kızlar ya delırmek uzereyımdoktorum bana dekort dıye bır ılac yazdı kılo aldırıyormuş icmek ıstemıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne için bu ilaç....sağlık herşeydir boşver kilo alsanda sen verirsinnn.....
doktorum klomenın yanında verdı tek yumurtam gelıssın dıye.dedım ben ıkı tane olsun ben ıkız severım ama olmaz dedı.sanırım pco da ıkı bırden fazla yumurta gelısıınce hıc bırı buyuyemıyor ya ondan verdı ılacı.icmek ıstemıyorum ama 2 ayda 11 kılo alanlar var ya en hassas oldugum konu..
sanmam cnm biçok ilaç için böle şeyler söylerler....onlar dikkat etmeden beslenip kilo alanların arkasına sığındı sözler...suçu ilaca atıyorlar...belki biraz ödem yapar ilaçlar ama 2 ayda 11 kilo ilacın etkisi değildir....takma kafana bunu ya hamiş olsan napcan alacan 15-20 kilo
yarım içiceksen hiç sanmam kilo alcanı kaç kilosun bu arada merak ettimılac kortızon ıcerıyor o yuzden kılo yapıyor.gercı benımkının dozu dusuk hemde yarısını ıcyorum.ılacla beraber de dıyet yaparsam bırsey olmaz demi.kız allah ıylıgını versın hamıle olunca kılo alsamda dogurunca cıkıcakhem ben o zmanda dıkkat ederım yemem kı kendıme asermyı yasaklarım.yeterkı hamılelıkten once kılo almıyım..
günaydın tatlımkızlarrrrrrr günaydın
ya benim kanamam var ama azıcık geliyor. değerim sıfırlanınca artacak dimi?? benim niye kan değerlerim 100 lere 200 lere çıkamıyorki????????
yarım içiceksen hiç sanmam kilo alcanı kaç kilosun bu arada merak ettim
valla ben hamiş olsam kötü beslenmem ama hiç kısmam ben kilo konusunu pek takmam yani bu durumda....bin kilo olabilirim yani
günaydın tatlım
bugünde tahlil yaptırdınmı cnm...:44:
test falan yaptırmadım. şimdi hastanedekilerin diline iyice düşmeyelim. kanamam var belli sıfırlanacak. sonra tüpçüye gidicezzzzzzzzzz
ay cnm benm bende ebru şallı fln gbisin boy 1.70 kilo 45 fln gibi bişiler sandım öle deynce bi an:))canım benım boyum 1.80 kılom 74 ben kılo alınca kocoman olurumalmak ıstemıyorum o yuzden ne yapıyım bende doktora gıtmedıgım gunlerde oruc tutarım gıttıgım gunlerdede dıyet yaparım.zaten ılac mantar yapıyormus benım boyle ılaclara karsı dırencım zayıf ıcınce de hemn mantar olurum.doktorum bıraktırır en kısa zamnda ılactan kurtulmak ıstıyorum tek ıstedıgım şey ınsallah bu ay hamıle kalırım ılacı hangı neden la olursa olsun ıcmek ıstemıyorum ıste ıstemıyorum
test falan yaptırmadım. şimdi hastanedekilerin diline iyice düşmeyelim. kanamam var belli sıfırlanacak. sonra tüpçüye gidicezzzzzzzzzz
ay cnm benm bende ebru şallı fln gbisin boy 1.70 kilo 45 fln gibi bişiler sandım öle deynce bi an:))
ahh be arkadaşım hakkkınızda hayırlısı durum bi netlik kazansa seninde için rahat edecekti .....
ohhhhhhhhhhh be liste yapılmış... passiiiiiiiii ellerine sağlık. benim 9.4 çıkan kan değerim akşam üzeri kanama ile sanırım sıfırlandı. ben kim hamile olmak kim. ama tam 24 saat sevindik. kocamı ilk kez ağlarken gördüm. hakkımızda hayırlısı...
gunaydin kizlar nbrsiniz
guanydın canım hosgeldın ıylık senden naber
iyidir allaha sukur ne olsun ole bi bakim dedim uzun zamandir girmiodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?