aşkınızla son buluşmanızda neler yaptınız?

canım dediğimi sakın yanlış analama ama bu ne hız böle daha birbirinizi bi tanıyın ne bilim el ele tutuşmanın heyecanını yaşayın....

Öpüşmek ona sıradan gelmeye başlayınca naapıcaksın..hiç heyecan kalmıcak sırf yalnız kalmamak için ynlış adımlar atma

ne yapayyım peki .bu tür şeylere düşkün biri biliyorm başladı mı hep sürecek. bi de sonradan heyecanı kalmıcak bunu da biliyorm. ne yapmalıym akıl verin bana kızlar. ( ayrılayımmı devam mı edeym birazdan gelicek konuşacaz ne söyleym ona

bu kadar şeyin farkındaysan uzatmanın mantığı ne ki canım...Burda ahlak yargılamak için demiyorum bazılarımız yaşıyabilir ama pişman değildir oda istediği için olmuştur ama sen bu konuda isteksizsin ve yalnız kalmamak için bunları yapıyosun çok yanlış bi ilişki...

sbh 7de gittm evinebaktm askm uyuyo girdim yatagına srıla srıla uyuduk bni grünce cok sasrdı svndi btanemm

harika bi gündü,yılış yılış tv izlemeye çalıştık ama olmadı yine diziyi unuttuk biz kendi halimize baktık..

En son aşkımı askere uğurladım oof nerden gordum ki bu topiğiii her anınızın değerini bilin arkadaşlar.. :98:

beraber güzel bi yerde kahvaltı yaptık sonra sahilde dolaştık bana gül aldı ordan alışveriş merkezinde dolaştık çok güzel bi gündü anı olarak o günden çiçek kaldı 1 aydır bakamadım o çiçeğe elim gitmiyo

kusura bakma ama oha diyorum başkada bişey demiyorum 23 sorduğun şey saçma geldi

İş yerine gittim bana süper bi waffle yaptı,sonra çıktık sahile gittik söz verdiği balık sofrasını ısmarladı..güzel bi gündü...

dün hastaneye gittik
nikah için sağlık raporu aldık aşkımla

bizimki çok komik :)))) evimiz yapılıyorda 3. kata ben kum doldurdum o da yukarı çıkardı bunu yapan nişanlı var mıdır acaba

3 ay önce görüşmüştük sinemaya gittik film duygusaldı aslında gidecek diye ona sarılıp ağladım ama ona film duygusaldı açıklamasını yaptım çoooooooooook özledim aşkım bitsin 45 gün

en son birlikte oturup en sewdiğimiz cafe de en sewdiğim kahveyi içmiştim biriciğimde hasta olduğu için ıhlamur içmişti.. ama o şimdi askerde ve onu aylardır göremiyorumm.. özledim çok.. :2:

3 haftada seninle sevişmek isteyen biri hayatında olcana ömür boyu yalnız kal daha iyi sırf yalnızlıktan kurtulmak için böyle birini hayatında tutmana ne gerek var

en son birlikte oturup en sewdiğimiz cafe de en sewdiğim kahveyi içmiştim biriciğimde hasta olduğu için ıhlamur içmişti.. ama o şimdi askerde ve onu aylardır göremiyorumm.. özledim çok.. :2:

canım benim allah kavuştursun inşallah ...... asker yolu beklemek hem güzeldir hemde zor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…