Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ayenn bende bır bakıyım dedım.takıldım eskı gunler geldı aklımayıne kalabalık olsak herkes toplansa ne oldu bır anlayabılsem
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
günaydın ...dün kulaklarını çınlattım senle baharın bunlar nerde diye???
nasılsın ???

hadi yaa
nerdeyim iste aynen biraktigin yerdeyim diyebilirim..
sali rahim filmim var
ee sen ne yaptin

benim eşiminde çok düşüktü ameliyat oldu gende düşüktü hiç ilaç kullanmadı dr yazdı ama içmedi ben kendim evde güzel besledim onu akşam işten eve gittiğimizde blendıra bi muz bi avuç ceviz 1 çay kaşığı polen tozu ve az yağlı süt tarçın balıda ekleyip içiriyordum iyice çırpıp içiriyorum 5 ayda 3 katına çıktı heheheh kendimede çare bulsam ne güsel olacak ama normalde varikosal ameliyatı olanlarda 8 aydan aşağı ümit vermiyodu doktorumuz biz o tezi çürütttük...

sayısı gayet yerinde ama yerinde hareketli olanlar fazla bunu eşinin psikolojisini etkilemden benim yaptığım gibi yapıp yenebilirsiniz parnup (keçiboyunuzu) kürü yada pekmesi bal ceviz yedirerek benim yaptığım gibi polen koy çaktırma muzlu süt yap cevizli falan polen süpre bişe ya mucize 5 tl lik almıştım ben halada var yetmez didim ama adam çok az koyun süte fazlası iyi olmaz dedi haklıymış... inşallh güsel bi test sonucu ile mutlu olursun... üzme kendini benim eşim çok daha berbattı sperm sayısı 15milyon du seninkinini sayısı çok iyi...

kızlarrrrrrr günaydın

ya benim kanamam var ama azıcık geliyor. değerim sıfırlanınca artacak dimi?? benim niye kan değerlerim 100 lere 200 lere çıkamıyorki????????

benimde ilk sonucum 54 ikinci 78 ikinci de 99 çıkmıştı ama dördüncü tahlilimde 65 e düştü kanamamda aynı gün başladı ama 1 gün sonra bayağı çoğaldı sonraki günler zaten kıyamet

haydaaaa!!
ben geçmişi okuyup cvp yaza yaza geldim ki kimse kalmamış anam nereye dağıldınız bacılarrrr....

ovilasyon kullananalar nerden aldınız nasıl yapıyorsunuz gebelik testindeki gibi çişi 3-4 saat tutmak mı gerekiyor bide benim dr yumurta takibimi yapıyor gende bu testten alsam faydası olur mu acaba...

neyse canım bende kendi kendime konuşayım bariii delirdim artık ne yapim ilaçlar kürler macunlar hahahha ALLAHIM sonumuzu hayretsin..

al takibi faysası olmaz olurmu??
gitti gidiyordan almıştım ben ....eczanelerde pahalı oluyor...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

cardelenss,mahrum,

bir tek mahrum varmış birde ziyaretçi

bugün benim 9.cu günüm ovülasyona yaklaşıyorum ama ateşim 35.7 hiç değişmiyor ben nasıl anlıcam yumurtladığımı..bu arada tülay hiç geldi mi

bugün benim 9.cu günüm ovülasyona yaklaşıyorum ama ateşim 35.7 hiç değişmiyor ben nasıl anlıcam yumurtladığımı..bu arada tülay hiç geldi mi

gün aşırı ilişki ile işini garntiye al....
tülay geliyor fazla kalamasada herzaman uğruyo...durumlar gayet güzel şükür....

gün aşırı ilişki ile işini garntiye al....
tülay geliyor fazla kalamasada herzaman uğruyo...durumlar gayet güzel şükür....

aaa harika ben göremedim zaten hep giremiyorum.canm zaten bu ay çok hırslandım geçen ay yumurtam çatlamadı çalışmalarım boşa gitti ama yine gün aşırı yapıyorum adetim bitelim 3 gün oldu 2.halvete girdim böyle işimi şansa bırakmıycam olmazsa doktor takibini düşünüyorum sende durumlr nasıl

bu ay klomen ve iğne tedavm vardı beklemedeyim pazartesi kan thalili vemeyi düşünüyorum ..reglime 3-4 gün kala ortalma bişi çıkar heralde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…