ASLA GÜVENMEYİN KIZLAR?

Kusura bakmayın ama siz kendinizi bu denli degersizlestirdiniz. Yapmaz etmez denilecek biri değildi zaten ama siz çoğu şeye göz yumup inanmayı seçtiniz o yapacağını hep yapmış Belliki . Kaderim deyip böyle denyolara ömrünüzü Adamak yerine ben en iyisine layigim deyip kararlı seçimler yapın . Hayatınızda bir erkek olmasi önemli değil kaliteli bir erkek olmasi önemli . Hiç uzmeyin kendinizi bundan sonra tecrubelerinizle yola devam edeceksiniz öyle düşünün

Bir erkeğe asla güvenmeyin kızlar o yapmaz demeyin emin olun yapmaz dedikleriniz yapıyor. En büyük örneği benim. Kızla görüntülü konuştu arkadaşım dedi inandım arabasında prezervatif buldum arkadaşım verdi ben kullanmam dedi benimle cinsel bir birliktelik olmadığı halde ona da inandım. Zaten ilgisizliği sevgisizliği ayrı bir olaydı hepsine katlandım olmadı. En son yalanını yakalayınca hakaretleri duyunca ben anladım olmayacağını. 1 hafta dır ne aradı ne sordu emin oldum seven insan arar sorar. Bu gece barlara gidiyor resimler durumlar atıyor sürekli kızları ekliyor. Ama şunu anladım ne kadar değer verirsen o kadar değersiz oluyorsun hep alttan aldım inandım ama sonu hüsran. Dün kız kardeşim hasta idi gecenin 11 i erkek arkadaşı geldi onu hastaneye götürdü. Bende gittim yanında ne olur ne olmaz diye. Çocuk maşallah bir ilgili bir ilgili kardeşimin gözünün içine bakıyor bir şey diyecek mi diye. Ve çok kibar bir çocuk. İnsanlığı iyi bir çocuk belli. İnanın çok sevindim böyle erkekler kaldı mı diye kardeşim için çok mutlu oldum. Ama kendim için üzüldüm benim karşıma hiç böyle biri çıkmadı çıkmayacak gibi. Artık kaderimi kabullendim sanki çünkü bu yaşıma kadar aşkta hiç mutlu olmadım hiç değer veren birine rastlamadım. Artık kaderim buymuş deyip öyle yoluma devam edeceğim çünkü çok yıprandım. Çünkü değer verip saydığım adam 1 hafta da kendine geldi dışarıya bile açılmaya başladı.

Eski konunu hatırlıyorum herkes sana bu adamdan cacık olmaz dedi. Bizim kocaların/sevgililerin günahı ne şimdi?

Back
X