seni çok iyi anlıyorum tatlım bende 3 gün önce gördüm sanki gebelik testiydieh hadi bakalım hayırlı olsun ateş tablonu koysana bende koycam şimdi
süper masumcum.....bebiş gelioyorum diyor inşşş...yarını kaçırma derimmmmm
ayyy tuttrucaz inşallah hadi bakalım en azından bu ay çift çizgiyi yakaladım o da bişeydir
inşallah hepimiz gebişiz bu ayy
evet canım yarın olması daha iyi olur hadi hayırlı halvetlerreşim bugün yok işte yarın geliyor en son salı çalışmıştık yarın öbür günde çalışırız diyorum :44::44::44:
36da3e Ovulation charts on FertilityFriend.com
yarın yükselir herhalde
37b7b9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu da benim çizelgem...var mı yorumu olan? 10 .günümdeyim.gecen ay 12. gün çift çizgi görmüştüm
hadi hayırlısı ya bismillah deyip temeli atmak lazımm
kızlar acil çıkış çıkmam lazım bnki geldi öpüldünüz hep böle olalım yaaa gelin hep bak moralim yerine geldiiii:))
çok az miktarda kahve lekelenme oldu sabaha sökülür yaa,yerleşme merleşme değildir
du bakalım bekle adet sancın filan varıydıki herzamanki olaylar mı oluyo
ilk defa yakaladım çift çizgiyi
yaa kimine göre çift çizgi çıkınca yumurtlama tamamlandı demekmiş kimine göre de ikinci çizgiyi gördünce 2 gün içinde yumurtlama olucak anlamına geliyormuş hangisi olur ki doğru kiiiiii :44::44::44::44:
canım bende çift çizgiyi gördükten sonra 2 gün içinde yumurtlama olayı tatamlanıyor diye biliyorum
ilk defa yakaladım çift çizgiyi
yaa kimine göre çift çizgi çıkınca yumurtlama tamamlandı demekmiş kimine göre de ikinci çizgiyi gördünce 2 gün içinde yumurtlama olucak anlamına geliyormuş hangisi olur ki doğru kiiiiii :44::44::44::44:
inşallah öyledir yani iki günüm kaldığını söylüyordur yoksa yanarım adamm yok yahuuuu yarın gelecekkkkkkk :84::84::84::84::84::84:
kızlar bende 13-14 ve 15 te hep kopkoyu çift çizgi gördüm 15 gecesi tek çizgiydi ama ateşim kafaya göre takılıyo
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
yaaa 9. gün yumurtlamış olabilir misin? çok mu saçma düşünüyorum o ara çok yükselmiş çünkü
tatlımm bi araştırsan forumda bu konuyu keşke bilsem hiç ov testi kullanmadım ama mantıken yumurtlma olmadan önce çıkması lazım çünkü yumurta akı şeklindeki akıntı yumurtlamanın habercisi lh hormonuda yumurtayı çatlacak hormon olduğuna ve önceden salgılanmaya başladığına göre çizginin önce çıkması gerek diye düşünüyorum
canım 9.gün test yaptım çoook silikti 13-14-15 te pozitifi gördüm bende ateşi anlamadım işte ya:44:
benim zaten bir kaç gündür yumurta akı kıvamındaki akıntım vardı bekliyordum yani geçen ayda 11.gün çatlamışım mesela bu ay da 13.gün gibi gözüküyor bakalım sabah ki ateşimi çok merak ediyorum :18::18::18:
Ziyanı yok canım
neyse biraz renklendi burası birazcık yaa
kız gerçektenmiiii bak şimdi iki dedikodu yapacaktıkkkk gidiyosunnnn sabah girince yaz bariiii...
ben şimdi uyuyamamda görüşürz cnm iyi geceler.....
ateş olayına yeni girdim bende, inşallah yüzümüzü Allahım güldürür ben çıkıyorum kızlarrr iyi geceler
Gözün aydın canım,iyi çalışmalar inşallah bebişin gelir bu defa..Eki Görüntüle 265718 Eki Görüntüle 265719
kızlar ovulasyon testim iki tane yaptım beyaz olan birinci
güle güle canım hayırlı haberle gel inşallah
çok az miktarda kahve lekelenme oldu sabaha sökülür yaa,yerleşme merleşme değildir
du bakalım bekle adet sancın filan varıydıki herzamanki olaylar mı oluyo
canım ağrım sızım hiçbişeyim yok,bir iki leke geldi ve kesildi hepsi o,sabah ola hayr ola :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?