cnm varikoseli doktor bize şu şekilde anlattı...genişleyen bi damar var ve sperm burdan geçerken ısı değişikliği nedeniyle ölüyor veya ilerlemiyor .....
durum bundan ibaret o damar düzeltilince sorunda bitiyor....aslında bi an önce yaptırması da güzel olur.....tabiki üzerine gitmek olmaz....
en kısa zamanda herşey yoluna girer cnm bak görürsün mahrumda demişti dersin....
yeterki karar verip ameliyatını olsun sayılara bakılırsa ilk 3 ayda olması gerekn sınırına ulaşır....kürlere flnda devam et cnm....
bugün okadar çok yemek yedimki dedim galiba depresyona girdim......
halada yiyorum bişiler ve atıştırmalıklar kesmiyo beni....
onları yerken bile ne yesm yaaa doymaddım diyommm...
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiiii
mahrumcummm güya aynı gün test yapıcaktık ama benimki sabırsızlandı bu ay erken geldi hemde 5 gün erken
kafayı yicem yaa 20.gün adet oldumm
bugün okadar çok yemek yedimki dedim galiba depresyona girdim......
halada yiyorum bişiler ve atıştırmalıklar kesmiyo beni....
onları yerken bile ne yesm yaaa doymaddım diyommm...
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiiii
mahrumcummm güya aynı gün test yapıcaktık ama benimki sabırsızlandı bu ay erken geldi hemde 5 gün erken
kafayı yicem yaa 20.gün adet oldumm
kızlarrrrrrr çok heyecanlıyımmmmm
ikinci çizgiyi yakaadım ovulasyon testimde
resmini koyabilirsem paylaşıcam sizinle
canımm canımmmm kürlerin ameliyatsız ne kadar faydası olur acaba ,bu sözleri duymaya o kadar ihtiyacım vardıkı inan yaa kimsesiz bir insan değilim arkadaşlarım eşim dostum var ama bunları konuşacak hiçç kimsem yok kkimselere açamıyorum kimseye yaramı göstermek istemiyorum içimde yaşanıyor tüm duygularr çok sağol Allah senden razı olsun ve gönlünün istediği olsun,burdaki tüm arkadaşlarınn inşalllahh
mahrumm çok yemek hayra alamettirr biliyormusunn
cnm bak sayı düşük o bariz%5 bi doktora sorsan bu sayı ile çok zor der.....
ama rabbim ol dedikten sonra ne olmazki ve ayrıca sizin hareketli sayınız gayaet iyi hızlı harekli düşük oda işte varikoselin etkisi oluyor cnm ....normalde hareketli başlığı altındaki rakamların toplmı 50 ise o key kabul edilir....ama ileri hızlı hareketli tabanı %25 olmalı...bence gerekirse bi psikolağa gidip hastane fobisi hakkında yardım aldıktan sonra ameliyat olsun.....
ozman süper ötesi rakamlara ulaşacak ....
kürlerin yanısıra preseed dene eğer ameliyat şuanda size uzaksa....
ama bu ay hamile isem bendeki jeli sana yolluyorum cnm bununda sözünü burdan veriyorum....
yok anam bnmki tamamen depresyonel ben bide çok çişe gidiyorum 3 gündür sankim musluk var....
öp öp öppp
ne oyunbozansın sen yaaaa..
sen onu nasıl bşardın ya bak lekenleme fln olmasın kız....tam oldunmu yoksa yarımmı oldunn
hayırlısı olsun canım peki gelen kanın miktarı nedir ki bu kadar erken gelmiş yerleşme filan diyolar yaa seninkide öyle olmasın
Eki Görüntüle 265718 Eki Görüntüle 265719
kızlar ovulasyon testim iki tane yaptım beyaz olan birinci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?