- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Bakın arkadaşlar sonuçta burası bir forum ve herkes bütçesi hakkında konuşmuş bende hiç bir şey e gerek duymadan yedigimden kismadan aylık en fazla bin tl harcadigimi iddia ediyorum bunu size yazdığım zaman elime birşey gecmicek ayrıca kimseye yalan borcum yok ve açlık sınırının altında falanda değilim gayette luxs yaşıyorum aksini iddia eden misafirliğe gelsin kapım hep açık sonuçta bende bir insanım ve her ihtiyacım oluyor hepsinide alıyorum.ve birikim yaptigimida gurur duyarak söylemiyorum birikim yapmaliyim çünkü hamileyim ve geleceğini düşünmem gereken bir çocuğum olucak.evet çocuk olduğu zaman giderim articak ama Allah rızkını gonderecek beni taniyan herkeste aslında cimri olmadığımı paylaşımı çok sevdiğimi kendimden kismadigimi iyi bilir yinede yorumlariniz için teşekkür ederim.fakat birşey yazarken karşınızdakini incitmemeye çalışın hayırlı günler dilerim
Ve evet hanımefendi hayatımda hiç bir şey eksik değil her gün kuaförden çıkmayıp spor yapanlarida görüyorum çok Şükür hiç bir şey eksik değil hayatimda beni çok seven bir eşim var çok sağlıklı çok Şükür beklediğim bir evladım var huzurum var ve çok mutluyum bu kadar mutsuz insanın olduğu yerde bence benim hiç bir eksiğim yok..
Bu arada ben tebrik etmiştim sizin gibi maharetli hanımları ve dolayısıyla sizi... Allah daha çok versin inş... İstemeden kalbinizi kırdıysam özür dilerim... Allah hepimize bol bol rızk ihsan etsin ne diyeyim...