Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

keşke aileni dizginleyip evlilik hayatına maydonoz olmalarını engellesydın de bu sevgının ıcıne bole etmeseysın oglumu babasız buyutmek zorunda bıraktırmasaydın ......................

Canım nısanlım veyahut kocıskom kocısım kocacıkım. Ben seni yer yer bıtıremem tombulum tosun paşam :) az kaldı kırmızı cüzdanı almaya :)))

Dun gece agladim yine ama niye bosuna ;(( sana akittigim gozyasima yazik ama gelde bunu kalbime anlat iste arada soz geciremiyorum..ama unutturucak biri elbet cikicak o zaman adini bile hatirlamiycam!!insalahh..

Ayrılık zor!
Her ne kadar sana fena kırgın olsam da çok özledim be kuzum seni. Şimdi sesini duymayı öyle çok isterdimki, aradığında o gün bütün gıcık olduğum şeyleri yine sana anlatmayı, o gün yediğim yemeyi ballandıra ballandıra sana söylemeyi, seninle alayına küfür etmeyi, seni sevdiğimi söylemeyi ve bana kıvırcığuum demeni, aç lan aç program başladı demeyi.. Öyle çok şey var ki içimde..
En kötüsü de bazen öyle kırılır öyle kırılırsın ki can çekişe çekişe biter işte....

Canım ya öyle yazmışsın ki kendimi gördüm sende sanki benim yaşadıklarımı yaşamışsında hislerime tercüman olmuşsun benim diyemediklerimi demişsin gibi ( bende 4 yıl afedersin ama köpek oldum resmen ve hayatımda ilk kez aşık olmuştum asla yapmam dediğim şeyleri yaptım elimde avucumda ne varsa önüne serdim daha neler neler ne oldu ellerim bomboş işte bigün bıktım yeter dedim "ok" dedi ve gitti adam öyle anlatasım geldi. İnşallah unuttuğumda da yazabilirim ama dilerim allahtan.........

arıyor mu o hala?

senı cok özledim hemde cokkk hayatımın meğer ne buyuk bır alanı senden ıbaretmışşş..

sen benım ne kadar önemlimmişsin.. sevmek binlerce km uzağındayken bıle bırısının yanında olmasıymış,sevmek sabrı öğrenmekmiş ,sevmek herseymmış..
ben senı cok sevıyorumm sadece sabredıyorum bılıyorum bugunlerde geçecek yorgunlugun bıtecek ve eskısı gibi olacak hersey senınle bır gelecek en büyük duam benım.. iyiki bır sekılde hayatıma dalmışsın..

yaşadıklarımı yaşa kafi !!! ha birde her şey gün yüzüne çıkar er ya da geç ha bu dünya ha diğer dünya kıymetlini kaybettiğini anladığında ben beni seven biriyle kahkahalarla gülüyor olurum inşallah sende uzak izler kan kusarsın inşallahhh Allah biliyor her şeyi kendini başkasının karısına layık gören adamdan ne beklersin ki !!!

Aradan geçen onca yıl yüreğime çöken onca sızıdan sonra yine duygularımın depreşmesi..yine seni çok özledim çok özledim..Bana yasaksın.biliyorum.ben şuan sadece buraya yazıyorum.sen bilmeyeceksin.bilmeni de istemem zaten...keşke böyle olmasaydı

Mutsuz olsun,benden beter olsun..icimin acisi hala gecmiyor..evlense bile mutlu gun yuzu gormesin keske missnunuyle olsaydim diye pismanligi hergun olsun..tek dilegim oyle bi mucize olsunki aklina dusiyim arasin arasin arasin....yeterki arasin o gunu goriyim allahim nolurrrrr

Onca yıl geçmiş ben unutmuştum seni dimi.. günleri saatleri sayıp acı çekerek geçen 2 yıldan sonra silmiştim sözde seni. Ansızın unutulan ansızın yenden doğardı o yüzden sindire sindire acımı en içte yaşayarak silmiştim ben seni ama yıllar sonra yine gördüm o güzel yüzünü evet o zaman ki gibi kör kütük aşık değildim belki sana ama yinede döndüm eskiye yeniden özlemine sarıldım yine bakışına bağlandım tek farkla o zaman vazgeçilmezimdin şimdi ise imkansızım...

artık seni sevmek ve özlemek istemiyorum sensiz de mutlu olayım

Yıllar sonra seninle aynı noktada aynı çizgide bir ölüm sayesinde karşılaşmak ne acı. İnsanlar kötü günlerinde yanlarında olmalılar, oldum biliyor musun. Aslında hepte olacağım.. Ama bizi tanrı birleştirdiyse yine yıllar sonra. Ufak pürüzler yaşamak normal de olsa, gözüm kapadığımda bembeyaz bir tülün ardında görmek istiyorum artık kendimi. Zihnime her defasında çıtalar atmak ve " bundan sonrakinde söyleyeceğim. " " şu bir geçsin konuşacağım." cümlelerinden öyle yoruldum ki. Anlatamıyorum. İstemediğimden yapmadığımdan değil anla.. Yapamadığımdan.. Tek destekçim yukarıdaki, birçok insan sadece derdinde aklına gelse de..
Benim uzanamadığım yerlere o uzanacak bana destek olacak. Ne zaman senin için gözyaşı döksem kıyamadı gözyaşlarıma. 12 yaşımdan beri..
Şimdi kocaman kadınken, hala sana ait bir kalp. Ben kalbin gittikçe büyüdüğünü sanardım, yalanmış meğer.

Hep öyle kalırmış, sadece aşk büyürmüş.
Tıpkı ilk karşılaştığımız andaki gibiyim hala. Elimde şeker varken; "- ben seninle evleneceğim" dedim içimden.
Çocukluk aşkım, büyüme nedenim, şimdi kadınlığım. Yaşım 24. Ben hala dua ediyorum..

Yolumuz hep bir gitsin, sen kaderim, bebeklerimin babası ol diye.

bana bu zorlu yolda destek oldugun için...
akşamları kurt adam misali öfke patlaması yapsanda
sen benim hayatımda oldugun için yanımda oldugun için ben çok ama çok şanslıyım...
elimi hiç bırakma
ümügünü sıkarım yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…