Buradaki bir konuda @ema1 arkadaşımız 'Ama genel olarak aşkın büyüsü çocuktan sonra bozuluyor yani aşık olarak evlenende hayal kırıklığı yaşıyor' dedi
Etiketledim diye sorun etmez umarım.
Bu sözleri bi çok kişiden duyuyoruz malesef
@limonlupasta06 ve ben evli , aşık henüz yeni çocuk düşünen arkadaşlarınız olarak sizlerin düşüncesi nedir bilmek istiyoruz
İnsan endişeleniyor
Gülümsedimanalar azıcık anlatır mısınız mesela günler nasıl geçiyor? eşinizle şu an ilişkiniz nasıl?
mesela ben işten geliyorum 17.30 gibi
bişeyler atıştırıp koltukta tv karşısında sarılıp uyukluyoruz.
bi de kedimiz var, onun tüylerini tara oyun oynat derken (ki her gün oynamayınca trip atıp tepemize çıkıyor) akşam 10.30 ben yatarımgün bitti. çocuğu bunun neresine koycam yaa
En büyük terapi bebeğiniz olacak size. Yazık öyle demeyin hisseder bebeğiniz.Bunun cevabını doğumdan sonra verebilicem sanırım.Ama tabi daha hamileyken bile değişiyor bazı şeyler.Eşim terapiye gidiyo evliliğimizin bozulmasından korkuyorum,karım beni unutup sadece çocuğa adayacak kendini diye korkuyorum falan filan anlatmış hep.
Biz bir söz verdik,çocuğu mümkün olduğunca çok anneme bırakıp gezip tozucaz, baş başa kalıcaz inşallah.Yoksa ben lohusa depresyonundan ömür boyu çıkamam
Birbirinize doyamadan çocuk yapmayın ama onu bilir onu derim.Ben daha doyamamıştım eşime.
Kabızlıktan sonra Büyük tuvaletinin gelişini şampiyonlar kupasını almış gibi kutlamak, o dayanılmaz kokusuna sevinmekGülümsedim
Çocuk olunca birçok şeyden taviz vermek gerekiyor. Başta uyku.. Düzeniniz eskisi gibi olmuyor ama hayatınız daha renkli daha heyrcanlı oluyor.. Mesela biz geç saatlere kadar film izlerdik 10 aydır daha mümkün olmadı.. Paldır küldür hareket ederdik şimdi çocuk uyurken yatak odasına arka arkaya hırsız misali çıt çıkarmadan giriyoruz avına giden aslan gibi
Konu sahibi birçok yoruma katılamıcağım, çocuk aşkı falan öldürmüyor aksine güçlendiriyor.. Karşılıklı özveri ile.. Mesela beraber burun temizlemek, ilk çıkan dişine hayretle bakmaya çalışmak,yatağın üstünde bebişi araya alıp kıkır kıkır oyun oynamak paha biçilemez
Sizi etiketledim kusuea bakmayın yorumunuz hoşuma gitti:)
Aynen öyle..Kabızlıktan sonra Büyük tuvaletinin gelişini şampiyonlar kupasını almış gibi kutlamak, o dayanılmaz kokusuna sevinmekbak bunlar ne güzel paylaşımlar bence
Evlendim aşk hergün artarak devam ediyorçocuğu geçtim bence evlilik bile aşkı bitiriyor:)
Haklısın belki de zamanı gelince tecrübe edeceğiz bakalım :)düşünsene işten geliyosun bebek acıkmış, ilgi istiyor, yıkanmak istiyor vs. sonra uyutmak için zaman lazım. gece uyanacak emiyorsa.
ev temizlenmek istiyor, çamaşır bulaşık falan.
insanın kendisine de bakım yapması gerekiyor tabi, duş vb.
ee enerji diye bişey de var.
bilmiyorum eşi bu tempoda görsen şükretmek lazım gibi geliyo bana
Bir taraftan mutluyken bi yandan bunları hissediyodum çünkü istenmeyen bi gebelikti açıkçası.Şimdi heyecanlanıyorum bazen,ama o endişeler gitmiyo tabii.En büyük terapi bebeğiniz olacak size. Yazık öyle demeyin hisseder bebeğiniz.
Senin düşüncenide bekleyeceğim unutmaz yazarsın inşallahVhalla ben bir kac ay sonra cevabimi vereyim
kocama guvenerek doguruyorum vhalla
yoksa nerde bende o cesaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?