Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

Senden ozur dilerim fazla abarttim herseyi ama cok ozledim mesaj attinginda telefonum kadar kalbimi de titreten adam hadi yine titret kalbimi sana hic soyleyemedim belkide hic soyleyemicem sen hic bilmiceksin belkide ama ben seni cok seviyorum ozledim gercekten ozledim gel artik

Herşey senin yüzünden başladı senin yüzünden bitti BETER OL İNŞALLAH

Seninle çok şeyler paylaştık tüm ilklerimi seninle yaşadım aşkım.Senden gelen mesajla titredi içim,senin geleceğin günü bekledim sen askerdin ve seni o kadar çok özledim ki o zamanlar.noldu askerlik bitti ve sadece 4 ay sonra ayrıldık Böyle olmasını hak etmiyorduk aşkım evet ayrılığı ben istedim senden çok özür diliyorum bitanem nolur beni affet olur mu? Ben seni çok sevdim ve bazı şeyler olmasa seni yine bir ömür boyu sevecektim.İzmirde bana yalan söylememiş olsan hadi söyledin diyelim çok pişman olup benden özür dilesen defalarca,ben ağladığımda hep yanımda olsan bana muziplik yapıp güldürmüş olsan,ve ailem istemediğinden dolayı geleyim onlarla tanışayım emin ol ki onları ikna edicem kendim konusunda deseydin inan ki bu ilişki hiç bitmeyecekti aşkım...Benim isteğim ilerde bana bağırmayacak kızmayacak ve ağlatmayacak bir eşti sana bu konuda güvenemedim canım..belki zamanla bana bu güveni verirdin ben bu yaşanan her şeyi de unutur giderdim belki.Ama sen bana bir adım gelmiş olsaydın canım...Sırf ben istiyorum diye yıldönümümüzde kuzeninin düğününe gitmeyip yanıma gelseydin bana güzel bir sürpriz yapıp her şey yeniden başlardı belki de tüm güzelliğiyle.İşe de benim için izmirde girseydin canım hiçbir sorunumuz kalmazdı çünkü uzaktık aşkım sürekli telefona bağlı kalmak bana sıkıntı veriyordu canım ama burada olsan her istediğimizde görüşürdük çok güzel olurdu.Biliyorum bana kızgınsın ve ilk engelde yıkıldığımı düşünüyosun ama o kadar zor günler yaşadım ki canım en sonunda bunu yapmaya mecbur kaldım.Nolur beni affet kızma bana ve de hakkını helal et.Tüm dualarıma seni de katıyorum senin mutlu olman için.Mutlu ol hep hayatta tamam mı canım umarım çok güzel bir yuva kurarsın içimde hiç nefret yok sana karşı.Çünkü içim hala sevginle dolu.Seni çok seviyorum bitanem...Kendine iyi bak hoşçakal...

ne kadarda körmüşüm bana zerre değer vermeyen birisi için koca 1 yılımı heba etmişim..
sanada yazıklar olsun egoist mahluk!!
Allah'ından bul emi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…