Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

eşim bugün yok işte yarın geliyor en son salı çalışmıştık yarın öbür günde çalışırız diyorum :44::44::44:

36da3e Ovulation charts on FertilityFriend.com

yarın yükselir herhalde
evet canım yarın olması daha iyi olur hadi hayırlı halvetlerr
37b7b9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu da benim çizelgem...var mı yorumu olan? 10 .günümdeyim.gecen ay 12. gün çift çizgi görmüştüm

nazcım ara ara baya bi düşüşlerin olmuş ama sanrıım daha var

hadi hayırlısı ya bismillah deyip temeli atmak lazımm

ilk defa yakaladım çift çizgiyi
yaa kimine göre çift çizgi çıkınca yumurtlama tamamlandı demekmiş kimine göre de ikinci çizgiyi gördünce 2 gün içinde yumurtlama olucak anlamına geliyormuş hangisi olur ki doğru kiiiiii :44::44::44::44:

kızlar acil çıkış çıkmam lazım bnki geldi öpüldünüz hep böle olalım yaaa gelin hep bak moralim yerine geldiiii:))

güle güle canım hayırlı haberle gel inşallah
çok az miktarda kahve lekelenme oldu sabaha sökülür yaa,yerleşme merleşme değildir

du bakalım bekle adet sancın filan varıydıki herzamanki olaylar mı oluyo

canım bende çift çizgiyi gördükten sonra 2 gün içinde yumurtlama olayı tatamlanıyor diye biliyorum

tatlımm bi araştırsan forumda bu konuyu keşke bilsem hiç ov testi kullanmadım ama mantıken yumurtlma olmadan önce çıkması lazım çünkü yumurta akı şeklindeki akıntı yumurtlamanın habercisi lh hormonuda yumurtayı çatlacak hormon olduğuna ve önceden salgılanmaya başladığına göre çizginin önce çıkması gerek diye düşünüyorum

benim zaten bir kaç gündür yumurta akı kıvamındaki akıntım vardı bekliyordum yani geçen ayda 11.gün çatlamışım mesela bu ay da 13.gün gibi gözüküyor bakalım sabah ki ateşimi çok merak ediyorum :18::18::18:

ateş olayına yeni girdim bende, inşallah yüzümüzü Allahım güldürür ben çıkıyorum kızlarrr iyi geceler

Ziyanı yok canım
neyse biraz renklendi burası birazcık yaa

kız gerçektenmiiii bak şimdi iki dedikodu yapacaktıkkkk gidiyosunnnn sabah girince yaz bariiii...
ben şimdi uyuyamamda görüşürz cnm iyi geceler.....

oohh bi gittim sayfalar karışmış maşallah maşallah
kızlar yazın yazınki sabah girince okuyacak bişeyler bulayım :)))

Eki Görüntüle 265718 Eki Görüntüle 265719

kızlar ovulasyon testim iki tane yaptım beyaz olan birinci
Gözün aydın canım,iyi çalışmalar inşallah bebişin gelir bu defa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…