Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

Bir gün; benden şikayet ettiğin ne varsa, özleyeceksin..

Ona bu dunyaya yine gelsem cektirdigi acilara ragmen onu yine sevecegimi soylerdim.hala ayriyiz ve bir parcam eksik ondan ote ask ondan ote yolda yok benim icin canim o benim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seninle yaşanmıyor, sensizken de olmuyor. Şu garip bomboş dünyada.
Ne kahrın çekiliyor ne dertlerin bitiyor, gülmüyor şu yüzüm gülmüyor.

Herşeyi öğrendim..Hayatının kadınını kaybettin..hayatın boyunca bunun pişmanlığını çekeceksin..geçmiş olsun

Allah bildiği gibi yapsın seni bana yaşattiginin aynisini yasa bende goreyim
Yine girdin aklima ooofff biraz olsun uzaklasmistim niye ya niye

Tamam sevmiyor olabilirsin ama en azindan sevmeyen bir insan gibi davran tam icimde bitmisken tekrar baslatin icimde.senden nefret ediyorum

Seni sevmek istemiyorum, şu an ne yaptığını merak etmek de , senin için endişelenmek de, özlemek de istemiyorum seni, daha fazla yorulmak istemiyorum, tüm bunlar için neler vermezdim ki, ama olmuyo ben gene her yerde seni arıyorum bu ne saçma şey böyle

gecmış gecmışte kaldı derken..
yoksa başka bır sınav daha mı..
allahım ne olur gecemeyecegım sınavlardan koru benı..

Beni isteseydi simdi bi baskasiyla nisanli olmazdi..ama onu benim gibi kimse sevmiycek iste..nasi bi ask yarabbim bu? Madem olmiycakti niye karsima cikardin onu??simdi hep eksigim hep yarim..sanki benim erkek versiyonum gibiydi..tip,huy herseyimiz ayniydi..oyle bisey olsunki o kiz cok mutlu olucagi birini bulup biraksin insallah onuda oda benim olsun...cok ozledim ben onu cooookkk...;(

Yazıyorum.senin gibi birini sevdiğim için kendimden utanıyorum.sen hiçbir kadına layık değilsin değil ben.çünkü sen kimseyi kendinden çok sevemezsin.senin işin gücün yemek,içmek,gezmek,bi de mesleğinle övünmek.çünkü ezikliğin var.oh be senden kurtuldum ya.şimdi öyle rahatım.

Herşey senin yüzünden başladı senin yüzünden bitti ama artık hissediyorum biliyorum daha iyi olacağım senden sonra daha güzel şeylerde yaşayacağım

Sen bana Allah'ın bir hediyesisin

Bole bi kadindan bu kadar ince iyi kalpli vicdanli bi evlat nasil dogdu ben anlamadim oglum paran var mi iyi misin die bi sor param yok bu kadar at var len var mi agactan mi topluoz almis almis kenara atmis haberi yok kullanmamis sacini basini yolucam beni gunaha sokuo ramazan ramazan

Seni asla affetmeyeceğim başka bir kızı sevdin yetmedi bunu bana anlattın.Sen hiçbir kadının sevgisine layık değilsin olamazsın.Zira insafsızsın.

Ayrılmayalim diye dört dönüp en son çiçek aldin bissürü , ertesi günü de hem ektin hemde pat ayrilalim baska birisi var dedin. Anam sana ananın karnında hap mi verdiler? Damardan saflık mi enjekte ettiler? Rüyana giren koyunlarin kafasını Bülent Ersoy mu kopardı? Psikolojik manyak misin sen? Kronik değişkenlik mi var sende? İnşallah o deve gibi boyla pire gibi birini bulursun da, halay bile cekemezsiniz yanyana

Orta şekerden hallice.

Ben senden vazgeçemiyorum sen vazgeç benden sen söyle bana ben seni istemiyorum çık hayatımdan yinr senden nefret etmek istiyorum😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben seni adam sandım insan sandım, sana güvendim, senin için herşeyi yapardım ben! ama sen salaksın işte tammm bir salakkk. beni kaybettin gerizekalı!
bir daha ben gibisini mumla arasan bulamazsın, çoktan evlenmiştik şimdiye! onca hayalimin, emeğimin, hevesimin içine ettiniz ailenle, Allah yanınıza bırakmasın!!! o sözünden çıkmadığın sinsi kız kardeşin bizi ayırdı kendi evlendi dimi hahhaaaa öyle olur işte. sen de otur annenle babanla şimdi!
kimsenin ettiği kötülük yanına kalmaz, sizinde kalmayacak ! YAŞA VE GÖR !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…