iyi gceler cnm....saolasınnnn kafamı dağıttım biraz ALLAH ne muradın varsa versinnAmin canım.
Sıkma O Tatlı canını hiç kimse ve hiçbir şey için değmez
Allaha emanet Ol
İyi Geceler...
5 ay önce tüp bebek tedavim 1 igne yüzünden yarım kaldı eger ki rabbim nasip görseydi hiçbişey bahane olmazdı allaha şükür bi sorunum yok sadece pkoluyum ve tedavimde yumurtalarım çok güzel gelişmişti ama bi igne ile herşey bi anda bitti
cnm burdakiler biraz dengesiz...herkezin içinde şunu ye bunu yap diyenlerimi ararsın kulağım duya duya kısırmı diye yanındakine soranımı arasın....ben çok doğurganımm fln flnn liste uzayıp gidiyor...bu dengesizler olmasa bende çok sabırlıyımdır ama bazen böyle oluyorum malesef
iyi gceler cnm....saolasınnnn kafamı dağıttım biraz ALLAH ne muradın varsa versinn
bende pkoluyum ne iğnesi cnm????
çatlatma ignesini yanlış saatte yapmışsım canım geç yapmışsım normalde 36 saat geçmesi gerkiyomuş bense 12 saat öçnce yapmıştım
herşey nasip kısmet ...hakkımızda hayırlısı sadece sorun pkoyysa doğal yollada hamile kalanlar var umarım mucizenle buluşursun ......
ve buluşuruzz......
kizlar allaha siginin dua edin gerisini bosverin onun bunun lafini.kimsenin cenesi durmaz.
bende 4,5 yil vajinismusla ugrastim ve artik umidimi kesmis gibiydim.defalarca esime bosanalim dedim.boyle hayat gecmez git birini bul cocugun olsun dedim.milletin cocuk sormalari habire kimi bekliyosunuz demeleri hic bitmedi.kimsenin karsisina cikipta vajinismusum da diyemiyordum.ayy yok daha dusunmuyoruz diyodum icim kan aglyiordu ama resmen bu lafi derken.birakin bebek dusunmeyi ben daha esimle bir iliski bile yasayamamistim.ama rabbime cok sukur o gunler geride kaldi.once allahin sonra da burdaki forumun sayesinde bircok arkadasimla beraber cozdum bu olayi ve arkasindan hemen hamile kaldim.
sadece allahtan isteyin asla umidinizi kesmeyin milleti de gercekten bosverin onceden neden cocugumuz olmuyo diye irdeleyen insanlar hamile kaldimi bir hayirli olsun deyip cekiliyorlar kenara bazilari demiyor bile.kimse icin kendinizi uzmeyin.
rabbim hepinize tez zamanlarda hayirlisiyla bu duyguyu yasamayi nasip eylesin insallah.
çok zor gerçekten seninde yaşadıkların
ama bitmiş gitmiş şükür bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş....
ALLAH razı olsun dua hep ediyorum umarım son bulur artık bu bekleyiş...
günaydın kızlar,
mahrummmmmm ne olur hiç bir şeyi kafana takma. ben bir yıldır çocuk sahibi olamıyorum. buradaki diğer arkadaşlara nazaran çok daha az bir süreden bahsettiğimin farkındayım. tam tedaviden sonuç alamadım tüp bebek için işlemlere başlarken betam yükseldi. kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. Allahım sabrımızı deniyor inan bana. etraftakileri de salla gitsin. kimsenin ahını kimse almasın. inan bana o ahlar öyle güzel çıkıyorki. kulaklarını tıka herşeye Allaha havale et onları. rabbim bilir ne yapacağını. bak dün benim hafit bir kanamam oldu. kılcal damar şeklinde tuvalette peçeteye defalarca geldi. eşimin de benim de dünyamız yıkıldı. gece bir damla uyku uyumadık. sabah uyandığımdan beri tuvalete gitmiyorum korkuyorum çünkü. değerim düşük, kimyasal ihtimalim var, korkuyorum... sakın sıkma canını birşeye. senin çift çizgiyi görmen çok yakın.
arham rabbim gönlüne göre versin inşallah yükselir değerde rahat bir nefes alırsınız eşinde sende
canım benim çok sağol.ayaklarımı uzattım yatıyorum. dün yormuştum kendimi ondan oldu:)
darısı en kısa zamanda hepinizin başına.
allahım kucakalrımızı boş bırakmasın...
canım benim çok sağol.ayaklarımı uzattım yatıyorum. dün yormuştum kendimi ondan oldu:)
darısı en kısa zamanda hepinizin başına.
allahım kucakalrımızı boş bırakmasın...
günaydın herkese kızlar..
şu birilerinin çenesi dursa zaten psikolojikmen çöküş yaşamayacağız ama geçen hafta reglimin ilk günü ben çok duygusal olurum o kadar çok üstüme geldiki birileri eşimin amcasının hanımına babaannesine bağırdım kimse bizim bebek için tedavi gördüğümüzü bilmiyor bu yüzdende meraktan çatlıyolar... daha ne bekliyorsunuz diyip duruyolar bende borcumuz var ev aldık eğer 1 yıl teksitleri siz ödeyecekseniz hemen işten çıkıp bebek yapayım dedim sırf merakınızı gidrmek içinse susun dedim yani belli etmedim sanki korunuyormuşuz gibi aksettirdim herkese ama ev geldikten sonra duşa girdim ağladım ağladım sinirimi bozdular eşimin üzülmesinide istemiyorum çok kızıyor bana olmazsa olmaz ne yapalım diyor benim için önemli olan sensin diyor ama bi yere kadar böyle avutuyorum kendimi..
amin canım yaşamayan bilmez bunu neden yordun bakıyım sen ne kadar uğraştığını unuttun heralde
günaydın herkese kızlar..
şu birilerinin çenesi dursa zaten psikolojikmen çöküş yaşamayacağız ama geçen hafta reglimin ilk günü ben çok duygusal olurum o kadar çok üstüme geldiki birileri eşimin amcasının hanımına babaannesine bağırdım kimse bizim bebek için tedavi gördüğümüzü bilmiyor bu yüzdende meraktan çatlıyolar... daha ne bekliyorsunuz diyip duruyolar bende borcumuz var ev aldık eğer 1 yıl teksitleri siz ödeyecekseniz hemen işten çıkıp bebek yapayım dedim sırf merakınızı gidrmek içinse susun dedim yani belli etmedim sanki korunuyormuşuz gibi aksettirdim herkese ama ev geldikten sonra duşa girdim ağladım ağladım sinirimi bozdular eşimin üzülmesinide istemiyorum çok kızıyor bana olmazsa olmaz ne yapalım diyor benim için önemli olan sensin diyor ama bi yere kadar böyle avutuyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?