Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kızlar ya delırmek uzereyım doktorum bana dekort dıye bır ılac yazdı kılo aldırıyormuş icmek ıstemıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne için bu ilaç....sağlık herşeydir boşver kilo alsanda sen verirsinnn.....

ne için bu ilaç....sağlık herşeydir boşver kilo alsanda sen verirsinnn.....

doktorum klomenın yanında verdı tek yumurtam gelıssın dıye.dedım ben ıkı tane olsun ben ıkız severım ama olmaz dedı.sanırım pco da ıkı bırden fazla yumurta gelısıınce hıc bırı buyuyemıyor ya ondan verdı ılacı.icmek ıstemıyorum ama 2 ayda 11 kılo alanlar var ya en hassas oldugum konu..

sanmam cnm biçok ilaç için böle şeyler söylerler....onlar dikkat etmeden beslenip kilo alanların arkasına sığındı sözler...suçu ilaca atıyorlar...belki biraz ödem yapar ilaçlar ama 2 ayda 11 kilo ilacın etkisi değildir....takma kafana bunu ya hamiş olsan napcan alacan 15-20 kilo

ılac kortızon ıcerıyor o yuzden kılo yapıyor.gercı benımkının dozu dusuk hemde yarısını ıcyorum.ılacla beraber de dıyet yaparsam bırsey olmaz demi.kız allah ıylıgını versın hamıle olunca kılo alsamda dogurunca cıkıcakhem ben o zmanda dıkkat ederım yemem kı kendıme asermyı yasaklarım.yeterkı hamılelıkten once kılo almıyım..

kızlarrrrrrr günaydın

ya benim kanamam var ama azıcık geliyor. değerim sıfırlanınca artacak dimi?? benim niye kan değerlerim 100 lere 200 lere çıkamıyorki????????

yarım içiceksen hiç sanmam kilo alcanı kaç kilosun bu arada merak ettim
valla ben hamiş olsam kötü beslenmem ama hiç kısmam ben kilo konusunu pek takmam yani bu durumda....bin kilo olabilirim yani
kızlarrrrrrr günaydın

ya benim kanamam var ama azıcık geliyor. değerim sıfırlanınca artacak dimi?? benim niye kan değerlerim 100 lere 200 lere çıkamıyorki????????
günaydın tatlım
bugünde tahlil yaptırdınmı cnm...:44:

canım benım boyum 1.80 kılom 74 ben kılo alınca kocoman olurumalmak ıstemıyorum o yuzden ne yapıyım bende doktora gıtmedıgım gunlerde oruc tutarım gıttıgım gunlerdede dıyet yaparım.zaten ılac mantar yapıyormus benım boyle ılaclara karsı dırencım zayıf ıcınce de hemn mantar olurum.doktorum bıraktırır en kısa zamnda ılactan kurtulmak ıstıyorum tek ıstedıgım şey ınsallah bu ay hamıle kalırım ılacı hangı neden la olursa olsun ıcmek ıstemıyorum ıste ıstemıyorum

test falan yaptırmadım. şimdi hastanedekilerin diline iyice düşmeyelim. kanamam var belli sıfırlanacak. sonra tüpçüye gidicezzzzzzzzzz

test falan yaptırmadım. şimdi hastanedekilerin diline iyice düşmeyelim. kanamam var belli sıfırlanacak. sonra tüpçüye gidicezzzzzzzzzz

hayırlısı canım en ıyısı tupcuye gıtmek bencede en azından yumurtam buyumedı buyudu dolllndı dollenmedı derdın yok.bır tuttu tutmadı derdın var oda tutar elbet.

ay cnm benm bende ebru şallı fln gbisin boy 1.70 kilo 45 fln gibi bişiler sandım öle deynce bi an:))

ahh be arkadaşım hakkkınızda hayırlısı durum bi netlik kazansa seninde için rahat edecekti .....

ay cnm benm bende ebru şallı fln gbisin boy 1.70 kilo 45 fln gibi bişiler sandım öle deynce bi an:))

ahh be arkadaşım hakkkınızda hayırlısı durum bi netlik kazansa seninde için rahat edecekti .....

hayır ben cok zayıf olmakta ıstemıyorum o ne be uflesem dusucek gıbı ıgrencoyle olsam ılacı seve seve ıcerım aslında benım kılom 70 dı ama amelıyattan sonra 4 kılo aldım onu vermeye calısırken bu ılacı kabullenemıyorum.benım sureklı 70 kalmam gerekıyor

hayırlısı bende geçen yıl bu günlerde yaşamıştım bunu zaten ondan sonra hak getire... çalışmıyor yumurtalarım yauu ben ne tembelim bu arada listeyi kim nasıl yapıyorsa benim bat 24 ekim olucak çok şükür düzene bindi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…