- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Olay yurt dışına gittiyse demek ki..Yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım?
Uygun faiz oranları ile çekildiyse demek ki.. Belki yok gibi faiz bile olabilir..
Ağlayasım geldi..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olay yurt dışına gittiyse demek ki..Yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım?
Yani ordan anladım da belki de ironi yapıyordur konudaki yazılanlara binaen dedim:)Evet . 50 yıllık kredi ödemesinden anladınız sanırım![]()
Cupra bile alamadım bu hafta palamut alabildim.Gider tabii ki. Brokoli, karnabahar 10 marul 5 yeşil soğan 7 içine 4-5 anca elma giren posey 6 portakal öyle. Daha bir sürü saymadiklarim var. Balık da alıyormuş. Mevsiminde bir deniz cuprasi alsa 50-60 kilosu. Bu aralar markete çok gidiyorum fiyatlardan eminim yani:) yerine göre 2-3 oynar belki.
Yok yok gerçekten öyle . Kiradan bile çok daha az ödüyorum neden kısa vadede ödeyip kendimi kasayım ki dedim :)Yani ordan anladım da belki de ironi yapıyordur konudaki yazılanlara binaen dedim:)
Alırız belki ya, pozitif mi düşünsek?Olay yurt dışına gittiyse demek ki..
Uygun faiz oranları ile çekildiyse demek ki.. Belki yok gibi faiz bile olabilir..
Ağlayasım geldi..![]()
Türkiye’de vermiyorlar sanırım. Ama yurtdısında veriyorlar .50 yıl kredi veriliyor mu? Ülkemizde???
Ama faizler epey düştü Türkiye’de . Önceden çok daha yüksekti . Buda iyi bişey benceAlırız belki ya, pozitif mi düşünsek?![]()
Üç katlı triplex alır mıyız hakikaten..Alırız belki ya, pozitif mi düşünsek?![]()
50 yıllık krediyi nereden çektiniz acaba? Yurtdışında mısınız?Neden ev sahibi olamayacakmışsınız ? İkinizde gençsiniz çalışıp ödersiniz. Zaten bu devirde büyük birikim yapmak hem zor hemde uzun yıllar alır. Bende kredi cektim mesela , 50 yıl ödeyeceğim. Ama olsun en azından hem kendi evim hemde sürekli değerleniyor. Ayrıca 1+1 odalı eve vereceğim kirayı ben triplex evin kredisine ödeyeceğim. .
Bana çok harcıyosunuz gıbı geldı .Birazcık kısıtlamayla ev alınır arabada alınır.ne eşime ne bana ailemizden tek kuruş birşey kalmadı araba ev bunlar o kadar lüks geliyor ki yıllarca emek verip okuduk memuruz ama para birikmiyor bazen eşim de fazla harcıyor gibi geliyor neredeyse her ay bine yakın para kıyafet ya da teknolojik ürünlere harcıyor iş yerinde yemek yok ona da bine yakın gidiyordur aylık kira 1200 şu an ücretsiz izindeyim birkaç ay çalıştım çocuk büyüyünce döneceğim 6500 civarı eşimin maaşı benimki de 5000 ancak dediğim gibi şu an çalışmıyorum her ay eksiye düşüyoruz para birikmesi ne demek kızımız var tabi onun masrafları da var bez oyuncak kıyafet mama vs bilemiyorum sizler evlendikten kaç sene sonra ev slabildiniz imkansız gibi geliyor oturulabilir evler 600 bin olmuş bu gidişle hep kirada kalacağız ve şu an kırsal bir yerdeyiz tayin çıkarsa bu kira da iki katına çıkacak ya gerçekten markete girmek istemiyorum artık her gün fiyat değişiyor lüks bir yeme alışkanlığımız da yok ama 2bine yakın mutfağa gidiyor ne yapacağız bir çöxüm yolu öneren var mı her ay eksi binlerde kapatıyoruz hadi ben işe başladım seneye 3bin kenara koysak bile 10 senede 360 bin eder anca kredi çekilip ev alınabilir ve tayin olunca belki bu kadar bile koyamayız kira yükselecek çünkü özellikle memurlar siz de böyle misiniz evinizi ne zaman alabildiniz merak ediyorum
Ne zaman??? Ben 33 yıldır buralardayım.. bilmiyorumAma faizler epey düştü Türkiye’de . Önceden çok daha yüksekti . Buda iyi bişey bence
iki sene giydiği pantolonu da var eşimin ama on tane falan pantolonu var yani sayı fazla mı bilemiyorum bir erkek için ayakkabı da aynı şekilde 10 çift var galibaBacim iki sene ayni pantolon giyilince feci kokar be![]()
Evet yurtdışında. İyimi kötümü bilmiyorum ama en azından ekonomimi yormayacak ..50 yıllık krediyi nereden çektiniz acaba? Yurtdışında mısınız?
1,5 civarı sanırım şu an. Bir ara 0,74e kadar düştü. Sıfır evlerde 0,64. Biz kaçırdık onu maalesef. Faydalanan çok kişi oldu ama.Ama faizler epey düştü Türkiye’de . Önceden çok daha yüksekti . Buda iyi bişey bence
Ortak girelim?Üç katlı triplex alır mıyız hakikaten..
Bu da Zeki Müren de bizi görür mü gibi oldu..![]()
Yüzde 1 lere kadar düşmüştü devlet bankalarında . Sürekli reklamı falan yapılıyordu .Ne zaman??? Ben 33 yıldır buralardayım.. bilmiyorum
Yok vermiyorlar..Verseler de bu fırsatçılıkla 500 binlik evler 50 milyon olur.Türkiye’de vermiyorlar sanırım. Ama yurtdısında veriyorlar .
Nasıl böyle bir inip bir çıkıyor hayret bişey .1,5 civarı sanırım şu an. Bir ara 0,74e kadar düştü. Sıfır evlerde 0,64. Biz kaçırdık onu maalesef. Faydalanan çok kişi oldu ama.