Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

canımm canımmmm kürlerin ameliyatsız ne kadar faydası olur acaba ,bu sözleri duymaya o kadar ihtiyacım vardıkı inan yaa kimsesiz bir insan değilim arkadaşlarım eşim dostum var ama bunları konuşacak hiçç kimsem yok kkimselere açamıyorum kimseye yaramı göstermek istemiyorum içimde yaşanıyor tüm duygularr çok sağol Allah senden razı olsun ve gönlünün istediği olsun,burdaki tüm arkadaşlarınn inşalllahh

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiiii
mahrumcummm güya aynı gün test yapıcaktık ama benimki sabırsızlandı bu ay erken geldi hemde 5 gün erken
kafayı yicem yaa 20.gün adet oldumm

mahrumcummm güya aynı gün test yapıcaktık ama benimki sabırsızlandı bu ay erken geldi hemde 5 gün erken

öp öp öppp
ne oyunbozansın sen yaaaa..
sen onu nasıl bşardın ya bak lekenleme fln olmasın kız....tam oldunmu yoksa yarımmı oldunn

bugün okadar çok yemek yedimki dedim galiba depresyona girdim......

halada yiyorum bişiler ve atıştırmalıklar kesmiyo beni....
onları yerken bile ne yesm yaaa doymaddım diyommm...

mahrumm çok yemek hayra alamettirr biliyormusunn

hayırlısı olsun canım peki gelen kanın miktarı nedir ki bu kadar erken gelmiş yerleşme filan diyolar yaa seninkide öyle olmasın

kızlarrrrrrr çok heyecanlıyımmmmm
ikinci çizgiyi yakaadım ovulasyon testimde
resmini koyabilirsem paylaşıcam sizinle

cnm bak sayı düşük o bariz%5 bi doktora sorsan bu sayı ile çok zor der.....
ama rabbim ol dedikten sonra ne olmazki ve ayrıca sizin hareketli sayınız gayaet iyi hızlı harekli düşük oda işte varikoselin etkisi oluyor cnm ....normalde hareketli başlığı altındaki rakamların toplmı 50 ise o key kabul edilir....ama ileri hızlı hareketli tabanı %25 olmalı...bence gerekirse bi psikolağa gidip hastane fobisi hakkında yardım aldıktan sonra ameliyat olsun.....
ozman süper ötesi rakamlara ulaşacak ....
kürlerin yanısıra preseed dene eğer ameliyat şuanda size uzaksa....
ama bu ay hamile isem bendeki jeli sana yolluyorum cnm bununda sözünü burdan veriyorum....
aparatını veremem amasen parmakla sürcennnn

Son düzenleme:

kuzumm eşim baya bi sarsıldı çok refakatçi kaldı ve kardeşini kaybetti yakın zamanda hastane,doktor,ameliyat.. bu kelimeler bile bunaltıyor,tv izlerken bile çok dikkat ediyorum şu anda o kadar hassas ,inşallah hamilesindir yaa inşallah bana verdiğin bilgiler yeter senin içimi açtın o kadar yani,Allahım o sevinci mucizeyi sizin evinizdede yaşatsın hayırlısıylaaaaaa

öp öp öppp
ne oyunbozansın sen yaaaa..
sen onu nasıl bşardın ya bak lekenleme fln olmasın kız....tam oldunmu yoksa yarımmı oldunn

hayırlısı olsun canım peki gelen kanın miktarı nedir ki bu kadar erken gelmiş yerleşme filan diyolar yaa seninkide öyle olmasın

çok az miktarda kahve lekelenme oldu sabaha sökülür yaa,yerleşme merleşme değildir
kızlar çıkıyorum ben eşim geldi,öpüyorum hepinizi iyi geceler..

kızlar acil çıkış çıkmam lazım bnki geldi öpüldünüz hep böle olalım yaaa gelin hep bak moralim yerine geldiiii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…