- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
arkadaşlar sizce çiftler çıkmaya başladıktan ortalama ne kadar süreden yakınlaşmalılar,el ele tutuşma,sarılma,öpüşme vs
ya benm erkek arkadaşım çok düşkün böyle şeylere ve biz daha çıkalı 3 hafta olmamışken öptü beni.üzülmekte haksız mıyım sizce???bu derdimi yalnızca sizlerle paylaşabilirm en yakın arkadaşıma dahi söylemedm. bide benle sevişmek istediğini söyledi.ben 23 yaşındaym o 25 ikimzde üniv okuyorz. ne yapmalı bilmiyorm ama en son ayrılmak istediğimi söyledm bu yaşananlardan dolayı. ama kalbim pek öyle demiyor çünkü uzun süre yalnızdm ve artk yalnız olmak istemiyorm
ne yapayyım peki .bu tür şeylere düşkün biri biliyorm başladı mı hep sürecek. bi de sonradan heyecanı kalmıcak bunu da biliyorm. ne yapmalıym akıl verin bana kızlar.( ayrılayımmı devam mı edeym birazdan gelicek konuşacaz ne söyleym ona
sbh 7de gittm evinebaktm askm uyuyo girdim yatagına srıla srıla uyuduk bni grünce cok sasrdı svndi btanemm
arkadaşlar sizce çiftler çıkmaya başladıktan ortalama ne kadar süreden yakınlaşmalılar,el ele tutuşma,sarılma,öpüşme vs
ya benm erkek arkadaşım çok düşkün böyle şeylere ve biz daha çıkalı 3 hafta olmamışken öptü beni.üzülmekte haksız mıyım sizce???bu derdimi yalnızca sizlerle paylaşabilirm en yakın arkadaşıma dahi söylemedm. bide benle sevişmek istediğini söyledi.ben 23 yaşındaym o 25 ikimzde üniv okuyorz. ne yapmalı bilmiyorm ama en son ayrılmak istediğimi söyledm bu yaşananlardan dolayı. ama kalbim pek öyle demiyor çünkü uzun süre yalnızdm ve artk yalnız olmak istemiyorm
en son birlikte oturup en sewdiğimiz cafe de en sewdiğim kahveyi içmiştim biriciğimde hasta olduğu için ıhlamur içmişti.. ama o şimdi askerde ve onu aylardır göremiyorumm.. özledim çok.. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?