Evt herkesin keyif aldığı şeyler farklıdır ama bunu yazan üye standart şeyler yazmış ve bunları bile yapamıyoruz demiş. Sorun normal şeyleri bile yapamamak herseyin pahalı olması.
o konuda soyleyecek hic bir şey yok soylenebilecek tek şey evet hayat pahali.
demek istiyorum ki bu pahaliligin yaninda birde aslinda hic bir luksu olmayan seyleri gorerek ve izleyerek biz lüksleştiriyoruz.
insanlar evet yilda bir kez de olsa tatile gidebilmeli ruhunu dinlendirmeli
kendisine ihtiyac disinda canim almak istedi diyip yeni bir gomlek bluz alip kendini mutlu hissetmeli bunlarin verdigi hazzi cok iyi biliyorum.
ama bunu abartmamak gerekiyor.
yanlis izlemlediysem lutfen duzeltin ama bazi seyleri sadece biz bayanlar lukslestiriyoruz.
yani her ay disarda bir kac defa illa bi restorantta yemek yemenin ne gibi bir luksu var mesela?
ben cok az erkek taniyorum ya gidiyim bi restorantta yemek yiyimde kendimi iyi hissedeyim diye dusunen.
yada ayni kumastan bluzdan 10 larca olunca ne degisiyor hayatimizda?
simdi bayanlar calisiyorlar tabiki is hayatinin gereksinimlerinden biri duzenli temiz giyinmek ama biz bayanlarin duzenli temiz giyinme anlayisi renk renk cesit cesit hergun bir sey giymek sanki.
bu sekilde mutlu oluyorum ben diyincede e bu seferde ay sonu gelince birikmiyo artmiyo yetmiyo diyoruz
teyzemin bir kiracisi vardi cok tatli bir hamdi topragi bol olsun hacettepe unv. prof tu kendisi
bir gun kirasini almaya gittigimizde bizi evine davet etti iceri girince hepimiz bir tuhaf olduk
insan prof diyince vs şıkır şıkır harika bir ev bekliyor niyeyse, kadin halimizden anladi sanirim psikoloji egitimi veriyordu zaten annemle bana ozaman "kizim kendine bir sey alacagin zaman benim buna gercekten ihtiyacim var mi acaba diye mutlaka bir sor dedi"
o gunden beri annemle benim yaşam seklimiz degisti.
kadin hayatimiza dokundu resmen
oyuzden hepimiz kendimize bir soralim
benim buna gercekten ihtiyacim varmi diye.