Asla para birikmeyen ev

O tatildeymiş ben allahın dağında calısıyorum cift ilik yapıyoruz 6 aydır ev yüzü görmedim doğru düzgün malesef üzerinde battık komedi bir ülkede yaşıyoruz resmen

O tatildeymiş ben allahın dağında calısıyorum cift ilik yapıyoruz 6 aydır ev yüzü görmedim doğru düzgün malesef üzerinde battık komedi bir ülkede yaşıyoruz resmen
Yani işte enteresan bir olay evde değilsin ışıklar 7 24 kapalı fişler çekili evin içinde kullanılan alet yok.. evde fisi takili olan tek sey buzdolabi tamam hic kullanmamaya normalde sadece vergi gelir onu ödersin.. ama vergi dahil birde kullanmis gibi fatura kesmek enteresan.. bu djrum daha zoruna gider insanin valla

Allah yardimcin olsun senin işin çok daha zor.. tek başına geçinmeye çalışmak allah işini rast getirsin ins

Hahahha ayni işte, benim de fix menulerim vardir, mercimek çorbası+kiymali makarna,
Taze fasulye + pilav, tavuk +salata, kofte+patates gibi
oyle ayni ogunde corba, sulu yemek, pilav, salata, cacik ustune tatli falan yapmam icin baska hiçbir isim gucum olmamali

Ben nişanlımı da böyle alıştırdım. Bir gün lahmacun söyledim yanında salata geliyor zaten salatayla uğraşmadım. İşe de gitmemiştim bir güzellik yapıp çorba da yaptım yanına. Eve gelince ziyafet var kafasına büründü adam on saat söyledi şöyle iyi böyle güzeldi diye shdjdjdkdkdkd. Beklentiyi düşür arada minik çorbalar yap...

o sucuklarin nasil yapildigini biliyor olsaniz agziniza surmezsiniz . Ne diyeyim afiyet olsun

ankarada semt semt farklı benzinin litresi mamak tarafında ucuz çayyolunda pahalı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…