- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
kız ebru şallı da öyle diyodu ama boşandı gitti yavBence evli kadınların en büyük hatası çocuk aşkıyla eş aşkını karşılaştırmak.
Hiç ikisi aynı şey olabilir mi?
Biri ikinize ait bir parça, ikinizin ortak meyvesi.
Diğeri sizin hayatınızın aşkı, ruh eşiniz.
İkisinin de yeri de tadı da çok farklı. İkisi de birbiriyle kıyaslanmamalı, birbirinin yerine konmamalı.
Üzgünüm ablalarım ama hatayı burada yapıyorsunuz, eşiniz şikayet etmekte haklı.
Kocanın yerine çocuk koyulur mu hiç? İkisinin de aşkı da tadı da bambaşka olmalı.
Ben bu konuda yengemi çok takdir ederim. ''Önce kocam,'' der her zaman. 2 tane çocuğu var ama hala önce kocam gelir benim için, kocam olmasa çocuklarım olmazdı, onlar sonradan geldi diyor. Çok tebrik ediyorum doğrusu, evlenince ben de böyle olmak istiyorum.
Şöyle diyeyim. Eşimle ikinci nişanlılık dönemi ve flörtümü yaşıyorum gibi oluyor. Heran biyerden kızım çıkacak yakalayacak bizi. Önceden ayy hemen eve geleyim geç kalmayayım. Şimdi sofrada göz süzmeceler, kenarda köşede fısıldaşmalar..... Yaaaa öyle işteay ne biliyim ben
böyle düşünüp düşünüp çocuk doğurmam ben yeaaa diyorum
böyle değilse lütfen doğrusunu anlatın bana
ben kendim korku filmi senaryosu yazıyorum galiba
Ayyykız ebru şallı da öyle diyodu ama boşandı gitti yav
kıs kıs guluyorum yorumuna bittim...Şöyle diyeyim. Eşimle ikinci nişanlılık dönemi ve flörtümü yaşıyorum gibi oluyor. Heran biyerden kızım çıkacak yakalayacak bizi. Önceden ayy hemen eve geleyim geç kalmayayım. Şimdi sofrada göz süzmeceler, kenarda köşede fısıldaşmalar..... Yaaaa öyle iştedahasınıda anlatmayayım sağolsun kızım heyecan kattı evliliğimize
Aynen aynenkıs kıs guluyorum yorumuna bittim...
resmen ekşın getirmiş bebe hayatınıza
Bir kere o sarilip uyuma olayini unut kedin triplerden trip beğensin.analar azıcık anlatır mısınız mesela günler nasıl geçiyor? eşinizle şu an ilişkiniz nasıl?
mesela ben işten geliyorum 17.30 gibi
bişeyler atıştırıp koltukta tv karşısında sarılıp uyukluyoruz.
bi de kedimiz var, onun tüylerini tara oyun oynat derken (ki her gün oynamayınca trip atıp tepemize çıkıyor) akşam 10.30 ben yatarımgün bitti. çocuğu bunun neresine koycam yaa
Kızım bi buçuk yaşında. Altıya doğru baba gelince eve kızımı ona postalayıp mutfağa giriyorum. Sofrayı hazırlarken herkesin belli görevi var mesela. Sofra bezini getirip götürmek kızımın görevi. 8 buçuk gibi gece uykusuna geçer. O ara çayı demleyip hazır ederiz birimiz. Sonra geceler bizim ister tv ister kitap ister kkanalar azıcık anlatır mısınız mesela günler nasıl geçiyor? eşinizle şu an ilişkiniz nasıl?
mesela ben işten geliyorum 17.30 gibi
bişeyler atıştırıp koltukta tv karşısında sarılıp uyukluyoruz.
bi de kedimiz var, onun tüylerini tara oyun oynat derken (ki her gün oynamayınca trip atıp tepemize çıkıyor) akşam 10.30 ben yatarımgün bitti. çocuğu bunun neresine koycam yaa
Z zeytinagaci , çocuk illaki kendine bir yer buluyor. Evdeki yemeğiniz ve alışverişiniz bile ona göre değişiyor.
Uyuyan ve kolit olmayan bebekse iş daha kolay .
Bütün annelere hayati dipnot : Çocuğunuza " baba" diye ağlatmayı öğretin. :):):)
Kızım bi buçuk yaşında. Altıya doğru baba gelince eve kızımı ona postalayıp mutfağa giriyorum. Sofrayı hazırlarken herkesin belli görevi var mesela. Sofra bezini getirip götürmek kızımın görevi. 8 buçuk gibi gece uykusuna geçer. O ara çayı demleyip hazır ederiz birimiz. Sonra geceler bizim ister tv ister kitap ister kkuyanmaz dahada
Valla ben hep dipnot düştüm hamileyken lütfen lütfen uyuyan bebe olsun diyeaman maşallah ne güzel çocuk yav
ben de 10 da yatar sabah 7 de kalkarmışım annem geceleri rahat ederdik diyo
keşke kendim gibi olacağını bilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?