi şimdi kimyasal bişi oldu ya doktor sence bir ay ara mı verir yoksa bu ay yine tüpe başlar mı???
doğalgaz bağlatayım dedim tüpe kaldım yine
günaydın kızlar,
mahrummmmmm ne olur hiç bir şeyi kafana takma. ben bir yıldır çocuk sahibi olamıyorum. buradaki diğer arkadaşlara nazaran çok daha az bir süreden bahsettiğimin farkındayım. tam tedaviden sonuç alamadım tüp bebek için işlemlere başlarken betam yükseldi. kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. Allahım sabrımızı deniyor inan bana. etraftakileri de salla gitsin. kimsenin ahını kimse almasın. inan bana o ahlar öyle güzel çıkıyorki. kulaklarını tıka herşeye Allaha havale et onları. rabbim bilir ne yapacağını. bak dün benim hafit bir kanamam oldu. kılcal damar şeklinde tuvalette peçeteye defalarca geldi. eşimin de benim de dünyamız yıkıldı. gece bir damla uyku uyumadık. sabah uyandığımdan beri tuvalete gitmiyorum korkuyorum çünkü. değerim düşük, kimyasal ihtimalim var, korkuyorum... sakın sıkma canını birşeye. senin çift çizgiyi görmen çok yakın.
o birileri hep konuşmak için var zaten canım sevgilin olur nişan ne zaman nişan olur düğün ne zaman düğün olur çocuk ne zaman çocuk olur ikinci ne zaman onların merakı yüzünden biz neler çekiyoruz takma sen kafana boşver
napıyosun hiracannnnn.....
:80::80:
Hoşgeldin canım..napıyonuz bakim? ayy çok sıkıştım yaa 10,30 da test yapıcam daha çok var :18::18::18:
Hoşgeldin canım..
ne testi yapıcan gebelikmi ovülmü.?
bugünede şükür diyorum....iyiyim iyi olmaya çalışıyorummmmmoturuyrum tatlım napim,sen napıyorsun,
biraz üzgün ve umutsuz gördüm senii,sabır bitanem sabır,şükret daima Rabbim sabrını sınıyor Allah korusun isyana girersin..
Allah eşini aileni tüm sevdiklerini başından eksik etmesin,minik meleğinde gelecek inşallah en kısa zamanda
Ovulasyon testi yapıcam hiracım 13. günümdeyim daha çift çizgiyi yakalayamadım
Selam kızlarr nasılsınız.?
Tondoracım ben geliyorum ara ara,karşılaşamıyoruz demekki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?