Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

artık birinin listeyi düzenlemesi gerek,ama kimsede yok yaa
sen nasılsın bu arada?

Bende iyiyim çok şükür ütülerim bitti yoruldum oturdum kendime bir kahve yaptım. Eşim yok bu akşam yarın akşam gelecek benimde ovulasyonda 13. günüm dün test yaptım negatifti bugün yine yapıcam.
sen nasılsın?
pasiiii hoş geldin

[/quote]

....................................

Son düzenleme:
ohhhhhhhhhhh be liste yapılmış... passiiiiiiiii ellerine sağlık. benim 9.4 çıkan kan değerim akşam üzeri kanama ile sanırım sıfırlandı. ben kim hamile olmak kim. ama tam 24 saat sevindik. kocamı ilk kez ağlarken gördüm. hakkımızda hayırlısı...

selam canımnasılsın biraz geç gördüm kusura bakma..

canım benim hakkında hayırlısı olsun...
çokmu oldu kanaman...
test yapıcam yazmışsın tekrarladınmı idrar testini....

canım benim hakkında hayırlısı olsun...
çokmu oldu kanaman...
test yapıcam yazmışsın tekrarladınmı idrar testini....

canım testler pozitif de dünden beri akıntımın içinde pembelik vardı şimdi kan geliyor az ama geliyor. değerim biraz umutlandırdı minik ve anlamsız bir değerdi ama tutunamadı yine.
pasi şimdi kimyasal bişi oldu ya doktor sence bir ay ara mı verir yoksa bu ay yine tüpe başlar mı???
doğalgaz bağlatayım dedim tüpe kaldım yine

canım değerlerin sıfırlanırsa ve kanamn kesilince zaten başlar doktorun..
hem uzun protokoldu sanırım ..
o zamana kadar kesilir kanaman..
hee bu arada inşallah değerin katlar o ayrı...
ayrıca doğalgaz ve tüp lafına çok güldüm

allah taşıyamayacakları yükleri kullarına vermezmişş.....
ve ne güçlü kadınlarız biz bunu anladım....

dün çok ağladım eşimden gizli ağlamaya çalıştım elimi ısırmaktan diş izlerim işlemişti acısını bile hissettmedim sonra farkettim olmadığımı yanıma geldi sarıldı
.......neden ağlıyorsun dedi çok mutsuzum dedimm..
seni mutlu etmek için elimden bişey gelirmi dedi....
dünyadki bütün paraları bütün evleri bütün arabaları aklına gelebilecek herşeyi önüme sersen edemezsin dedimm....
sıkıntını biliyorum sabır gerekli değilmi dedi ...galiba gücüm kalmadı dedimmmm...
başka çare varmı şuanda dedi....ve çaresizlik ne zor bunu bir kez daha derinden hissettim ......

napıyonuz bakim? ayy çok sıkıştım yaa 10,30 da test yapıcam daha çok var :18::18::18:

napıyosun hiracannnnn.....
:80::80:

oturuyrum tatlım napim,sen napıyorsun,
biraz üzgün ve umutsuz gördüm senii,sabır bitanem sabır,şükret daima Rabbim sabrını sınıyor Allah korusun isyana girersin..
Allah eşini aileni tüm sevdiklerini başından eksik etmesin,minik meleğinde gelecek inşallah en kısa zamanda

bugünede şükür diyorum....iyiyim iyi olmaya çalışıyorummmmm
ara ara yoklama çekiliyor işte.....
ALLAH razı olsun cnmmm iyi dileklerin için çok tşkler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…