bitanemm herşey yoluna girecek dert etme :asigim:
dertleşelim bi ara yaa :içelim:
mezhep derken çerkez,manav,kürt gibi mi :s
o da bizim mezhepten,,, desın ailesine öyle evlenın nerden anlayacak ailesi :s
çözüm yolu garip olabilir ama bu devirde mezhep farkı dersenız hem dee 2 yıl sonra aklına gelmişse damat adayının ancak böle çözüm bulabilirim CADIARZU
mezhep derken çerkez,manav,kürt gibi mi :s
o da bizim mezhepten,,, desın ailesine öyle evlenın nerden anlayacak ailesi :s
çözüm yolu garip olabilir ama bu devirde mezhep farkı dersenız hem dee 2 yıl sonra aklına gelmişse damat adayının ancak böle çözüm bulabilirim CADIARZU
mutlaka anlaşılır sonuçta kültür farkı var ortada onlar birşey sorsa ben cevap veremem.benim ailem sorsa o cevap veremez.hem zaten benim annem biliyor onun alevi olduğunu yani daha önce arkadaşım olarak tanışmışlardı. :sm_confused:
mutlaka anlaşılır sonuçta kültür farkı var ortada onlar birşey sorsa ben cevap veremem.benim ailem sorsa o cevap veremez.hem zaten benim annem biliyor onun alevi olduğunu yani daha önce arkadaşım olarak tanışmışlardı. :sm_confused:
hz aliyi bn de seviyorum tabiki ali isminde de bir problem yok güzel bi isim ama onun koymak istemesinin nedeni farklı kendi inancına dayanan bi isim olmasını istiyor.[/QUOTE
YA İNANMIYORUM AİLELER İZİN VERMİYO FALAN DEMEYİN BENCE.ERKEK ARKADAŞIN BENİM İNANCIMA GÖRE BİR İSİM OLACAK DİYEREK AYRIM YAPMIŞ ZATEN.YAPMAYIN BÖYLE ŞEYLER.KUSURA BAKMAYIN AMA BİZ ALEVİ-SÜNNİ DİE KENDİ İÇİMİZDE BU ÜLKEYİ BÖLMEYE ÇALIŞIRSAK DIŞARIDAN DÜŞMAN ARAMAYA GEREK YOK BENCE!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?