Hoş geldin güzellik
Bizde tam laflıyoduk kimsecikler kalmadı diye sitem ediyoduk
nisbhr gelmiyor.....pourgua gelmiyor noldu bu kızlara yine diğerleri arada geliyo ama onlardan ses yok....
yoksa onlardamı hamişşşşte süpriz yapacaklar önce heyecan olsun istiyolar belkide bizi meraklandırıpp
evet evet onlar gebeeeeeeeeeeeeeeeepourguaa ile geçen msn de görüştük ama ..
kızlar kocam geldi hepinize iyi gecelerr
selam naz hoşgeldin...
masumcum sanada cvp yazamadım geride kalmış msj hayret
benimde ütü dolu ama yapan yook
kızlar merhaba,eşimin sperm haretliliği çok düşük çıktı,bende kendime yeni yeni kararlar almıştım,bu duruma alıştırıcaktım kendimi,olmazsa ne yaapalım dedim biz de başka şeylere yoğunlaşırız ama dağıttın beni mahrumcum ben galiba o kadar güçlü değilim gözyaşlarımı bile gizleyemiyorum,eşimi üzdüm biraz önce yazını okurken dayanamadım kendimi engelleyemedim gözyaşlarımı durduramadım farketti işte, Allahım bu süreçte bize sabır versin çünkü çok zormuş yaaa
Ziyanı yok canım
neyse biraz renklendi burası birazcık yaa
masummm daha çalışmalara devammı cnm nasıl gidiyor???
olsun cnm ne olur neolmaz buldukça değerlendir senGüzelcim ptz salı çalıştık bi kaç gün ara verdik yarın inşallah çünkü eşim bugün evde yokbugün 13. günüm
ovu testimde negatif bi de ateşim düşük diye çok panik yapmadım haftasonu evde inşallah çalışıcaz tam gaz yola devammmmm
senin durumlar nedir?
ahhh bebeğim bak bnm geçti gitti sakın ağlama üzülme ....sorunun kaynağını buldunuz önemli olan bu değilmiii...çok kolay bi ameliyatla atlatacaksınız....
ve ben inanıyorum kontrol testini vermeden hamile kalısın inş.....
çok düşük derken kaç çıktı cnm.....mahsuru yoksaaa tabiiii
olsun cnm ne olur neolmaz buldukça değerlendir sen
beklemedeyim ben cnm.....
vakit geçmiyor inan.....bakalım kısmet
geçmiyo tatlım yaa durduramıyorum akıyor gözyaşlarım,şimdi diğer odada gelmesin görmesin diye sıkıyorum kendimi,eşimin ameliyat olmasını istiyorum ama bunu ona diyemiyorum sen nasıl istersen dedim istersen şimdi askıya alalım kürleri uygulayalım dedim,bazı nedenlerden dolayı hastane ona kötü şeyleri anımsatıyor ve bana belli etmek istemese bile çok kötü oluyor,ben şimdi bunları bile bile nasıl illede ameliyat ol çocuk istiyorum diye tutturayım,onun sağlığı psikolojisi herşeyden önemli,vücudum beynim bas bas bebek diye bağırsa da....bir boşluk var kocaman....şimdilik kürlerle devam edicez ama biliyorum ki bebek bizi bekleticek...öyle işte..
sperm sayısı (ml de)46000000
spem sayısı(total)92000000
motilite %72
hızlı hareketli %5
yavaş hareketli %11
yerinde hareketli %56
hareketsiz%28
kruger yöntemi
Canım yaa bekleyişin son bulur inşallah
cnm inan moral olsun diye söylemiyorum sayılar öyle kötü değil.....
ameliyattan sonra hızla iyileşecek ve sayı hız hareketli hepsi farkedecek inan bana..
ameliyat tarihi aldınızmı peki????
cnm inan moral olsun diye söylemiyorum sayılar öyle kötü değil.....
ameliyattan sonra hızla iyileşecek ve sayı hız hareketli hepsi farkedecek inan bana..
ameliyat tarihi aldınızmı peki????
hayır canım almadık bekliyoruz yani bekliyrum eşim hazırım diyecek ve harekete geçicez ama o demeden ben ona tek kelime söylemem,çok sağol yorumun nasıl umutlandırdıı beni...
cnm inan kafam bi milyon bu sıralar bağışla yaaa......
innnşallahh o kafaa birkaç gün içinde 10 100 1000 milyon olurr bebiş sayesinde düşünemeyecek kadar sevinçten havalara uçarsınnnnönemli değil canım rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?